2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam canim anca gelebildim islerim simdi bitti bir meraba deyip cikicam yine alisverise gidicez...nasilsin canimcigim????

mehaycım hadi hayırlıı olurinşllh .civcive hep dua ediyrm allah hiçbirmizn sevncini yarm bırakmasn.bende birkaç gün oldu idrar yanması başladı,bi tehlikesi yoktur inşllh.bilgisi olan var mı?ayy seherm senn üçüzlere çok sevndim allah kucğmza almayda naip eder.

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim.
1 aşılama ve negatif sonuç
2 aşılamayı denemden direk tüpe geçmeyi düşünüyorum.
anovülasyon problemim var.
bugün reglimin 1. günü pazartesi ik kez dr.la görüşecem.şimdiden dualarınızı eksik etmeyin

selam canim anca gelebildim islerim simdi bitti bir meraba deyip cikicam yine alisverise gidicez...nasilsin canimcigim????

ben çok iyiyim canım..senin mutlu oluşunla dahada umutlanıyorum canım benim...kızlar hepinizi çook seviyorum iyiki varsınız iyiki bu site var...:1hug:

Alllah yardımcın olsun hakkında da hayırlısdı canım

kızlar bir sorum olacak,transferimin 3.günü ve ara ara kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor,süzce normalmi?

normaldir canım ..inşallah hamiş haberlerinide alırız hayırlısıyla..a.s...
mehaycım ben çok iyiyim kızlardan haber yok bugün girmediler siteye heralde bende çok giremedim ama yazmamışlar..:1hug:

KIZLAR MERHABA NASILSINIZ BEN Bİ KAC GUNDUR GİREMİYORUM ÇÜNKÜ HİÇ KEYFİM YOK KAHVERENGİ AKINTIM HALA DEVAM EDİYOR HEP O KORKUYLA YAŞIYORUM BİŞİ OLACAK DİYE RABBİME DUALAR EDİYORUM BEBEĞİMİ BENDEN ALMASIN DİYE SİZİNDE DUALARINIZA İHTİYACIM VAR NE OLUR EKSİK ETMEYİN ...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

MEHAY CANIM SEN NAPTIN YUMOŞLAR NE ZAMAN TOPLANIYOR HADİ HAYIRLISIYLA TRANSFERİNDE YAPILSINDA GÜN SAYALIMM TATLIM SONUÇ İÇİNNN:1hug::1hug:

PİNK CANIM YOKSUN BUGUNNN ??

civciv canım bunlar bebeğin tutunma lekeleri olabilir,ya bu bebeği sana Allah verdi,demekki senin için hayırlı doğru zamanmış ve buda hayırlı bir bebekmişki kendiliğinden oldu Allah verdi bunu sana unutma,lütfen için rahat olsun,hayırlısıyla kucağına alacaksın bebeğini,dualarımız seninle canım:Saruboceq:

ah ah kimler gelmiş benim canım civcivim gelmiş..özledik seni canımcım yaa..hadi artık topla kendini dön aramıza ne gelicekse ALLAH tan gelicek senin için hayırsız olucak bişey gelirmi hiç ondan canım yaa..yapma böyle kötü zaman ları geride kalsın artık inşallah bebişini hayırlısıyla kucağına alıcaksın tatlım dualar ediyorum ben zaten sanada seherimede mehayada hepimize hayırlar versin YÜCE ALLAH İNŞALLAH canımbenim....
celine cim sağolasın canım ne güzel ve doğru şeyler yazmışsın öpüyorum senide..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşşş...a.s.

kızlar cok saolun inşallah dediğiniz gibi herşey yoluna girer ama her lovoboya girdiğimde bu lekey gorduğumde moralm bozuluyor canım cok sıkılıyor elimde değil yaa ...ama rabbim hayırlısını verir tabi haklısınız ...dualarınız içinde allah razı olsunn olsun rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

meraba canim hosgeldin yeniden aramiza seni cokk merak etmistik...canim bu zamana kadar olmadiysa bundan sonrada bisey olmaz hicccc uzulme sen..yeni ultrasona cekilmedimi?kalp atislarini duydunmu???

meraba canim hosgeldin yeniden aramiza seni cokk merak etmistik...canim bu zamana kadar olmadiysa bundan sonrada bisey olmaz hicccc uzulme sen..yeni ultrasona cekilmedimi?kalp atislarini duydunmu???

evet canım allaha şükür kalp atışını duydum ama hala düşük riski devam ediyor

sen nasılsın ne aşamadasın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…