canim bende oyleyim o yuzden olacagina emin olsakta cok umut baglamayalim benim ilk asilamamda kesin olacak saniyordum yani o kadar umutluydum...ve negatif sonucunu aldigimda yuruyemedim bacaklarim titredi uzuntuden ve eve gidene kadar agladim herkes bana bakiyordu..kimbilir insanlar ne sanmisti...ama umurumda degildi o an dunyam yikilmisti benim....yine ayni seyleri yasamak istemiyorum....cok korkuyorum...senağlama
insallah canim insallah benim agustosun 4-5 i gibi sonucum belli olucak bir aksilik cikmazsa...
UMUTLARINI SAKIN YİTİRME ...DEMEKKİ O TARİHLERDE BEN 2 HEYECAN BİRDEN YAŞAYACAM HEM KENDİ TEDAVİMİN BAŞLAMASI HEMDE SENDEN GELECEK GUZEL HABERİ SABIRSIZLIKLA BEKLEMEKK:1hug:
insallah bu yaz hep birlikte guzel haberler duyariz guzel haberden gecilmesin burasi insallah :))) bebislerimizin gelisiminden bahsedecegimiz gunlerde gelsin insallah...AMINNNN
AMİNNNNNNNNNNN İNŞ CANIM HALAYIN BAŞINI SEN ÇEKKK BİZLERDE SENDEN ALDIĞIMIZ İYİ HABER MORELİYLE DEVAMINI GETİRELİMM :teytey::teytey::teytey: ZAFER :hooray: BİZİM (YANİ TUM İSTEYENLERİN )OLACAK GORECEKSİNNNN
evet Canim Cok Haklisin....ama Artik Beklemek Istemiyorum Binada 4 Bir Yandan Bebek Sesleri Gelirken Benim Evimde Melegim Yok Sessizce Oturup Dusunuyorum Ne Zaman Olacak Olacakmi Acaba Diye????cok Kafama Takiyorum Bu Ara Elimde Degil Takmamak...
canimcigim ben biraz cikiyorum mutfakta az isim var 1 saate kadar geri gelirim optum tatlim...Şeniz
Basari Azim Gerektirir, Azim Ise Irade. Bazi Hedefler, Basarisiz Olmaya Da Deger. Gercek Basari, Basarisiz Olma Korkusunu Yenebilmektir...
Basari Azim Gerektirir, Azim Ise Irade. Bazi Hedefler, Basarisiz Olmaya Da Deger. Gercek Basari, Basarisiz Olma Korkusunu Yenebilmektir...
kızlar merhaba konumuzla pek alakalı olmasada bir şeyi merak ettim ben bu defa bir erkek doktora muayene olacam ve tedavimi o yürütecek ve bu beni çok geriyor şu an kafama en çok bu takılıyor sizlerde de böyle bir şey varmı yoksa ben türümün son örneğimiyim.
merhaba arkadaşlar bende inşallah temmuz ayında başlayacağım.benide listenize ekleyebilirsinizş.allah herkesin gönlüne göre versin
kızlar merhaba konumuzla pek alakalı olmasada bir şeyi merak ettim ben bu defa bir erkek doktora muayene olacam ve tedavimi o yürütecek ve bu beni çok geriyor şu an kafama en çok bu takılıyor sizlerde de böyle bir şey varmı yoksa ben türümün son örneğimiyim.
Mehaycım canım nasılsın çok sık giremiyorum kusuruma bakma pek takip edemedim seni tedavin ne alemde neler yapıyosun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?