teşekkürler mehaycım nasılsın?
duzelttim civcivim ben agzindan oyle kacti sandim canim anlamamisim pardon...
seni uydurukcu seni sırnaşık şeyertelenmez korkma :))TŞK EDERİM CANIMAGUSTOS AYINIDA NERDEN UYDURDUMM kafamçokkarıştı HAYRETT UMARIMM ERTELENMEZ YAA senağlama
mehay merhaba canım benide listeye yazarsan sevinirim bende temmuzda microya başlıyacağım
seni uydurukcu seni sırnaşık şeyertelenmez korkma :)
KISS HALA AGUSTOSS YAZIYOOsenağlama TEMMUZ BAŞI YAZ naniknanik EGER ERTELENİRSE GEBERTİRİM SENİİİİ Şeniz
KISS HALA AGUSTOSS YAZIYOOsenağlama TEMMUZ BAŞI YAZ naniknanik EGER ERTELENİRSE GEBERTİRİM SENİİİİ Şeniz
acaba daha once seninkini degistirdim diye baskasininkinimi degistirdim nittim:roflol:
oldumu yavyuuuuuummmmmmmyerimseniben
oldumu yavyuuuuuummmmmmmyerimseniben
OLMADI YAVYUM YAAA OLMADIIII senağlamasenağlamasenağlamasenağlama BİLİYOMM YA ALLAH SÖYLETİYOO senağlamasenağlamasenağlama
OLMADI YAVYUM YAAA OLMADIIII senağlamasenağlamasenağlamasenağlama BİLİYOMM YA ALLAH SÖYLETİYOO senağlamasenağlamasenağlama
olmusya nen iyi bak :mymeka:
mehaycım 20 haziran dı başlama tarihimiz ama ben dr değiştiriyorum bu aralar yeni dr um ne zaman başlatıcak bilmediğimden tahmini temmuz dedim canım kesinleşince ben sana söylerim yazarız olurmu canım teşekkürler adımı orda görmek çok heyecan verici..
olmusya nen iyi bak :mymeka:
:içelim: OLMUŞŞŞ :teytey::teytey: TŞK EDERİMM CANIMCIMM :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?