2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

günaydın canım iyiyim sen nasılsın, ramazan iyi gidiyoda ben çok uykucu oldum çıktım canım yaa..bunun dışında herşey iyi çok şükür...bu sabah kkimseler yok galiba ..kızlar kimse yok muu..hayırlı günler olsun ,iNŞALLAH...

evet haklısınn uykulu oldukkk yınede uyumamaya çalışiyorumm yoksa butun gün sersem oluyorumm sahurdan sonra zaten kuran okuyorumm namz kılıp yatıyorumm sonra uyanmak zor oluyo...... rabbımm ecrımızı versın inş ve dualarımızı makbulll eylesınnnnnnnnnn iyii olmann güzel kal sağlıcakla............

evet canım aynen bend öyle ortalık aydınlanmış oluyor dışarıda mis gibi hava eşim gidiyor ben yatıyorum bidaha sersem gibi oluyorum canım ama sabah olurken o güzellik şahane herşeye değer...a.s.

Evet çok güzellllllllll o güzelliği içine çekince bi hoş oluyor dimi..... Karadenizin ayder yaylasi hele mis gibi insanin sanki içi temizleniyor ferahliyor canlaniyo yani bi de orada olsakkk daha harika olurdu inş bundan sonraki ramazan aylari yaza geleceği için inş gideriz oralara ve tatli yaşariz güzel anlari rabbim sağlik afiyet versin de inşşşşşşşşş herşy güzel olur umuduyla........

kızlar sımdı doktrdan geldım bugun ıkı doktora bırden gıttım hem jale hanıma hemde şahın beye ılk jale hanıma gıttım gebelık 3 taneymış ucununde kalbı atıyor sımdılık 6 haftalıklar 3 aya kadar beıklıycez belkı bırı sonlanır eger sonlanmazsa bırını sonlandırcaklar kısmet boyleymış hayırlısı ne ise o olsun

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucağına alırsın canım inşşş....3ü de sağlıcakla hayırlısıyla doğarlar inşallah tatlımmm....mehay dan civcivden haber yokmu nasıllar acaba hepinizi özledim yaaa...a.s.

KIyamam yaa .. Cok üzüldümm.. senağlama
Neden böyle bir sey gerekli ki ? fisfisfis
Diger bebeklerin yada senin hayatin icin tehlike mi arzediyor 3 üz gebelik ?
Keske hersey yolunda gitse de bebeginin yasamini sonlandirmaya gerek kalmasa ..

Herseyin hayirlisii ... Allah yardimciniz olsun .. :teselli:

canım herşeyin hayırlısı olsun ALLAHIM bana bi tane nasip etti onuda aldı. inşallah tekrardan banada daha dogrusu herkese nasip eder İNŞALLAH.ALLAHIM herkesi gönlüne göre versin.AMİN İNŞALLAH

ablasindan gelmisti iyiydi niye biseymi olduki?2 gundur yoktum hic haberim yok.:uhm:

kanaması vardı lekelenmeler oldu düşük tehlikesi vardemiş dr..cumartesiye kadar bekle demiş ALLAHIM inşallah KÖTÜ ŞEYLER OLMAZ ..MORALİM BOZUK NET E GİRMİYCEM DEMİŞTİ CANIM YAAA..İNŞALLAH herşey düzelir hayırlısı olsun ALLAHIM bebeğini ona bağışlasın inşşş..:Saruboceq:

canim kanamasi ablasina gitmeden onceydi sanirsam sonra duzelmisti kanamasi kesilmisti..sonra yinedmi basladi ne zaman dedi sana bunu?:uhm:

dün görüştük en son canım çok üzgündü..bugün aklım hep onda ALLAHIM hayırlar göster YA RABBİM..HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET HEPİMİZE İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…