2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşlar benim 16 ağustosta tüp bebek transferim oldu.28 ağustostada test yaptırdık.sonuç negatif çıktı.3 yada 4 ay sonra tekrar deneyeceğiz.allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

ben ben bennnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool: naber şekerimm fırsattan istifade kaçmışsın anana hee iyi yaptın tatlımm....

mehay seherimm nerelerdesinizz kızlarr topik cok boş kalıyorr heeee klava:klava:

arkadaşlar benim 16 ağustosta tüp bebek transferim oldu.28 ağustostada test yaptırdık.sonuç negatif çıktı.3 yada 4 ay sonra tekrar deneyeceğiz.allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

canım allah hayırlısını nasip etsin kendini üzme desekte boş biliyorum yeterince üzmüşsündürr ama allah büyük inşallah normal yolla hamiş kalırsın ozamana kadarr :1hug::1hug:

canım civcivimmi gelmiş nasılsın civcivim hamişlik nasıl inşallah iyidir bulantılar varmı aşeriklik başladımı tatlım ..

canim 1 kup yas mayayi ilik suda eriyene kadar beklet 1 kg unla yogur mayalanmaya birak..mayalaninca servis tabagi buyuklugunde ac ve teflon tavada yagsiz arkali onlu pisir...cok basit yani...
canim cok uzuldum insallah birdahaki sefere olur....ilk denemenmiydi bu canim..??
ben ben bennnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool: naber şekerimm fırsattan istifade kaçmışsın anana hee iyi yaptın tatlımm....

mehay seherimm nerelerdesinizz kızlarr topik cok boş kalıyorr heeee klava:klava:

uff yaa yeni geldim isten sende adama nefes aldirmiyorsun heee:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
selam kızlar mehay canım nasılsın kızlarla msndeyız gel sende ben bugun fazla gıremedım arkadaş kızını bana bırakmıştı sımdı geldım

kızlar selam mehaycım teşekkürler canım tarifin için.yorgunmusun görüşemedik..sağlık olsun tatlım..
topik ikinci sıraya düşmüş şaşırdım yaaa...

mehay nerdesin canım sesin cıkmıyor senin bu hafta kontrolun yokmuydu yaa haberdar et bizi seni merak ediyoruz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…