şimdi siz banamı taş atmış oldunuzzz çoktan kalktım bee yani 1 de :)))
kizlar selam anca girebildim islerim anca bitti yorulmadan yavas yavas yaptim biseyler...kasik agrim cok hafifledi sukur...sizler nasilsiniz???
slm mehay nasılsın canım?bayağıdır görüşemiyoruz.ne aşamadasın?
kıs cadııı ben sana ne dedimmmmmmmmmmmmklava: klava: klava:
a.acele canm hayırlısı olsn inşllh.bende diyarbakırda yaptırdm da senn dr kim?
selamlar herkese gunaydinlar......
günaydın canım nasılsın
sultan kebebını okudum benim arada yaptığım yemekmiş adını bilmiyorum..ayrıca sandal köftne bayıldılar yiyenler
:1hug:
canım ben jin-fer hastnsnde dr.talip gül ve levent şahin ,çok şükür ilk denemmde tuttu,inşallah sennde ilknde tutr.genesiste dr.zeki akkum u tavsiye ediyorlar.bilmiyorum ama herhalde o olacak.sen kime gittin senin tedavin ne oldu.
Kızlar merhabaaa.Bugün çok mutluyum.Test sonucumu aldım nihayet HAMİLEYİMMMM... :))) Darısı hepimizin başına inşallah. Bhcg değerim 403,9 tecrübesi olanlar nasıl sizce? Gerçi doktorum çok iyi dedi hatta espri bile yaptı ikiz mi desem acaba diye??Hayırlısı allahtan... Umarım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder rabbim.
mehay canm inşllh pozitif sonucyla çok mutlu olrsn.bendede çok kasık ağrısı vardı.dr um yumurta ve emryo gelştiği içn diydu.sancıdan gece yatmadığm bile oldu ama şükür geçti.ama kendni çok yorma canm
Kızlar merhabaaa.Bugün çok mutluyum.Test sonucumu aldım nihayet HAMİLEYİMMMM... :))) Darısı hepimizin başına inşallah. Bhcg değerim 403,9 tecrübesi olanlar nasıl sizce? Gerçi doktorum çok iyi dedi hatta espri bile yaptı ikiz mi desem acaba diye??Hayırlısı allahtan... Umarım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?