2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kizlar selam anca girebildim islerim anca bitti yorulmadan yavas yavas yaptim biseyler...kasik agrim cok hafifledi sukur...sizler nasilsiniz???

mehay canm inşllh pozitif sonucyla çok mutlu olrsn.bendede çok kasık ağrısı vardı.dr um yumurta ve emryo gelştiği içn diydu.sancıdan gece yatmadığm bile oldu ama şükür geçti.ama kendni çok yorma canm

Kızlar merhabaaa.Bugün çok mutluyum.Test sonucumu aldım nihayet HAMİLEYİMMMM... :))) Darısı hepimizin başına inşallah. Bhcg değerim 403,9 tecrübesi olanlar nasıl sizce? Gerçi doktorum çok iyi dedi hatta espri bile yaptı ikiz mi desem acaba diye??Hayırlısı allahtan... Umarım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder rabbim.

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canim sen sonucu almadin dimi daha..insallah kasik agrilarim embryonlarin buyumesindendir kimisi islemden diyor...

selenaaaaaayyyyyyyyy ayyyy cok sevindiiiiimmmmmmmmmm:sm_cool::teytey:hayirli olsun canim benim yaaa:dance: banada umut oldun...bugun 12. gunmuydu senin kac cikti kan degerin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…