kızlar selam topişğimizi boş bırakmayın canlarım...mehay seherim civcivim nerdesiniz selenay dan haber yokmu..bayram telaşı işler çok fazla giremeyebilirim sevgiler..
Kızlar canlarım hepinize iyi geceler.Birkaç gündür giremedim sizlerede yazamadım.Biliyomusunuz dün kontrolüm vardı.Doktorum bebişimizle tanışmaya çağırmıştı.Gittik allaha şükür keseyi gördük.İnşallah bir dahaki gittiğimizde içindeki bebişimizi, kalp atışlarını görür ve duyarız.Acayip bir duygu kızlar yaa.Yaklaşık 4 yıl önce bu duyguyu yaşamıştık bir kez ama o da malesef kötü sonuçlanmıştı.Bende eşimde tutamadık kendimizi akıverdi gözyaşlarımız doktor hayırlı olsun bakın size el sallıyo deyince...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.Minnacık bir kesecikk.Bu arada tek görünüyor dedi doktorum.Ama arkasına gizlenen sonradan bize merhaba diyecek bir tane daha olacak mı onu 15 gün sonra görücez dedi.Sizce öyle olabilirmi kızlar? Acaba sonradan ikinci oluşabilirmi? Allahım inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider...Çok güzel bir bayram hediyesi oldu.Bu arada bayramda nete giremeyebilirim.Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.Hepinizi kucaklıyorum.İnşallah bayram dönüşü burada çok güzel haberlerle karşılaşırımmm.Hamişlerimiz çoğalır.Hepinize İYİ BAYRAMLAR canlarıııııımmm.Öpüyorum sizleri...
canım benım ne guzel cok sveındım senın adına
canım benımde ılk başlarda hep ıkı kese gorunuyordu ama kan degrlerım daha yuksektı 3 hafta sonra bır gıttık 3 tane kese olmuştu olabılıyor yanı canım 12. gun kan tahlılın kactı
merhaba arkadaslar ben sanirim depresyona girmek uzereyim((
kızlar nerdesiniz yaw bayram öncesi gesmeleremi çıktınız..
kızlar nerdesiniz yaw bayram öncesi gesmeleremi çıktınız..
mehaycım ben de aynı durumdayım aslında ama sabret lütfen senindemi 1 ekdi fiziksel durumunda bi değişiklik varmı hep regl olucam zannediyorum bren de sabı lütfen hersey cok güzelolacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?