2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hayırlısıyla positif sonuçlarınıda alırız inşallah canım..kendini yorma çalışırkende dikkatli ve yavaş hareket et inşşş hamilesindir tatlım
a.s.

Sağolasın pinkim inşallah hayırlısı olur hepimiz için.Sadece kendim için istemiyorum inanın hep dualarım bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenler için.İşyerimde rahatım çok şükür.Durumu bildikleri için sağolsunlar arkadaşlarda patronumda anlayışlı yardımcı olmaya çalışıyorlar bana.

ben geldım bu sefer de sen yoksun canımmmmmmmmm hayırlı sabahlarrrrrrrrr herkese.....................istanbulun serın esen ruzgarıylaa merhabaaaaaaaaa........................

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
selenayy________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
civciv1981_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Listeyi bir guncelleyelim dimi ama:teytey::hooray:

mehayuuuumm nasulsun canuuuuuumm.hayırlı günler benim canum mehayıma hayırlı günler tüm arkadaşlaraaa....öpüyorum siziii....a.s.

kiz pink kalpten gidiyordum demin az daha :))))
senin yazini gordum girip bakayim dedim bir topikte dirimkizinin gebelik takvimini senin sandim kalp atislarim hizlandi heyecandan birde baktim dirimkizininmis.. :))
ne zaman hamile kaldida soylemedi bu cadi dedim....

mehayuuuumm nasulsun canuuuuuumm.hayırlı günler benim canum mehayıma hayırlı günler tüm arkadaşlaraaa....öpüyorum siziii....a.s.

iyiyim canim sakinlesmeye calisiyorum...:roflol:inan sende hamile olsan kendimin olmus kadar sevinirim canim benim...insallaaaaahhhhhh yarabbim orucluyum duami kabul etsin insallah su mubarek gunde..arkadasima ikiz versin...:Saruboceq:

geldimm canim bulasik yikiyordum bende iyiyim dun yemekten sonra cok midem bulandi ne yediysem cikaracaktim nerdeyse..tuttum kendimi..kizlar yok..
a.s.

canım beniim.benim işlerim varda kapatmıştım görmedim yazdığını..hiç cevap vermesmiyim sana bee...canım mehayıııımmm...kolay gelsin canımcııımmm..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…