iyiyim canimcigim sen nasilsin???
evet canım allaha şükür kalp atışını duydum ama hala düşük riski devam ediyor
sen nasılsın ne aşamadasın cnm?
canim cok sevindim inan Allah tamamina erdirsin insallah.....bana buyuk bir ihtimal bu hafta transfer yapilicak...
mehaycım ne güzel,senin adına sevindin,uzun zamandır uğraşıyordun,sonunda transferine az kalmış,hakkında hayırlısı olsun canım,inşallah bu sefer pozitif sonucunu alır hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini,Allah yardımcın olsun canım
insallah canim yaaa...sen ne durumdasin???
insallah canim yaaa...sen ne durumdasin???
canim cok sevindim inan Allah tamamina erdirsin insallah.....bana buyuk bir ihtimal bu hafta transfer yapilicak...
Kızlar merhaba hepinize.Nasılsınız? Transferim oldu kızlar.Bugün 8.nci günüm.İşe de başladım bakalım şimdilik herşey yolunda.İnşallah sonucuda güzel olur.Mehaycım seninle beraber başladık tedaviye ama benim çabuk gelişti herşey.Aslında bugün transfer olması gerekiyordu.Senin ne zaman olacak transferin?
Kızlar merhaba hepinize.Nasılsınız? Transferim oldu kızlar.Bugün 8.nci günüm.İşe de başladım bakalım şimdilik herşey yolunda.İnşallah sonucuda güzel olur.Mehaycım seninle beraber başladık tedaviye ama benim çabuk gelişti herşey.Aslında bugün transfer olması gerekiyordu.Senin ne zaman olacak transferin?
günaydın canlarım hayırlı günler olsun inşallah hepimize....
SELENAYY HAYIRLISI OLSUN.İNŞALLAH SONUCUN GÜZEL OLUR.BU TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE TRANSFER VE SONRASINDA TOPLAM KAÇGÜN İZİN KULLANDIN.BENDE ÇALIŞIYORUMDA NASIL OLACAK BİLMİYORUM.KISMETSE BENİMDE EKİM SONU OLUCAK.
BENDE MUHASEBECİYİM.İŞİM OTURARAK.AMA BEN İŞYERİMDE KİMSEYE SÖYLEYEMEDİM.O NEDENLE YILLIK İZNİMDEN BİR ŞEKİLDE KULLANICAM.NEYSE YARDIMIN İÇİN SAĞOL.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?