2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ekim ayında tüp bebeğe başlıyacam allah kısmet ederse eşimde azosperm olduğu için tüp bebek yapmamız gerekiyomuş

meraycığım daha önceki listede adım vardı şimdi göremedim.temmuzda antalyada ilk tüp bebek denememi yapmıştım.ağustosta sonuç negatifti.şimdi allah kısmet ederse bayram sonu diyarbakırda 2.denememi yapacağım.benide listeye eklermisin.bu arada senin :CüvCüv: haberini bekliyorum.allah gönlüne göre versin.

Civcivim çok teşekkür ediyorum canım.İnşallah güzelim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

tebrikler selenay bu çok güzel bi haber.artık bundan sonra rahat bir hamileliğin ve doğumunun gerçekleşmesi için allah yardımcın olsun hem senin hem bebişlerinin sağlıklı olmanızı dilerim.a.s.

Hepinize binlerce teşekkürler angel sana ve tüm arkadaşlara.Bu mutluluğu hep beraber paylaşmak ne güzelmişkaydirigubbakcemile2.Diğer arkadaşların hamileliklerini duyduğumda kendim gibi sevinmiştim. İnşallah tedavisi olan isteyen tüm arkadaşların haberlerini de en yakın zamanda alırız canlarım..

selenay canım tebrık ederım gozun aydın ıkız gıbı senınde Allah kucagımızada almayı nasıp etsın

Seherim teşekkür ediyorum canım benim. Hayatım bilmiyorum ama doktorumda öyle bir espri yaptı.Sonuclara bakınca ikizmi desem acaba dedi.Tabi ultrasona bakmadan bişey diyemem dedi.Bakalım cuma günü görücez inşallah. Senin 12. gün değerin kaçtı canım?

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul
a.acele_________________tup bebek_____________________bayram sonrasi baslayacak

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
civciv1981_________hamis
selenayyy_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Yine yeniden bir hamisss:sm_cool::teytey::teytey::hooray:

canım ben ılk 10.gun yaptırdım o zaman 246 ıdı sonra 12. gun 700 e cıktı ama benım ucuzdu bırde vucut fazla hormon salgılamış dıger bır arkadaşın dorduzlerı vardı onun 12. gun 600 cıvarıydı benım ucuz olmasına ragmen ondan cok cıktı

kizlar transferden bu yana karnimda asiri sislik var cok rahatsiz oluyorum kasiklarimda agriyor ama sislik beni mahvediyor benim gibbi olan varmi aranizda????bunun bir yolu varmi o sisligi indirmek icin...cok rahatsiz oluyorum pantolonlarim sikiyor evdeyim ama haftaya ise basliycam boyle giderse pijamayla gidicem ise acil cevap (

canım şişlik oluyor hem kullandıgımız ıgnelerden hemde transferden sonra aşırı gaz yapıyor bende 15 gun hep pıjamayla dolaştım etek gıydım bol su ıc odemde yapıyor vucut kabızlıgın yok demı canım ben cok fazla kabızda oldum ondanda cok şişlık vardı

yok canim kabizlik yok ama kullandigim ilaclardan oldugunu sanmiyorum cunku daha oncede 6 asilamamdada bu ilaclari kullandim ama hic boyle olmamistim...cok rahatsizim ...transferden sonra oldu bu sislik ne yapmaliyim yaaaa ((çok üzgünüm:

yok canim kabizlik yok ama kullandigim ilaclardan oldugunu sanmiyorum cunku daha oncede 6 asilamamdada bu ilaclari kullandim ama hic boyle olmamistim...cok rahatsizim ...transferden sonra oldu bu sislik ne yapmaliyim yaaaa ((çok üzgünüm:

canım benımde aşılamamda olmadı ama tup bebekde oldu sabret bıraz canım o ancak kendı gecıyor malesef canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…