2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam kızlar cıvcıvım nerelerdesınnnnnn merak ettık senı bır haber ver lutfennnnnnn

kızlar geldimmmmm kan değerim 4.615 olmuş kese göründü ama çokk ufak 5 6 mm çapında ilaçlar falan verdi birde iğne 10 gün kullanacamm..yani risk devam ediyor ama allahın izniyle bişi olmaz inşallah..

esingul canım kendini üzme idrarda pozitif cıkıyosa mutlaka bi sebebi vardır canım gunun gectimi senin..

mehay tatlımm sen nasılsınn anestezi yarım saat sürüyoo 1 saat yatıyosun sonra evine dönebiliyosun sakın korkma inan hiç bişi anlamıcaksınn..

pembe gülümm hani bana beyti kababı heee (

civcivim gel artik bisey soyle korkutma bizi..... (

kızlar sizi bu kadar merakta bırakmak istemezdim ama randevum saat 11 deydi ama bir turlu idrara sıkışamadım taa saat 2.30 da sıkıştım onra ultrasona aldı bu velet cok inatçı olacakk cokk fisfisfisfisfisfis

seherim sen nasılsınn senin kese kaç mm di canımmm??:uhm::uhm:

canım valla keseyı bılmıyotum hıc kactı dıye sana karından baktı galıba ondanda ufacık gorunur o onemlı degıl endışelenme bırde ne ıgnesı ılacı verdı duşuk olmasın dıyemı

canım cıvcıvım stres yama sakn ben ınanıyorum bebışıne bırşey olmuycak bak degerınde guzel bu cok guzel bırşey hala lekelenmem varmı canım

canım valla keseyı bılmıyotum hıc kactı dıye sana karından baktı galıba ondanda ufacık gorunur o onemlı degıl endışelenme bırde ne ıgnesı ılacı verdı duşuk olmasın dıyemı

evet canım gobekten baktı progynex iğne verdi 10 gun kullanılcak duphalac (kabız için) folbiol ,ve cipro canım

lekelenme dünkü kadar değil canım sadece sabah nokta seklinde gördüm okadar ...

allahım seninde inşallah kucagına almayı nasip eder canımm...

bu saate kadar gelmedin oldurdun bizi meraktan ben seni ne yapayim simdi heeklava:klava:neyseki yegenim iyiymis affettim gitti...bu bebek cok yaramaz olucak cokk baksana simdiden seni uzmeye basladi bile hehehehe:roflol:yandin kizim:lepi:

bu saate kadar gelmedin oldurdun bizi meraktan ben seni ne yapayim simdi heeklava:klava:neyseki yegenim iyiymis affettim gitti...bu bebek cok yaramaz olucak cokk baksana simdiden seni uzmeye basladi bile hehehehe:roflol:yandin kizim:lepi:

hiç sorma tatlımm ya daha 1 aylık olmalı velet beni ne zorluklara sokuyoorr hele bi doğsunn poposuna poposuna vuracammÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook inşallah seninki böle yaramaz olmaz canımmm hem sen bugun çalışmıyormusun canım bu arada pink nerde seherimi gordum ama pinki hiç goremedim bugunn fisfisfisfisfisfis

kızlar nerdesiniz yaaa..ben bu gün giremedim kk ya elektriklerimiz kesikti saatlerce 3 saat gelmez dediler apartmanın ekktrik saatleri değiştide bende anneme gittim canlarım yeni geldim siz yoksunuz..beni merakta etmişler ah benim canlarım kim o beyti isteyen ah içime yara olur şimdiiiiii...
kız cadı mehay banane ben lavaşın hamurunu bilmiyom bana yaz bakem..aççam başarabilirsem canuuuumm..seherimle görüştük az önce iyiymiş hepinize sevgiler..:dance:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…