2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

oooo kızlar maşallah hamişler baya artmış....ben uzun zamandır giremiyordum girsem bile az kalıyordum pek bakamıyordum sayfalara...mehay ve seherim yanlış anlmadıysam hamiş kalmışsınız....ne güzel...darısı tüm isteyenlerin başına.....benimde başımdan tahlilsizlikler geçti...ama şimdi iyiyim çok şükür tekrardan doğum kontorl hapı ve lucrin...yarın lucrine başlıyorum inşallah...dondurulmuşlarım vardı...onları deneyeceğiz inşallah...sanırım bayramdan sonra olur...daha tam belli değil...allahtan bir mani çıkmazsa....ben daha hiç transfer heyecanını yaşayamadan embriyolarım donduruldu.... 7 taneler...beni bilenler bilir.... çok sabırsızlanıyorum...o günü iple çekiyorum.... hihoyyyt

yok canim ne hamisi nerdeeeeeeeee:çok üzgünüm: ben degil ama seherim hamiss

hem benim hamis oldugumuda nerden cikardin ki ??nerde kim yazmisfisfisfis ama insallah dedigin gibi olur yakinda...:Saruboceq:

yesbucum biliyorum basina gelenleri az cok ..olsun uzulme dondurulmuslarla hamile kalanlar cokkk hic uzulme olucak insallah...

hem benim hamis oldugumuda nerden cikardin ki ??nerde kim yazmisfisfisfis ama insallah dedigin gibi olur yakinda...:Saruboceq:

canım bir önceki sayfada 5 haftalık hamişim demişsin sanki...ben öyle anladım...yoksa alıntıdan mı kaynaklanmış anlamdım...neyse allah söyletti..inşallah en yakın zmanda hamiş olman dileğiyle...ahngi aşamadasın canım???

selam kızlar nasılsınız mehayım yolladıgın vıdeoları acamıyorum acılmıyor neden

bende actım gercekten cok guzel pınk canım sen nasılsın canım cıvcıv bugunde yokmu

iyi akşamlar kızlar seherim takvimin çok güzel canım...civciv ablasından bu gece döner heralde...mehaycım sen nasılsın...

selam nasılsınız arkadaşlar herkese hayırlı güzel geceler inş bu güzel geceler rabbım yüreklerimize ferahlıklar verirrrrr

evet ama ben dondurulmuşlarımı deneyeceğim.... sen ne aşamadasın cnaım????

canim yarin randevum var catlatma ignesini ne zaman vuracagimi soyleyecek..buyuk bir ihtimal insallah sorun cikmazsa bu hafta yumurtalar toplanir transfer olur..ama bilmiyorum yarin belli olacak....cok heyecanliyim....senin transfer ne zamana denk geliyor belki ikimiz ayni anda aliriz sonucuhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…