2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet basladim ve keske daha once baslasaydim aklimda surekli bebekte olmazdi ve sonucum iyi olurdu.....moralim hep bozuk...senağlamasenağlama

bozma moralını bak benimde bozuluyor.bu arada hepimizizn bayramı kutlu olsun.Rabbim tüm bebek dileyen tedavi gören anneleri ve uzun uğraşlarla elde edilmiş hamişlileri en kısa zamanada sağlıkla kavuştursun bebeklerine.

evet canim testi yarin yaptiricam ama 1 ekimde alicam sonucu adet olmassam o zamana kadar tabi...kasiklarim agriyor adet agrilari bunlar ben bilirim (((senağlamasenağlama

mehayım sakın öyle düşünme..sende biliyorsunki hamileliğin başlarda çok belirtisi olmuyor..olanlarda adet belirtileriyle aynı..ne olur,hala adet olmadıysan ümit var demektir....hihoyyyt

evet canim testi yarin yaptiricam ama 1 ekimde alicam sonucu adet olmassam o zamana kadar tabi...kasiklarim agriyor adet agrilari bunlar ben bilirim (((senağlamasenağlama

canım kötü düşünme benimde adet agrılarım oldu hatta günde yüz defa lavaboya gidiyordum korkudan ve bana transfer yapıldıktan sonraki bir hafta içinde adet olmam gerekiyordu bütün belirtiler vardı ama olmadı inşallah sendede öyle olur canını sıkma

kızlar hayırlı bayramlar hepinize ....

iyi geziyorsunuz hee ben hep evdeyim korkumdan hiç biyere çıkamadım zaten doktorumda onaylamıyor malesef ama çok sıkıldımm :bbo::bbo::bbo:

mehay canım sen nasılsın naptın aldın mı sonucunu seni çok merak ediyorum umarım iyi haberlerle dönersin bize rabbim yanında olsun....:Saruboceq:

pinkk ve seherimm sizinde hiç sesiniz çıkmadı yaw bayram yaradı galiba size :uhm:

iyi bayramlar arkadaşlar. mehaydan haber alan var mı?çok merak ediyorum ne yaptı acaba.inşallah müjdeli haber verir bizlere

canım mehayım ..çok üzgünüm.....topiğini boş bırakma aramıza dön canım benim..seni çooooook seviyorumm...

canım mehayım ..çok üzgünüm.....topiğini boş bırakma aramıza dön canım benim..seni çooooook seviyorumm...

buraya donup hamileyim diye yazmayi umarken bu sekilde donmeyi inan hic istemedim kaybolsun gitsin istedim arka sayfalarda inan....bu topigi ne umutlarla acmistim...herkesin gegeligini yazdim buraya kendiminki haric....

Mehay;bu kadar mutsuz ve umutsuz olduğunu bilmek çok üzücü.En kötüsüde teselli edecek bir kelime bulamamak.Ama zamanla daha güzel düşüneceğine eminim...

Mehay;bu kadar mutsuz ve umutsuz olduğunu bilmek çok üzücü.En kötüsüde teselli edecek bir kelime bulamamak.Ama zamanla daha güzel düşüneceğine eminim...

keske insan sonunda 10 yilda gecse olacagini bilse..bilsem inan 10 yilda beklerim ama hic olmayacagini dusunmek beni korkutuyor...butun tedirginligimin kaynagi bu...

keske insan sonunda 10 yilda gecse olacagini bilse..bilsem inan 10 yilda beklerim ama hic olmayacagini dusunmek beni korkutuyor...butun tedirginligimin kaynagi bu...

