2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim cok sevindim inan Allah tamamina erdirsin insallah.....bana buyuk bir ihtimal bu hafta transfer yapilicak...

mehaycım ne güzel,senin adına sevindin,uzun zamandır uğraşıyordun,sonunda transferine az kalmış,hakkında hayırlısı olsun canım,inşallah bu sefer pozitif sonucunu alır hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini,Allah yardımcın olsun canım

insallah canim yaaa...sen ne durumdasin???

mehaycım canım hadi hayırlısı inşallah seninde hamiş haberlerini alırız hiç stres yapma sabahtan akşama kadar da yatağa bağlı kalma ağır iş yapma yeterli ben yattığım denemem de tutmadı son denemede yatmıycam dedim okuluma gittim tuttu önemli olan stressiz olmak ve inanmak inan canım olacak inşallah dualarım seninle sende bana dua et hayırlısıyla kalp atışlarını duyayım inşallah

canım ben micro için tedaviye başlamıştım 8 folikül vardı başladığımda ama 4 gün iğne kullandıktan sonra ultrason takibine gittim,1 yumurtam 16mm olmuş,çok hızlı gelişmiş diğerlerini bastırmış,diğerleri 6-7-8 mm civarında kalmış,dr um iğneleri bırakalım 4 günde iğnesiz bekleyelim yoksa yumurtan kiste dönüşebilir,sonrada aşılama yapalım,tek yumurtan var,bu defalık aşılama yapalım dedi,aşılama yapılacağı gün 21 mm ve 16 mm yumurtam gelişmişti,aşılama yaptırdım ve 12. günde regli oldum malesef 3-4 gün önce,şimdi tekrar regli olduğumda microya başlıcam.moralim çok bozuktu şimdi biraz daha iyiyim,hakkımızda hayılısı olsun artık canım,napalım bol bol dua edicez,biz elimizden geleni yapıyoruz,Allah büyük inşallah bizede nasip olacak annelik,hakkımızda hayırlısını versin Allah canım

canim cok sevindim inan Allah tamamina erdirsin insallah.....bana buyuk bir ihtimal bu hafta transfer yapilicak...

mehaycığım inşallah her şey istediğin gibi olurda seninde buradan hamiş haberini alırız.benim ilk tüp bebek denemem sonuç negatifti.yeniden diyarbakırda deneyeceğim bayram sonrası .yılmak yok denemeye devam.:Saruboceq:

mehayyy nerdesin sennnn canım yaa hiç msn de açmıyosunn gelişmelerdende haberdar etmiyosun aklımız sende hee klava:klava:

Kızlar merhaba hepinize.Nasılsınız? Transferim oldu kızlar.Bugün 8.nci günüm.İşe de başladım bakalım şimdilik herşey yolunda.İnşallah sonucuda güzel olur.Mehaycım seninle beraber başladık tedaviye ama benim çabuk gelişti herşey.Aslında bugün transfer olması gerekiyordu.Senin ne zaman olacak transferin?

canim cok sevindim senin adina testi ne zaman yapacaksin???benim bu hafta olabilir demisti doktorum bakicaz...senin protokol benimkinden kisaymis benimki cok uzun surdu....

SELENAYY HAYIRLISI OLSUN.İNŞALLAH SONUCUN GÜZEL OLUR.BU TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE TRANSFER VE SONRASINDA TOPLAM KAÇGÜN İZİN KULLANDIN.BENDE ÇALIŞIYORUMDA NASIL OLACAK BİLMİYORUM.KISMETSE BENİMDE EKİM SONU OLUCAK.

Teşekkür ederim canım benim.İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur hepimiz görürüz o güzel sonuçları.Transferim İstanbulda oldu canım ben Tekirdağ da oturuyorum.Tranferden sonra 1 saat hastanede kaldık sonra çıkabilirsiniz dediler.Ama eve gitmedik o gün bi akrabamızda kaldık.O gün hiç kalkmadan istirahat ettim.Bir sonraki gün evimize döndük.Ve o günden beride evin içinde dolaşıyorum sadece.Benim iznim resmi değildi patronum sağolsun çok anlayıslıdır sağlık konusunda.İstediğim kadar istirahat edebileceğimi söyledi.5 iş günü çalışmadım yani..İnşallah senin içinde hayırlısı olur canım.Çok yorucu bi işin yoksa sıkıntı olmaz diyorlar.

BENDE MUHASEBECİYİM.İŞİM OTURARAK.AMA BEN İŞYERİMDE KİMSEYE SÖYLEYEMEDİM.O NEDENLE YILLIK İZNİMDEN BİR ŞEKİLDE KULLANICAM.NEYSE YARDIMIN İÇİN SAĞOL.kaydirigubbakcemile5

hayırlısıyla positif sonuçlarınıda alırız inşallah canım..kendini yorma çalışırkende dikkatli ve yavaş hareket et inşşş hamilesindir tatlım
a.s.

BENDE MUHASEBECİYİM.İŞİM OTURARAK.AMA BEN İŞYERİMDE KİMSEYE SÖYLEYEMEDİM.O NEDENLE YILLIK İZNİMDEN BİR ŞEKİLDE KULLANICAM.NEYSE YARDIMIN İÇİN SAĞOL.kaydirigubbakcemile5

Anladım canım sonradan gördüm meslektaşmışız.Valla ben söylüyorum herkese napim .O yüzden izin sıkıntı olmadı.Sen söylemediysen o zaman yıllık izninden kullan canım ya da rapor al başka bişey yazdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…