2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Merhaba ben de bu ay tedaviye başladim. TÜP BEBK DE Benim ilk denemem. BUNDAN ÖNCE 4 tane düşüğüm var kromozom anomalisi olduğu için tüp bebek. Pgt yapilacak inşallah hepimizin birer bebeği olur aminnnnn....

Merhaba ben de bu ay tedaviye başladim. TÜP BEBK DE Benim ilk denemem. BUNDAN ÖNCE 4 tane düşüğüm var kromozom anomalisi olduğu için tüp bebek. Pgt yapilacak inşallah hepimizin birer bebeği olur aminnnnn....

hoş geldin canım inşallah meleklerimize kavuşacağız hayırlısıyla...a.s.

kizlar ben simdi hastaneden geldim:sm_cool: yumurtalar cok guzel gelismis rahim kalinligi cok iyi cok mutluyum :teytey: pazartesi insallah yumurtalar toplanacak...dua edin benim icin canlarim....:Saruboceq:Şeniz

Canimmmmmmmmm ya çok sevindimmmmmmmmmm inşşşşşşşş herşey çokk güzel olurrrrrr..... Hiç stres yapma................

mehay çok sevindim canım gelişmelere. eee az kaldı demek bitiyor yavaş yavaş tedavi, inşallah hayırlı haberlerini de buradan paylaşacağız.

canım mehayım çok sevindim hayırlısıyla başaracaksın bu işi..bebişler hayırlısıyla çifter gelsin inşşşşş...

mehayım canım cok sevındım ınsallah dahada guzel haberlerını alıcaz
pınk canım bende sızı cok ozledım cıvcıv nerelerde aklım hep onda
benımde bugun cok bulantım var başım donuyor ve hıcbırşey yıyemıyorum zorla yemeye calışıyorum ama yutamıyorum cok kotu mıdem

cnm sende tedavi ile kaldın hamiş testini kaçıncı gün yaptın
ve hiç belirtin varmıydı ben 10.günümdeyim...yarın yaptıracam test midemde çok ekşime varr

cnm sende tedavi ile kaldın hamiş testini kaçıncı gün yaptın
ve hiç belirtin varmıydı ben 10.günümdeyim...yarın yaptıracam test midemde çok ekşime varr

canım ben 10. gunumde yaptım ama hıc belırtım yoktu benım tup bebekdı canım ınsallah sende guzel haberlerı alırsın canım

kızlar bişey sorucam size, moralim çok bozuk,ben aşılama yaptırmıştım,bugün 11. gündü,az önce çok az sızıntı şeklinde kanamam oldu lavaboya gidince farkettim,tuvalet kağıdında çok az kan vardı,galiba ben regli oluyorum değilmi

kızlar selamlar nasılsınız?..celine cim hakkında hayırlısı olsun canım adet olursanda üzülme senden önemlimi..sağlığın yerinde olsun yine denersin..ALLAH gönlüne göre versin canım hayırlısı inşşş..

selamlar
ben de dün histeroskopi ye gittim ayın 25 inde göbekten iğnelere başlayacağım. dua ya ihtiyacımız var birbirimizden esergemeyelim allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebklerini versin yarabbimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…