Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
selenaaaaaayyyyyyyyy ayyyy cok sevindiiiiimmmmmmmmmm:sm_cool::teytey:hayirli olsun canim benim yaaa:dance: banada umut oldun...bugun 12. gunmuydu senin kac cikti kan degerin....
selenaycim seninle ayni gun baslamistik ignelere ..19 agustosta benim transferin daha 4. gunu meraktan catliycam...sende belirti varmiydi...kasik agrisi falan??birde senin rahim kalinligi neydi transfer sirasinda???ayyy cok sevindim yaa gozlerim yasardi inan....
selenayy tebrikler canım değerin çok güzell ikiz gibi sanki ..hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım kutluyorum..
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: selenay canımmm rabbim tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin inşallah inan cok sevindimm darısı isteyen herkezin başına inşallahh :teytey:
mehay canım sen nasılsınnn nasıl geçiyor gunlerin stres falan yok dimi canım inşallah senin haberinlede böyle sevinicez kaydirigubbakcemile5
canim sen sonucu almadin dimi daha..insallah kasik agrilarim embryonlarin buyumesindendir kimisi islemden diyor...
canim sen sonucu almadin dimi daha..insallah kasik agrilarim embryonlarin buyumesindendir kimisi islemden diyor...
süeda selam canım nasıl gidiyor hamişlik güzelmi tavsiye edermisin..??..hayırlısıyla kucağına alırsın inşşş..aşerikliğin falan oluyormu canım..
canm çok güzel bi duygu iinşllh sizde duyguyu tadarsnz.hamilelk güzelde,ben çok tedrgnm.dışarı çıkıp yürmekten korkyorm,bişey olur diye!sadececanm çok ekşi istiyor,tatlıdn tiksnym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?