selamlar
ben de dün histeroskopi ye gittim ayın 25 inde göbekten iğnelere başlayacağım. dua ya ihtiyacımız var birbirimizden esergemeyelim allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebklerini versin yarabbimm...
kızlar selamlar nasılsınız?..celine cim hakkında hayırlısı olsun canım adet olursanda üzülme senden önemlimi..sağlığın yerinde olsun yine denersin..ALLAH gönlüne göre versin canım hayırlısı inşşş..
selam canim anca gelebildim islerim simdi bitti bir meraba deyip cikicam yine alisverise gidicez...nasilsin canimcigim????
merhaba kızlar ben aranızda yeniyim.
1 aşılama ve negatif sonuç
2 aşılamayı denemden direk tüpe geçmeyi düşünüyorum.
anovülasyon problemim var.
bugün reglimin 1. günü pazartesi ik kez dr.la görüşecem.şimdiden dualarınızı eksik etmeyin
kızlar hayırlı günler nerdesiniiizz..pazar tatilimi yapıyosunuz bakiiimmm hıı..
kızlar bir sorum olacak,transferimin 3.günü ve ara ara kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor,süzce normalmi?
normaldir canım ..inşallah hamiş haberlerinide alırız hayırlısıyla..a.s...
mehaycım ben çok iyiyim kızlardan haber yok bugün girmediler siteye heralde bende çok giremedim ama yazmamışlar..:1hug:
KIZLAR MERHABA NASILSINIZ BEN Bİ KAC GUNDUR GİREMİYORUM ÇÜNKÜ HİÇ KEYFİM YOK KAHVERENGİ AKINTIM HALA DEVAM EDİYOR HEP O KORKUYLA YAŞIYORUM BİŞİ OLACAK DİYE RABBİME DUALAR EDİYORUM BEBEĞİMİ BENDEN ALMASIN DİYE SİZİNDE DUALARINIZA İHTİYACIM VAR NE OLUR EKSİK ETMEYİN ...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
MEHAY CANIM SEN NAPTIN YUMOŞLAR NE ZAMAN TOPLANIYOR HADİ HAYIRLISIYLA TRANSFERİNDE YAPILSINDA GÜN SAYALIMM TATLIM SONUÇ İÇİNNN:1hug::1hug:
PİNK CANIM YOKSUN BUGUNNN ??
KIZLAR MERHABA NASILSINIZ BEN Bİ KAC GUNDUR GİREMİYORUM ÇÜNKÜ HİÇ KEYFİM YOK KAHVERENGİ AKINTIM HALA DEVAM EDİYOR HEP O KORKUYLA YAŞIYORUM BİŞİ OLACAK DİYE RABBİME DUALAR EDİYORUM BEBEĞİMİ BENDEN ALMASIN DİYE SİZİNDE DUALARINIZA İHTİYACIM VAR NE OLUR EKSİK ETMEYİN ...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
MEHAY CANIM SEN NAPTIN YUMOŞLAR NE ZAMAN TOPLANIYOR HADİ HAYIRLISIYLA TRANSFERİNDE YAPILSINDA GÜN SAYALIMM TATLIM SONUÇ İÇİNNN:1hug::1hug:
mehayım selam canım nasılsın nasıl gidiyor iğneler..Şeniz
meraba canim hosgeldin yeniden aramiza seni cokk merak etmistik...canim bu zamana kadar olmadiysa bundan sonrada bisey olmaz hicccc uzulme sen..yeni ultrasona cekilmedimi?kalp atislarini duydunmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?