canim cok saol insallah...sen nasil oldun iyimisin bugun biraz daha???simdi cikiyorum ben 3 te msn de olurum ac istersen gorusuruz....
meraba arkadaşlar,nasılsnz?ben yarın kalp atışları için hastnye gidecm.dua edn inşlh sevinçle dönerm
civciv canm sen nasıl oldn?bebişin nasıl inşşlh herşey yollundadr
çok teşkkr ederm arkadşlar iyi dileklerniz için,ben yarın inşllh 8.haftya girecm.
OHH MAŞALLAH CANIMMM İNŞALLAH 8.AYINIDA BURDA YAZARSIN BÖYLE AMA İYİ SABRETMİŞSİN CANIM KALP ATIŞINI GÖRMEK İÇİN BEN 8 .HAFTAYA KADAR KAÇ DEFA GÖRDÜM ÇATLADIM MERAKTAN :)) BENİMDE YARIN KNT VAR AMA ZAMAN GEÇMİYOR Bİ TÜRLÜ....BİZİDE HABERDAR ET CANIM BEBİŞİN GELİŞİMİNDENN :1hug::1hug:
çok teşkkr ederm arkadşlar iyi dileklerniz için,ben yarın inşllh 8.haftya girecm.
canım mejbr sabrettm son dr. gittiğimde 15 sonra gel dedi.inşşlh sennde yarn güzel geçer canım.tabii haberdr ederm.bu arada sen ne kadar oldun.
hayırlı kandiller bu gece mübarek kadir gecesi ALLAHIM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH canım arkadaşlarım hepimizin duasını inşşş..
mehaycım canım kadir gecen mübarek olsun.pazar günü aşılamanm yapılıyor.inşlllah bu sefer tutar.seninkide benim kide bebişlerimiz koşar adım gelir.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?