Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul
aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
civciv1981_________hamis
selenayyy_________hamis
pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
Yine yeniden bir hamisss:sm_cool::teytey::teytey::hooray:
selenayyy cim canim benim Allahim saglikli anali babali buyutsun...ikiz veya tek olduya ...cok sukur...peki senin embryolarin kalitesi nasildi??ve kac tane transfer edildi sana??[/QUOT
Evet mehaycım ya allaha şükür sonucu pozitif gördük ya.Rabbim hayırlısı nasılsa öyle versin inşallah.Sadece bana değil hepimize inşallah. Benim embriyolarım 9 tanesi 1. kaliteymiş. 3 tanesini transfer ettiler.6 tanesini dondurduk canım.
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: selenay canımmm rabbim tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin inşallah inan cok sevindimm darısı isteyen herkezin başına inşallahh :teytey:
mehay canım sen nasılsınnn nasıl geçiyor gunlerin stres falan yok dimi canım inşallah senin haberinlede böyle sevinicez kaydirigubbakcemile5
tebrikler selenay bu çok güzel bi haber.artık bundan sonra rahat bir hamileliğin ve doğumunun gerçekleşmesi için allah yardımcın olsun hem senin hem bebişlerinin sağlıklı olmanızı dilerim.a.s.
selenay hayırlı olsn allh bütün isteyenlere bu haberi nasip etsn
selenay canım tebrık ederım gozun aydın ıkız gıbı senınde Allah kucagımızada almayı nasıp etsın
canım ya başladımı bulantıların benım cok kotu kusmakdan bogazım parcalandı son adet tarıhın kactı senın sanırım aynı zamanlardık senınle
kızlar selam ben geldim hepinizi öpüyorum nasılsınız canlarıııııımm...
Seherim teşekkür ediyorum canım benim. Hayatım bilmiyorum ama doktorumda öyle bir espri yaptı.Sonuclara bakınca ikizmi desem acaba dedi.Tabi ultrasona bakmadan bişey diyemem dedi.Bakalım cuma günü görücez inşallah. Senin 12. gün değerin kaçtı canım?
kizlar transferden bu yana karnimda asiri sislik var cok rahatsiz oluyorum kasiklarimda agriyor ama sislik beni mahvediyor benim gibbi olan varmi aranizda????bunun bir yolu varmi o sisligi indirmek icin...cok rahatsiz oluyorum pantolonlarim sikiyor evdeyim ama haftaya ise basliycam boyle giderse pijamayla gidicem ise acil cevap(
canım şişlik oluyor hem kullandıgımız ıgnelerden hemde transferden sonra aşırı gaz yapıyor bende 15 gun hep pıjamayla dolaştım etek gıydım bol su ıc odemde yapıyor vucut kabızlıgın yok demı canım ben cok fazla kabızda oldum ondanda cok şişlık vardı
yok canim kabizlik yok ama kullandigim ilaclardan oldugunu sanmiyorum cunku daha oncede 6 asilamamdada bu ilaclari kullandim ama hic boyle olmamistim...cok rahatsizim ...transferden sonra oldu bu sislik ne yapmaliyim yaaaa(( çok üzgünüm:
canım benımde aşılamamda olmadı ama tup bebekde oldu sabret bıraz canım o ancak kendı gecıyor malesef canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?