SEN KENDİNİ BÖYLE ŞARTLANDIRIYORSUN NEDEN BİRAZ OLSUN RABBİME SIĞINIPTA SABRETMİYORSUN EN BAŞINDAN BERİ HEP OLMAYACAK DEDİN HİÇ UMUTLU OLMADIN HEPİMİZ ÜZÜLDÜK AYNI YOLDAN GEÇTİK BÜTÜN FORMLARI OKU BAKALIM KİMSE SENİN KADAR KENDİNİ YIPRATMIŞ MI BİRAZ KENDİNE GEL NE HALDE OLDUĞUNUN FARKINA VAR YETER KENDİNİ BU KADAR ÜZDÜĞÜN ACI VERDİĞİN DAHA YAŞIN ÇOK GENÇ ÖNÜNÜZDE ÇOK GÜZEL GÜNLER VAR BİRDE KÖTÜ TARAFINDAN BAKSANA 40 YAŞINDAKİ ARKADAŞLARIMIZ NE ÇABALAR SARF EDİYOR VE HİÇ BİRİ SENİN KADAR KARAMSAR DEĞİL..ŞİMDİ DİYECEKSİN Kİ HAMİLE OLDUĞUM İÇİN BU KADAR RAHAT KONUŞUYORUM AMA DEĞİL ÇNKÜ ACINI ÇOK İYİ ANLIYORUM VE ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM SANA BİLİYORUM ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORSUN AMA EŞİNEDE KENDİNEDE YAZIK EDİYORSUN..

BELKİ YAZDIKLARIM AĞIR HADDİM AŞTIM AMA İNAN HEPİMİZ SENİN İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUZ VE ELİMİZDEN BİŞEY GELMEMESİ BİZİDE COK ÜZÜYOR..BİZ ESKİ NEŞELİ MUTLU HERKEZE UMUT VEREN TESELLİ VEREN MEHAYI İSTİYORUZ LÜTFEN CANIM ARTIK YAVAŞ YAVAŞ TOPARLAN VE ARAMIZA GERİ DÖN BU ZOR OLSADA :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mehay canım çok üzüldm ama kendini o kadar üznce bişey değişcekmi canm herşyde bir hayır var innki,

acını üzüntünü rahatça yaşa canım mehayım ben senin kendini toparlayıp dönüceğine ve hamile kalıcağına çok inanıyorum..ALLAHIM bize hayırlısıyla göstersin o günleri inşallah canım benim..

ben bu zamana kadar hep rabbime siginip sabrettim halada oyle ama olmadi olmayacak belkide...dogru soyluyorsun hic kimse benim kadar kendini yipratmamis bende farkindayim ama elimden gelen bisey yok bu yalnizliktan bir an once kurtulmak istiyorum...turkiyede olsam aileme yakin olsam belki bana yakindan destek verecek birileri olsa basimi omuzuna koyupta aglayabilecegim bu kadar yipratmazdim kendimi belki...ama burda o kadar yalnizimki hic kimseye bisey soyleyemiyorum hemen baslarlar dedikoduya kimseye guvenemiyorum ...sizlere anlatiyorum sadece...bana destek olmak icin moral vermek icin bunlari yazdigini biliyorum acimi cok iyi anladigininda farkindayim ama seninde dedigin gibi hamileyken bunlari soylemek cok kolay gercekten....Allah yasatmasin ama bebegini kaybetmis olsan benim gibi ve birde ustune ustuk birdaha hamile kalamasan bu tesellilerin sana bir faydasi olacagini sanmiyorum insan acisini kendi icinde yasiyor belli etmesede....bebegini kaybetmis olmanin dusuncesi bile sana su an ne kadar aci vermistir eminim bende kaybettim ve hala olmadi...iste bu yuzden bu kadar yiprattim parcaladim kendimi..belkide stresten olmadi ama elimde degildi strese girmemek korktum cunku...belkide bastan beri malum etti Allah sonra cok kapilip uzulmeyeyim diye kimbilir....:1no2:

her insan en acili gununde boyle konusuyor bak sende ne kadar uzulmustun..bizde senle birlikte cok uzulmustuk...

amanııın mehayım gelmiş canumcuuummm özlemişim seni kısss...tatlım beniiim gel bir öpem senii..Şeniz...nasılsın daha iyi olucaksın o zaman bu günleri anıp gülücez bende sende hepimiz inşallah..:1hug: a.s

kizlar bu arada hicbirinizin bayramini kutlayamaim uzuntumden...tam bayramin 1. gunune geldi benim sonuc esimle biri bayramin birinci gunu bayramlasmadim bu sene bayramim bayram gibi gecmedi...hepinizin gecmis bayramini simdi kutlarim yanaklarinizdan operim canlarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…