kızlar geldim ama yine kimseyi bulamadım...ben çok merak içindeyim kızlar yaa...mehaaaaaayy...başladınmı işe canım mehayıımm..civcivim seni öpüyorum seherim kolay gelsin canım aynı işler bendede var hadi bakalım...sevgiler canlarım...:a015:
evet canim testi yarin yaptiricam ama 1 ekimde alicam sonucu adet olmassam o zamana kadar tabi...kasiklarim agriyor adet agrilari bunlar ben bilirim(((senağlamasenağlama
evet canim testi yarin yaptiricam ama 1 ekimde alicam sonucu adet olmassam o zamana kadar tabi...kasiklarim agriyor adet agrilari bunlar ben bilirim(((senağlamasenağlama
canım mehayım ..çok üzgünüm.....topiğini boş bırakma aramıza dön canım benim..seni çooooook seviyorumm...
Mehay;bu kadar mutsuz ve umutsuz olduğunu bilmek çok üzücü.En kötüsüde teselli edecek bir kelime bulamamak.Ama zamanla daha güzel düşüneceğine eminim...
keske insan sonunda 10 yilda gecse olacagini bilse..bilsem inan 10 yilda beklerim ama hic olmayacagini dusunmek beni korkutuyor...butun tedirginligimin kaynagi bu...
SEN KENDİNİ BÖYLE ŞARTLANDIRIYORSUN NEDEN BİRAZ OLSUN RABBİME SIĞINIPTA SABRETMİYORSUN EN BAŞINDAN BERİ HEP OLMAYACAK DEDİN HİÇ UMUTLU OLMADIN HEPİMİZ ÜZÜLDÜK AYNI YOLDAN GEÇTİK BÜTÜN FORMLARI OKU BAKALIM KİMSE SENİN KADAR KENDİNİ YIPRATMIŞ MI BİRAZ KENDİNE GEL NE HALDE OLDUĞUNUN FARKINA VAR YETER KENDİNİ BU KADAR ÜZDÜĞÜN ACI VERDİĞİN DAHA YAŞIN ÇOK GENÇ ÖNÜNÜZDE ÇOK GÜZEL GÜNLER VAR BİRDE KÖTÜ TARAFINDAN BAKSANA 40 YAŞINDAKİ ARKADAŞLARIMIZ NE ÇABALAR SARF EDİYOR VE HİÇ BİRİ SENİN KADAR KARAMSAR DEĞİL..ŞİMDİ DİYECEKSİN Kİ HAMİLE OLDUĞUM İÇİN BU KADAR RAHAT KONUŞUYORUM AMA DEĞİL ÇNKÜ ACINI ÇOK İYİ ANLIYORUM VE ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM SANA BİLİYORUM ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORSUN AMA EŞİNEDE KENDİNEDE YAZIK EDİYORSUN..
BELKİ YAZDIKLARIM AĞIR HADDİM AŞTIM AMA İNAN HEPİMİZ SENİN İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUZ VE ELİMİZDEN BİŞEY GELMEMESİ BİZİDE COK ÜZÜYOR..BİZ ESKİ NEŞELİ MUTLU HERKEZE UMUT VEREN TESELLİ VEREN MEHAYI İSTİYORUZ LÜTFEN CANIM ARTIK YAVAŞ YAVAŞ TOPARLAN VE ARAMIZA GERİ DÖN BU ZOR OLSADA :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar merhaba bugun sizlere müjdeli haberle gelmeyi okadar cok isterdim ki anlatamam.ama sonuç malesef negatifaslında bu durumu ilk transfer yapılırken benimsemiştim yani bu sonucu bekliyorum sadece sizin tesellilerinizle biraz umutlanıyordum....içimden şu an ağlamak bile gelmiyor yani kilitlenmiş durumdayım .....hemşire gebelik yok dediği zaman sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldüü ama dediğim gibi hiç tepki veremiyorum içimde bişiler parçalandı yok oldu gitti..Allahım onları bana vermeden geri aldı varlıklarını bile hissedemedimm ..bu okadar acı yürek yakıcı bir durum ki yüce allahım bana yaşattı sizlere yaşatmasın inş..negatif sonuç alan arkadaşların neden siteden uzaklaştığını şimdi daha iyi anlıyorum..elim bunlara yazmaya hiç varmadı titreyerek ve içim acıyarak yazıyorum..ama yinede ben sizlerden ayrılmayacagım bana destek olan tum arkadaşların tedavi sürecinde onlara destek olmaya çalışacağım...belkii bu benim ilk ve son şansım dı çünkü tekrar denemeye ne manevi gücüm nede maddi gücüm var...ben çok dua ettim ama dualarım kabul olmadı ..İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM AMA allahım bana bir evladı çok gördüü .....demekki hayırlısıda buymuşş...hamile olan arkadaşlara inş saglıcakla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız allah hiç birinizi mahrum bırakmasın...tedaviye başlayacak arkadaşlarda yolun acık olsun allah yar ve yardımcınız olsunn hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?