sen nasılsın mehaycım iyimisin iğneler devammı iyi gidiyormu bak bonadea nın hamiş haberi umut oluyor bize canım .hayırlısıyla senin hamiş haberini almaya az kaldı ALLAH ın izniyle İNŞALLAH...bizim kızlar yokmu seherim civciv nerdesiniz canlarım..?...Şeniz
selam kızlar ben geldımm cıvcıvım canım nasılsın ben takvımı yaptım
pınk tatlım ne oldu mıdene gecmış olsun
mehay canım ooo cıcıler almaya gıtmışsın
merhaba civciv uzun zamandır yazmıyorum malum iş güç ama canım bir şeyi merak ettim benim bebekler 9 haftalık 5 haftada ultrasona girdim doktor ikiz olduğunu söyledi ve muayeneden sonra bilgisayardan keselerin resimlerini aldım ve orada kalp atımı ritmiktir yazıyordu sana böyle bir şey verilmedimi
evet sonucu aldım.değer düşük yani yok.
negatif.
bu ikinci tüp bebek deneyişim.dondurulmuş embriyolarım var.üçüncüsü dondurulmuşlarla olacak. büyük bi ihtimalle ekim yada kasım da olacak.
evet canim ciciler aldim geldim :)) cici olmak lazim dimi :1rolleyes:
kıs mehayııııımm. cicilermi aldın cici mehayıım...güle güle giy canım üstünde paralansın..Şeniz..neler aldın merak ettik yaz bakem...civcivimde ablasına yatıya gitti özlüycez onu valla yaa...seherim senide çok öpüyorum canım...Şeniz
cadı meyhay kımın takvımını calmışım kız ben onu butun gece suren emeklerım sonunda yaptım hehe hehe
canım ben transferden once 1 lıtre su ıctım ama 1 saat bekledım ıdrar torbam cok sıkışık degıldı doktorda az ıcmışın dedı ama sorun degıl dedı
kimse gelmemişmi buraya kızlar yaa boş kalmış topiğimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?