kızlar selam mehaycım teşekkürler canım tarifin için.yorgunmusun görüşemedik..sağlık olsun tatlım..
topik ikinci sıraya düşmüş şaşırdım yaaa...
mehay nerdesin canım sesin cıkmıyor senin bu hafta kontrolun yokmuydu yaa haberdar et bizi seni merak ediyoruz(
kizlar iyiyim anca oturabildim....bende sizleri cokkk ozledim inanin..kontrolum sali gunu kizlar ben sizi haberdar ederim...mehay özledik seni nerdesin canım...
slm kıslar mehaycım napıosun nasıl gıdıyo ıgneler inş bu sefer sonuna kadar gıdeceksın cnm
canim iyiyim saolasin..o kadar yogun calisiyorumki topikle ilgilenemiyorum...5. sirada desende inanirdim bugun hic giremedim mesela anca girebildim ama birazdan cikmam lazim iftar yemegi yapmak icin..oturmak haram bana...:çok üzgünüm:
kizlar iyiyim anca oturabildim....bende sizleri cokkk ozledim inanin..kontrolum sali gunu kizlar ben sizi haberdar ederim...
insallah canim igneler nasil olsun karnim delik desik ama sonunda bebegim olucaksa herseye deger...sen ne yaptin??
mehaycım takip ettiğim kadarıyla sen uzun zamandır çaba sarfediyorsun, ben 20 gündür tedaviye başladım,ilk aşılamamı oldum,sonucumu almama daha 10 gün var ama şimdiden psikolojik olarak dipte hissediyorum ama seni takip ederken utanıyorumda kendimden,bu kadar çabuk yıkılmamam gerek diye.Allah çabalarını boşa çıkarmasın,Allsenin,hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
civciv1981______________dogal yoldan gebelik beklemede___her an olabilir :))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
selenayy________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul
aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
civciv1981_________hamis
pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ne guzel bu ay hamis listesi oldu cikti bu liste yaaaaaaaa yasasiiiiiiiiinnnnnn:sm_cool:kaydirigubbakcemile3:))):teytey::teytey::hooray:
mehayyy napıyon tatlımm geldin mi iştennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?