seninki ne zaman gecmisti canim???gerci yakinda baska nedenlerden sisecek ama olsun o rahatsiz etmez:1rolleyes:
seherm sen ev işlerini,yemeğini yapabilyn mu?dışarda yürüyüş felan
3. deneme. umutsuzluklar. endişe ... şu an transferliyim. durumum zor bayramın 2. günü belli olacak. :arkadaşlar bahsettiğiniz şişlikten bende de var, transferden sonra bazen unutup hızlı reflekslerde bulunuyorum bişey olmaz dimi çokkk endişelenip sonra pişman oluyorum ya bişey olursa diye. dr progestron verdi o da şişiriyo insanı.
3. deneme. umutsuzluklar. endişe ... şu an transferliyim. durumum zor bayramın 2. günü belli olacak. :arkadaşlar bahsettiğiniz şişlikten bende de var, transferden sonra bazen unutup hızlı reflekslerde bulunuyorum bişey olmaz dimi çokkk endişelenip sonra pişman oluyorum ya bişey olursa diye. dr progestron verdi o da şişiriyo insanı.
kizlar transferden bu yana karnimda asiri sislik var cok rahatsiz oluyorum kasiklarimda agriyor ama sislik beni mahvediyor benim gibbi olan varmi aranizda????bunun bir yolu varmi o sisligi indirmek icin...cok rahatsiz oluyorum pantolonlarim sikiyor evdeyim ama haftaya ise basliycam boyle giderse pijamayla gidicem ise acil cevap(
mehaycığım transferden sonra bendede olmuştu.herkes ne bu karın diyordu.transfer sonrası olurmuş.bana verilen bilgilendirme yazısında .....çok yumurta gelişen hastalarımızda günde en az 3lt sıvı almaları gereklidir.çünkü bu hastalarda hipertimulasyon dediğimiz aşırı uyarılma tablosu gelişebilir.hipertumulasyonda sıvı alınması önemlidir.özellikle nefes almakta zorluk ,karında aşırı şişlik veya bulantı-kusma gibi reaksiyonlar görülebiliyormuş.bu gibi durumlarda onları bigilendirmeliymişiz. bana verilen yazıda aynen böyle yazıyordu.inşallah yardımcı olabilmişimdir canım.
kızlar geldim ben yine nasılsınız..arada gidip delicem...
slm arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyordum bugün yazmaya karar verdim bende tüp bebek hastasıyım 16 eylülde trasfer yapıldı heycanla 28 eylülü bekliyorum
slm arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyordum bugün yazmaya karar verdim bende tüp bebek hastasıyım 16 eylülde trasfer yapıldı heycanla 28 eylülü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?