kızlar nerdesiniz yaaa..ben bu gün giremedim kk ya elektriklerimiz kesikti saatlerce 3 saat gelmez dediler apartmanın ekktrik saatleri değiştide bende anneme gittim canlarım yeni geldim siz yoksunuz..beni merakta etmişler ah benim canlarım kim o beyti isteyen ah içime yara olur şimdiiiiii...
kız cadı mehay banane ben lavaşın hamurunu bilmiyom bana yaz bakem..aççam başarabilirsem canuuuumm..seherimle görüştük az önce iyiymiş hepinize sevgiler..:dance:a.s.
arkadaşlar benim 16 ağustosta tüp bebek transferim oldu.28 ağustostada test yaptırdık.sonuç negatif çıktı.3 yada 4 ay sonra tekrar deneyeceğiz.allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
kıs civcivim bu takvimmi çok güsel birsürü yavru civciv vaar hepsi seninmiii.....kedi kapmasın dikkat..
canim 1 kup yas mayayi ilik suda eriyene kadar beklet 1 kg unla yogur mayalanmaya birak..mayalaninca servis tabagi buyuklugunde ac ve teflon tavada yagsiz arkali onlu pisir...cok basit yani...kızlar nerdesiniz yaaa..ben bu gün giremedim kk ya elektriklerimiz kesikti saatlerce 3 saat gelmez dediler apartmanın ekktrik saatleri değiştide bende anneme gittim canlarım yeni geldim siz yoksunuz..beni merakta etmişler ah benim canlarım kim o beyti isteyen ah içime yara olur şimdiiiiii...
kız cadı mehay banane ben lavaşın hamurunu bilmiyom bana yaz bakem..aççam başarabilirsem canuuuumm..seherimle görüştük az önce iyiymiş hepinize sevgiler..:dance:a.s.
canim cok uzuldum insallah birdahaki sefere olur....ilk denemenmiydi bu canim..??arkadaşlar benim 16 ağustosta tüp bebek transferim oldu.28 ağustostada test yaptırdık.sonuç negatif çıktı.3 yada 4 ay sonra tekrar deneyeceğiz.allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
ben ben bennnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool: naber şekerimm fırsattan istifade kaçmışsın anana hee iyi yaptın tatlımm....
mehay seherimm nerelerdesinizz kızlarr topik cok boş kalıyorr heeeeklava: klava:
civcivim pinkim seherim nasilsiniz bugun keyifler nasil????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?