kızlar selamlar hayırlı günler olsun inşş...mehaycım yeşbü nasılsınız seherim civciv nerdeler..elmuallim sanada hayırlı günler dualar kabul olsun inşşş...mehaycım yarın büyük gün hadi hayırlısı canım bu tedaviyi başarıyla tamamlayıp hamiş olacaksın inşallah..bu gün fazla giremeyebilirim işlerim var kızlar kendinize iyi bakın öptüm..a.s.
seherim msn de açık ama meşgul sanırım civcivde ablasından dönmüş olmalı bu gün bir ara girmeye çalışıcam canım..benim ev işleri malum aynı şeyler yapılması zorunlu olanlardan canım ramazan diye geç yatıp geç kalkınca geç başlıyorum böyle sarkıyor işte sağlık olsun canım görüşürüz...
canim yarin randevum var catlatma ignesini ne zaman vuracagimi soyleyecek..buyuk bir ihtimal insallah sorun cikmazsa bu hafta yumurtalar toplanir transfer olur..ama bilmiyorum yarin belli olacak....cok heyecanliyim....senin transfer ne zamana denk geliyor belki ikimiz ayni anda aliriz sonucuhihoyyyt
Selam kizlarrr nasilsiniz bakayimm hafta sonu yoktum o yuzden giremedimm ..
Mahayyy tatlimm hadi bakalim hayirlisiyla transfere yaklaşiyorsun ...allahim emeklerinizi boşa çikarmasin inşallah...pink seherim sizler nasilsiniz kizlar 2 günde hepinizi özledim yaww
bu arada sitede yine sorun var yaa cok uğraştiriyor beniiii
kafamçokkarıştıkızlar ben tüp bebek tedavisine 1 ay rötarlı başlıycam çünkü kistim vardı ve bugün erimediğini söyledi erol hoca hemen o kisti almamız lazım dedi yoksa zaman kaybederiz dedi ve bugün şifada benim kistimi aldı ama ben bitik durumdayım çok acıdı anestezi de almadım ama mahfoldum..ertelendiğinemi üzüleyim,canım acıdığınamı....işte böyle şimdi bugün doğum kontrol hapına başladım 21 gün sonra başlıyoruz tabi kısmetse bende durumlar böyle ama o ameliyathane yi görmek biraz psikolojimi bozdu ama herşeyde vardır bir hayır diyorum sizi çok öpüyorum...:ecrin_bebek:Çok üzgünüm çoook
bende arkama baka baka gidiyor olacagim canim:roflol:hayirlisi ikimiz icinde:1hug:canım...benim daha var...ancak bayramdan sonra olur dedi doktorum transfer....senin inşallah bol ve sağlıklı yumurtaların olur....hayırlısıyla ve sorunsuz bir şekilde transferin gerçeklerşir...bende arkandan geliyor olacağım merak etme.....
amin canim insallah...mehay canm hayırlısı olsn inşl.senin hamş haberlerini enyakın zamnda alrz inşllh.
sorma canim yaa transfer haftayaymis bu hafta ignelere devam dedi doktor....ne uzun protokolmuss yaaaaaa:sm_confused:Selam kizlarrr nasilsiniz bakayimm hafta sonu yoktum o yuzden giremedimm ..
Mahayyy tatlimm hadi bakalim hayirlisiyla transfere yaklaşiyorsun ...allahim emeklerinizi boşa çikarmasin inşallah...pink seherim sizler nasilsiniz kizlar 2 günde hepinizi özledim yaww
bu arada sitede yine sorun var yaa cok uğraştiriyor beniiii
kafamçokkarıştıkızlar ben tüp bebek tedavisine 1 ay rötarlı başlıycam çünkü kistim vardı ve bugün erimediğini söyledi erol hoca hemen o kisti almamız lazım dedi yoksa zaman kaybederiz dedi ve bugün şifada benim kistimi aldı ama ben bitik durumdayım çok acıdı anestezi de almadım ama mahfoldum..ertelendiğinemi üzüleyim,canım acıdığınamı....işte böyle şimdi bugün doğum kontrol hapına başladım 21 gün sonra başlıyoruz tabi kısmetse bende durumlar böyle ama o ameliyathane yi görmek biraz psikolojimi bozdu ama herşeyde vardır bir hayır diyorum sizi çok öpüyorum...:ecrin_bebek:Çok üzgünüm çoook
Kızlar merhaba.Pazar günü lokal anestezi ile yumurtalarım toplandı.12 tane yumurta alınmış.Dün aradılar hastaneden 11 tanesi döllenmiş.Yarın transferim olacak inşallah.Yalnız tecrübesi olanlara birşey sormak istiyorum.Sizinde yumurtalar alındıktan sonraki günlerde ağrınız, sancınız oldumu? Benim hala hafif bir şişkinlik gibi durumum varda.Acaba bi terslik mi var merak ediyorum?
kizlar kimse yokmu bugun yaaa SIKILDIM burda yalniz basima((
slm canım bir terslek yoktur yumurtaların çok olduğunda ağrı olması normaldir kendine stres yapma terslik olsa dr un söylerdi,önemli bir dönemdesin rahat olmaya çalış kendini kasma hayırlısıyla hamiş haberlerinide alırız İNŞALLAH canım...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?