2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Evet kıslar yaa bende var o şişlikten acayip bişey yaa..İnanın sabah işe gelirken pantolonumu giydim dar geldi.Napıcaz bu durumu? Geçer diyosunuz yani..

seherm sen ev işlerini,yemeğini yapabilyn mu?dışarda yürüyüş felan

canım ev işlerı derken benımkıler ucuzden ıkıye ındırgendıgı ıcın tehlıke bıraz var o yuzden yapmıyorum sayılır utu yapıyorum evı topluyorum ama supurge falan yapmıyorum temızlık yapmıyorum sımdıye kadar eşim yaptı sımdıde kadın alıcam temızlık ıcın
yemekde yapamıyorum ama onuda bulantıdan yapamıyorum yemek kokusuna dayanamıyorum herşeyden tıksınıyorum yuruyusde yıne bulantıdan yapamıyorum devamlı kusuyorum cunku kısacası canım genellıkle hep dınlenıyorum zaten kusmakdan kımıldıycak halım kalmıyor kafamçokkarıştı

3. deneme. umutsuzluklar. endişe ... şu an transferliyim. durumum zor bayramın 2. günü belli olacak. :arkadaşlar bahsettiğiniz şişlikten bende de var, transferden sonra bazen unutup hızlı reflekslerde bulunuyorum bişey olmaz dimi çokkk endişelenip sonra pişman oluyorum ya bişey olursa diye. dr progestron verdi o da şişiriyo insanı.

beni de ekleyinnnnn dollydo tedavi başlangıç 5 eylül kısa protokol trsfer 19 eylül dualarınızı esirgemeyinnoolur

canım hayırlı olsun ınsallah guzel haberler alıcan korkma bışey olmaz o kadardan bende hep uutuyordum ve kac kere yatakdan zıplayarak kalktım unutup cok anı huızlı hareket yaptıgım coktur benımde onların kısmetı varsa korkma bışeycıkler olmaz tabı yorucu ıslerde yapma dınlen genellıkle

seherim ..sen kaç haftalık oldun..ben cuma günü kalp atışlarına bakmaya gidecez.. dua edin...cuma günü tam 8 haftalık oluyorum

canım hayırlı olsun inşllh güzel sonuçla mutlu olrsn

mehaycığım transferden sonra bendede olmuştu.herkes ne bu karın diyordu.transfer sonrası olurmuş.bana verilen bilgilendirme yazısında .....çok yumurta gelişen hastalarımızda günde en az 3lt sıvı almaları gereklidir.çünkü bu hastalarda hipertimulasyon dediğimiz aşırı uyarılma tablosu gelişebilir.hipertumulasyonda sıvı alınması önemlidir.özellikle nefes almakta zorluk ,karında aşırı şişlik veya bulantı-kusma gibi reaksiyonlar görülebiliyormuş.bu gibi durumlarda onları bigilendirmeliymişiz. bana verilen yazıda aynen böyle yazıyordu.inşallah yardımcı olabilmişimdir canım.

olmazmisin canim yardimci oldun ama bir bardak suyu bile zor iciyorum ki ben normalde cok su icen biriydim ama asiri sislik yuzunden iftarda yemegimi zor yiyorum mide bulantisi nefes almada zorluk bunlarda oluyor ara ara (

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul
a.acele_________________tup bebek_____________________bayram sonrasi baslayacak
dollydo_________________tup bebek kisa protokol__________1 ekim sonuc

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
civciv1981_________hamis
selenayyy_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Yine yeniden bir hamisss:sm_cool::teytey::teytey::hooray:

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul
a.acele_________________tup bebek_____________________bayram sonrasi baslayacak
dollydo_________________tup bebek kisa protokol__________1 ekim sonuc
sevinc53________________ tup bebek____________________28 eylul sonuc

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
civciv1981_________hamis
selenayyy_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Yine yeniden bir hamisss:sm_cool::teytey::teytey::hooray:

slm arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyordum bugün yazmaya karar verdim bende tüp bebek hastasıyım 16 eylülde trasfer yapıldı heycanla 28 eylülü bekliyorum

hoş geldin canım..hayırlısıyla positif sonuçlar alırsın kutlarız tatlım...bu ay çok mubarek hemen hemen herkes positif aldı.. mübarek ramazanın bereketi..

mehayıııııımmm.selam canım..nasılsın yaw özletme kendini ..görüşemedik bugün...hoş bende evde yoktum yeni geldim canım beniiimmm civcivden haber varmı nasıl oldu acaba?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…