merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.dertleşmek istiyorum.buna çok ihtiyaçım var
kızlar nerdesiniz yaaa..kimseler yokmuuu...şutarafagitti
bu arada sen hamilesin heralde..hakkınızda hayırlısı.herşey gönlünüzce olsun.rabbim bütün isteyenlere versin.
merhaba hele şükür birini buldum.bugün kaçkez girdim kimseyle konuşamadım.
ben istanbuldanım.sen
bazen böle boşalabiliyoo ama bizim kızları tanısan cok seversinn ist neresinden sin?
civciv canım nasıl gidiyor hamişlik,stres yapıyordun bebeğimi düşürebilirim diye ama Allahın izniyle atlattın o sıkıntılı günlerini değilmi,zaman çabuk geçiyor,bide bakacaksınki bebişin kucağında yada gecenin bi saatinde viyaklıyo.gerçi bana bu günlerde zaman hiç geçmiyor,aşılama yaptırdım,bugün 4. gün sürekli kendimi dinliyorum acaba bişey hissedermiyim diye ve daha 10 gün sonra test yaptırıcam:çok üzgünüm:nasıl geçecek bu gübler bilmiyorum,Allah hayırlısıyla muradımıza erdirir inşallah canım
herkesler yattımı nerdesınız kızlar
canımsınnn ama inan o stresli gunler hiç bitmiyorr tadaviye başlıyosun bi an önce transfer yapılsın istiyon sonra hemen sonuç gunu gelsin sonucu alıyosun aman keseyi görem kesiyi görüyosun kalp atışı ayy hiçç sorma ben catlayacamm canımm hiç gunler gecmiyorr hala 5 hftalıkk rabbim saglıcakla kucagımıza versin yeter ama gercekten cok yorucu ve stresli ben bugun keseyi gordum şukur ama hala cok tedirginim kalp atışını duyana kadar... yinede bununda mutluğuğu çok guzel rabbim herkeze yaşatsın inş sende pozitif sonucu alırsın canım böle benim gidi kese kalp derken günler su gibi akar gider ...senin sonuç zamanında benimde knt var beraber gun saycaz cnm :lepi::lepi:[/QUOT
merhaba civciv uzun zamandır yazmıyorum malum iş güç ama canım bir şeyi merak ettim benim bebekler 9 haftalık 5 haftada ultrasona girdim doktor ikiz olduğunu söyledi ve muayeneden sonra bilgisayardan keselerin resimlerini aldım ve orada kalp atımı ritmiktir yazıyordu sana böyle bir şey verilmedimi
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.dertleşmek istiyorum.buna çok ihtiyaçım var
geldim canım valla bir tembelim sorma bugünde yaaa... canım kıpraşmak istemiyooo....
tünaydın canım nihayet tatildesin bol bol dinlen bari tatım yaaa ben hep uyumak istiyorum.. midem çok ağrıyor 4-5 gündür rennie yle idare ediyorum sürekli,ama ptesi dr a gidim geçmezse diyorum bir asit yoğunluğu var reflü gibi sanki..ufff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?