2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Seherim ve pink nerde acaba..???

Seherimde cok kötü yaa acayip bulantisi oluyor onun valla üzülüyorum onun adina ikizler cokk yaramaz cokkk allah saglik versin inşallah

seherimden haberim yok...ama pinkim mesgul bugun yine misafirleri var aksama yemek yapiyor..eeee hamarat hatun biz gibi degil :)))

çok teşkkr ederm arkadşlar iyi dileklerniz için,ben yarın inşllh 8.haftya girecm.

OHH MAŞALLAH CANIMMM İNŞALLAH 8.AYINIDA BURDA YAZARSIN BÖYLE AMA İYİ SABRETMİŞSİN CANIM KALP ATIŞINI GÖRMEK İÇİN BEN 8 .HAFTAYA KADAR KAÇ DEFA GÖRDÜM ÇATLADIM MERAKTAN :)) BENİMDE YARIN KNT VAR AMA ZAMAN GEÇMİYOR Bİ TÜRLÜ....BİZİDE HABERDAR ET CANIM BEBİŞİN GELİŞİMİNDENN :1hug::1hug:

canım mejbr sabrettm son dr. gittiğimde 15 sonra gel dedi.inşşlh sennde yarn güzel geçer canım.tabii haberdr ederm.bu arada sen ne kadar oldun.

canım mejbr sabrettm son dr. gittiğimde 15 sonra gel dedi.inşşlh sennde yarn güzel geçer canım.tabii haberdr ederm.bu arada sen ne kadar oldun.

canım bende yarın 9.haftaya gircem rabbim izin verirse inşallah ama benim biraz problemli geçtiği için sürekli dr değiştirdim yani daha 5 haftalıkken 5 tane dr gezdim o yuzden erken gördüm :)) ama şimdi mecburen kendi dr um ne zaman gel dese ozamanı bekliyorum

hayırlı kandiller bu gece mübarek kadir gecesi ALLAHIM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH canım arkadaşlarım hepimizin duasını inşşş..

kaydirigubbakcemile3 kıslar hepınızın kandılı mubarek olsun rabbım bu aksam acılan ellerın hıcbırını bos cevırmesın inş allahım herkesın kucagını doldursun inş:CüvCüv::CüvCüv:hepınız bole olun

mehaycım canım kadir gecen mübarek olsun.pazar günü aşılamanm yapılıyor.inşlllah bu sefer tutar.seninkide benim kide bebişlerimiz koşar adım gelir.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…