2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mehayıııııımmm.selam canım..nasılsın yaw özletme kendini ..görüşemedik bugün...hoş bende evde yoktum yeni geldim canım beniiimmm civcivden haber varmı nasıl oldu acaba?...

canim iyiymis dinleniyor...sen nerelerdeydin bakim hic gorusemedik bugun???Şenizozledim ben senia.s.

canim iyiymis dinleniyor...sen nerelerdeydin bakim hic gorusemedik bugun???Şenizozledim ben senia.s.

bende özledim canımcıımm..dışarıda işlerim çoktuu..yarın akşam misafirim var yine.. sandal köften ünlenmekte....sorma valla ..çok beğeniliyor canım...hihoyyyt

slm canım sorun eşımden kaynaklanıyor sperm sayısı düşük.ilk denemen inşallah tutar benim ve olmayan herkez için dua ediyorum..

canım mehaycim.nasılsın arkadaşım.arkadaşım sende fostimonla aşılama olmuştun.sanırım kaybetmiştin bebişini .biliyorsun bende fostimonla aşılama oluyorum.düşük tehlikesi nedir.bu konuda bilgin varsa paylaşırsan sevininirim.:1hug:

canim benim benim bebegimi kaybetmemin sebebi fostomon degildi..benim bebegim gelisemedi ve doktorun verdigi hapla gebeligimi sonlandirdik..yoksa bebegim dusmeyecekti gayet siki tutunmustu...hamilemisin sen???

canim benim bebegimi kaybetmemin sebebi fostimon degildi..benim bebegim gelisemedi ve doktorun verdigi hapla gebeligimi sonlandirdik..yoksa bebegim dusmeyecekti gayet siki tutunmustu...hamilemisin sen???

canim benim benim bebegimi kaybetmemin sebebi fostomon degildi..benim bebegim gelisemedi ve doktorun verdigi hapla gebeligimi sonlandirdik..yoksa bebegim dusmeyecekti gayet siki tutunmustu...hamilemisin sen???

yok canım şu an için hamile değilim.:1no2:.bu sefer fostimon kullanarak aşılam olcam..ilacın kağıdında düşük falan diye bahsedince .seninde düşük yaptığını hatırladım.biraz pipiriklendim anlayacağın.umarım bu kez hamila kalmayı başarırım.hihoyyyt:CüvCüv::ecrin_bebek:

insallah canim ama ilacin kagidinda oyle yazmasinin sebebi belki hamileler kullanmasin dusuk olabilir gibidir yoksa oyle bisey olacagini sanmiyorum zaten catlatma ignesinden sonra kullanmiyoruz o ilaci kesinlikle rahat ol...kacinci asilamandi bu senin???

canım bu 3. cü .ilk ikisinde klomen kullanmıştık.şimdi kocaeli tıpta tüp bebek merkezinde aşılamaya başladık.dr önce tüp bebek demişti.sonra tahililer sonucunda sonkez aşılama deneyelim.klomenle şansın %3 dü iğneyle %20 dedi.tabii bende dr dinlemek zorunda kaldım.bakalım hayırlısı mehaycım sen ne yapıyon tedavin nasıl başladınmı.. bu ara pc de sorun olduğu i
çin giremedimde

canim benim transfer yapildi bugun 8. gun beklemedeyim....:Saruboceq:

canim saol iyi dusunmeye calisiyorum ama fazlada kendimi kaptirip hayal kirikligiyla sonuclansin istemiyorum...

O KONUDA HAKLI OLABİLİRSİN AMA BEN BAŞARACAĞINA İNANIYORUM :hooray:..İNŞALLAH 4 GUN SONRA BURDA HAMİLEYİMM DİYE BAS BAS BAĞIRACAKSINN sositosositosositososito

O KONUDA HAKLI OLABİLİRSİN AMA BEN BAŞARACAĞINA İNANIYORUM :hooray:..İNŞALLAH 4 GUN SONRA BURDA HAMİLEYİMM DİYE BAS BAS BAĞIRACAKSINN sositosositosositososito

canim cok saol insallah...sen nasil oldun iyimisin bugun biraz daha???simdi cikiyorum ben 3 te msn de olurum ac istersen gorusuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…