2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selenaaaaaayyyyyyyyy ayyyy cok sevindiiiiimmmmmmmmmm:sm_cool::teytey:hayirli olsun canim benim yaaa:dance: banada umut oldun...bugun 12. gunmuydu senin kac cikti kan degerin....

Canııııııııııımmmmmmmmm yaaaa çok teşekkkür ediyoruuuumm.:sm_cool: İnşalllah darısı senin başına... Bugün 13. günüm değerim 403,9 çıktı.Hayırlısı allahtan. İnşallah sonuna kadar herşey böyle güzel olur canım benim.Sen ne zaman öğreniyosun az kaldı kxdimi seninde? Senden de güzel haberler duymak ümidiyle...

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
civciv1981_________hamis
selenayyy_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Yine yeniden bir hamisss:sm_cool::teytey::teytey::hooray:

selenaycim seninle ayni gun baslamistik ignelere ..19 agustosta benim transferin daha 4. gunu meraktan catliycam...sende belirti varmiydi...kasik agrisi falan??birde senin rahim kalinligi neydi transfer sirasinda???ayyy cok sevindim yaa gozlerim yasardi inan....

cok sevindim cokkk topigim senin hamislik haberinle senlendi inan...:teytey: ne zamandir yeni hamis yoktu :teytey:

kiz degerinde baya yuksek ikizlermi geliyor ucuzlermi desem????sana kac embryon transfer edilmisti kalitelimiydiler??

selenayy tebrikler canım değerin çok güzell ikiz gibi sanki ..hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım kutluyorum..

Evet mehaycım aynı gün başladık ama benim adet günüm erken geldi.Yumurtalar çabuk gelişti falan derken bugün sonuc gününe geldik.Rahat olmaya çalış canım.Ben hep hayırlısını istedim allahtan.Hep pozitif düşün...Bende hafif kasık ağrısı olmuştu onun haricinde pek bişey hissetmedim.Rahim kalınlığı da 13 mm ydi yanlış hatırlamıyorsam dosyamda yazıyo eve gidince tekrar bakarım.Valla canım bizde acayip sevindik.Allahım inşallah sanada yardım eder güzel haberlerini alırız.Valla değerlerim yüksek doktorumda acaba ikizmi diye bi espri yaptı.Bakalım cuma günü ultrasonda görücez.

selenayyy cim canim benim Allahim saglikli anali babali buyutsun...ikiz veya tek olduya ...cok sukur...peki senin embryolarin kalitesi nasildi??ve kac tane transfer edildi sana??

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: selenay canımmm rabbim tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin inşallah inan cok sevindimm darısı isteyen herkezin başına inşallahh :teytey:

mehay canım sen nasılsınnn nasıl geçiyor gunlerin stres falan yok dimi canım inşallah senin haberinlede böyle sevinicez kaydirigubbakcemile5

tebrikler selenay bu çok güzel bi haber.artık bundan sonra rahat bir hamileliğin ve doğumunun gerçekleşmesi için allah yardımcın olsun hem senin hem bebişlerinin sağlıklı olmanızı dilerim.a.s.

ayy insallah canim yaaa...:1rolleyes:

süeda selam canım nasıl gidiyor hamişlik güzelmi tavsiye edermisin..??..hayırlısıyla kucağına alırsın inşşş..aşerikliğin falan oluyormu canım..

süeda selam canım nasıl gidiyor hamişlik güzelmi tavsiye edermisin..??..hayırlısıyla kucağına alırsın inşşş..aşerikliğin falan oluyormu canım..

canm çok güzel bi duygu iinşllh sizde duyguyu tadarsnz.hamilelk güzelde,ben çok tedrgnm.dışarı çıkıp yürmekten korkyorm,bişey olur diye!sadececanm çok ekşi istiyor,tatlıdn tiksnym

canm çok güzel bi duygu iinşllh sizde duyguyu tadarsnz.hamilelk güzelde,ben çok tedrgnm.dışarı çıkıp yürmekten korkyorm,bişey olur diye!sadececanm çok ekşi istiyor,tatlıdn tiksnym

canım ya başladımı bulantıların benım cok kotu kusmakdan bogazım parcalandı son adet tarıhın kactı senın sanırım aynı zamanlardık senınle

selenay canım tebrık ederım gozun aydın ıkız gıbı senınde Allah kucagımızada almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…