evet haklısınn uykulu oldukkk yınede uyumamaya çalışiyorumm yoksa butun gün sersem oluyorumm sahurdan sonra zaten kuran okuyorumm namz kılıp yatıyorumm sonra uyanmak zor oluyo...... rabbımm ecrımızı versın inş ve dualarımızı makbulll eylesınnnnnnnnnn iyii olmann güzel kal sağlıcakla............
kızlar sımdı doktrdan geldım bugun ıkı doktora bırden gıttım hem jale hanıma hemde şahın beye ılk jale hanıma gıttım gebelık 3 taneymış ucununde kalbı atıyor sımdılık 6 haftalıklar 3 aya kadar beıklıycez belkı bırı sonlanır eger sonlanmazsa bırını sonlandırcaklar kısmet boyleymış hayırlısı ne ise o olsun
kızlar sımdı doktrdan geldım bugun ıkı doktora bırden gıttım hem jale hanıma hemde şahın beye ılk jale hanıma gıttım gebelık 3 taneymış ucununde kalbı atıyor sımdılık 6 haftalıklar 3 aya kadar beıklıycez belkı bırı sonlanır eger sonlanmazsa bırını sonlandırcaklar kısmet boyleymış hayırlısı ne ise o olsun
mehaycım nasılsın canım giremedim erken canım yaaa...işe gittin sanırım hayırlısıyla dönünce görüşürüz...:1hug:
civciv nasıl acaba çok merak ediyorum canım yaaa...msn side kapalı...
ablasindan gelmisti iyiydi niye biseymi olduki?2 gundur yoktum hic haberim yok.:uhm:
kanaması vardı lekelenmeler oldu düşük tehlikesi vardemiş dr..cumartesiye kadar bekle demiş ALLAHIM inşallah KÖTÜ ŞEYLER OLMAZ ..MORALİM BOZUK NET E GİRMİYCEM DEMİŞTİ CANIM YAAA..İNŞALLAH herşey düzelir hayırlısı olsun ALLAHIM bebeğini ona bağışlasın inşşş..:Saruboceq:
herkese selam hayırlı gunlerrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?