canımmm selammmmmmmmm nasısınnnnnnnnnn
ben geldim canuuum nasılsınız kızlar muallimcim mehayım civcivim seherim..selenay nerdesiniiiizz
kizlar asiri derecede midem bulaniyor kasiklarimda agri var kramp seklinde dik yuruyemiyorum ..mide bulantisinin psikolojik olabilecegini dusunmustum ama degil dun iftardan 1 saat once kusacaktim nerdeyse sizce normalmi???
mideni üşütmüş olabilirmisin canım soğuk bişeyler yiyip içtinmi acaba..akşamlarımı böyle oluyosun ki..normalmi bilmiyorum canım..dr a sor diycem soramıyosun sanırım kendini sıcak tutmaya çalış büyük ihtimalle üşüdün sen bence..kendine dikkat etmelisin ama yine olursa dr a gitmelisin canımcım..:1hug:
ben geldım banada yer acın cabukk kım demış topıge gırmıyorlar dıye topıc sahıbı asıl sen nerelerdesın canım bulantın psıkolojık olabılır cunku ben psıkolojık olarak streslı oldugum zamanlarda kusuyordum bıle
bende böyle sancılar olmamıştı sanırım canım normalmi bilemiycem sen kendine sıkıntı yapıyosun birazda psikolojik olabilir geçmiş olsun diyorum inşallah hiç bişeyin kalmaz geçer canım...ben şimdi çıkmalıyım biliyosun işim çok ..işimi bitirip yemekleri koyunca yine gelirim kendine iyi bak öptüm kızlarada ceza geliyo söyliyim yane...
ben geldım banada yer acın cabukk kım demış topıge gırmıyorlar dıye topıc sahıbı asıl sen nerelerdesın canım bulantın psıkolojık olabılır cunku ben psıkolojık olarak streslı oldugum zamanlarda kusuyordum bıle
yaşasın seherim gelmiş hoş gelmiş sıra civcivde seherim cezadan kurtulduuu...ben gitmeden gelirse civcivim de kurtulur hadi affedelim mehaycım..bende ağrı olmamıştı canım yaa bende merak ettim seherim mehaycımı yalnız bırakma benim iftara misafirim var gelicem yine öpüyorum kızlar..a.s.
tamam canim sen islerine bak...
seherim tut beni dusuyorum:roflol:
gel bacım kucagıma dogru
canım benımde kasıklarımda agrı oldu hatta ben ılk 3 gun yan yatamıyordum sadece sırt ustu yatıyordum ve benım alttanda bır agrım vardı o agrılar ıslemden kaynaklanıyor canım merak etme ayrıca kasık agrısı ıyıdır derler
yaşasın seherim gelmiş hoş gelmiş sıra civcivde seherim cezadan kurtulduuu...ben gitmeden gelirse civcivim de kurtulur hadi affedelim mehaycım..bende ağrı olmamıştı canım yaa bende merak ettim seherim mehaycımı yalnız bırakma benim iftara misafirim var gelicem yine öpüyorum kızlar..a.s.
kızlar selam uyanamadınız daha yaw..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?