2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canımsınn yaa inan soyleyecek teselli bile bulamıyorum cunkü aynı duyguları paylaşıyorum ama allah kuluna kaldıramayacagı acıyı vermezmiş.demekki bizlerinde bunları yaşayacak gunumuz varmış napalım üzülüncede sadece kendimize zarar veriyoruz ama yuce rabbim kimsenin duasını karşılıksız bırakmaz sen dua et ve umutlarını korumaya devam et canım gorceksin HER BATAN GUNUN BİR SABAHI VARDIR MUTLAKA....

insallah canim insallah benim agustosun 4-5 i gibi sonucum belli olucak bir aksilik cikmazsa...

UMUTLARINI SAKIN YİTİRME ...DEMEKKİ O TARİHLERDE BEN 2 HEYECAN BİRDEN YAŞAYACAM HEM KENDİ TEDAVİMİN BAŞLAMASI HEMDE SENDEN GELECEK GUZEL HABERİ SABIRSIZLIKLA BEKLEMEKK:1hug:

evet canim cok haklisin....ama artik beklemek istemiyorum binada 4 bir yandan bebek sesleri gelirken benim evimde melegim yok sessizce oturup dusunuyorum ne zaman olacak olacakmi acaba diye????cok kafama takiyorum bu ara elimde degil takmamak...

UMUTLARINI SAKIN YİTİRME ...DEMEKKİ O TARİHLERDE BEN 2 HEYECAN BİRDEN YAŞAYACAM HEM KENDİ TEDAVİMİN BAŞLAMASI HEMDE SENDEN GELECEK GUZEL HABERİ SABIRSIZLIKLA BEKLEMEKK:1hug:

insallah bu yaz hep birlikte guzel haberler duyariz guzel haberden gecilmesin burasi insallah :))) bebislerimizin gelisiminden bahsedecegimiz gunlerde gelsin insallah...AMINNNN

insallah bu yaz hep birlikte guzel haberler duyariz guzel haberden gecilmesin burasi insallah :))) bebislerimizin gelisiminden bahsedecegimiz gunlerde gelsin insallah...AMINNNN

AMİNNNNNNNNNNN İNŞ CANIM HALAYIN BAŞINI SEN ÇEKKK BİZLERDE SENDEN ALDIĞIMIZ İYİ HABER MORELİYLE DEVAMINI GETİRELİMM :teytey::teytey::teytey: ZAFER :hooray: BİZİM (YANİ TUM İSTEYENLERİN )OLACAK GORECEKSİNNNN

insallah canim insallah bende eminim olacak insallah :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hamisler listesi olacak bu liste

evet Canim Cok Haklisin....ama Artik Beklemek Istemiyorum Binada 4 Bir Yandan Bebek Sesleri Gelirken Benim Evimde Melegim Yok Sessizce Oturup Dusunuyorum Ne Zaman Olacak Olacakmi Acaba Diye????cok Kafama Takiyorum Bu Ara Elimde Degil Takmamak...

Basari Azim Gerektirir, Azim Ise Irade. Bazi Hedefler, Basarisiz Olmaya Da Deger. Gercek Basari, Basarisiz Olma Korkusunu Yenebilmektir...

Basari Azim Gerektirir, Azim Ise Irade. Bazi Hedefler, Basarisiz Olmaya Da Deger. Gercek Basari, Basarisiz Olma Korkusunu Yenebilmektir...

Haftanin en duygusal ve azimli anne adayi civciv1981 !!!!!!:teytey: seni bu dusuncenden dolayi kutluyorum....."gercek basari basarisiz olabilme korkusunu yenmektir!!!!!!!"
a.s.

Canim Benim çok Tşk Ederimm Inş Bizde Seni Temmuz Ayinin En Tatli Anne Adayi Sececeğizz.bu Arada Ya Ben Sana Agustos Baslangici Yazdirdimm Tedaviyi Temmuz Olucak Umarim Allah Soyletmemiştir Yani Agustosa Sarkmasinn

Mehaycım canım nasılsın çok sık giremiyorum kusuruma bakma pek takip edemedim seni tedavin ne alemde neler yapıyosun........

merhaba arkadaşlar bende inşallah temmuz ayında başlayacağım.benide listenize ekleyebilirsinizş.allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar merhaba konumuzla pek alakalı olmasada bir şeyi merak ettim ben bu defa bir erkek doktora muayene olacam ve tedavimi o yürütecek ve bu beni çok geriyor şu an kafama en çok bu takılıyor sizlerde de böyle bir şey varmı yoksa ben türümün son örneğimiyim.

mislinacım slm bende 11 yıldır çeşitli dr lara muayene oldum birtek hsg mi çeken dr bayandı.hiç takılma canım alışılıyor.a.s.

merhaba arkadaşlar bende inşallah temmuz ayında başlayacağım.benide listenize ekleyebilirsinizş.allah herkesin gönlüne göre versin

canim seni eklemistim listeye zaten...a.s.

ilk etapta utaniyor insan ama sonra alisiyor...hem gercekten erkek doktorlar isini daha iyi yapiyor buna inan....

Mehaycım canım nasılsın çok sık giremiyorum kusuruma bakma pek takip edemedim seni tedavin ne alemde neler yapıyosun........

onemli degil canim dusunmen yeter...henuz ignelere baslamadim haftaya carsamba basliycam ve eger bir aksilik cikmazsa kismetse temmuzun 20 23 u gibi transfer olacakmis canim....a.s.

yagmurcum senin bebiste baya buyumus daha dun hamile kaldin gibime geliyor oysaki benim...zaman ne cabuk geciyor...cinsiyeti ne yegenimin,:))

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_____ 25 haziran baslangic
kaderli_________________tup bebek______________________sonuc 22 haziran
helin hivd
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____28 mayis baslangic
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35________________tup bebek ______________________sonuc 27 haziran
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________asilama_________________ ___11 haziran
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________agustos ayi basinda

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....

kizlar listemiz su an icin boyle.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…