amanııın mehayım gelmiş canumcuuummm özlemişim seni kısss...tatlım beniiim gel bir öpem senii..Şeniz...nasılsın daha iyi olucaksın o zaman bu günleri anıp gülücez bende sende hepimiz inşallah..:1hug: a.s
canım inş mucize yaşayanlardan biride sen olursun haklısın hiç bir söz seni teselli edemez ama inan bizlerde cok üzlüldük bu sonuca acını yürekten paylaşıyoruz rabbim tekrar yaşatmasın ne sana nede bir başkasına
amin canim insallah tek istegim arzum su an bu hayattan baska hicbir beklentim yok...
bizim gibiler zaten başka ne istiyebilir ki bizler kuru ekmek yemeye bile razıyız ne maddi ne manevi bi beklentimiz yok sadece hayatımızı ona adayacağımız bir bebekkk ....allahım düşmanlarımızı bile evlat yokluğuyla sınamasın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar,
bugün transferimin 9. günü 3 günden beri kabızlığım devam ediyor. porogetron iğnenin etkisi ile olabir mi? hafif kasıklarda ağrı var ?
mehaycım canım hoşgeldin.haberlerini okudum.canım herşeryin hayırlısı hakkımızda.benim sana sormak istediğim şeyler var.ben 28 eylülde 3. kez aşılama oldum .canım sende fostimon kullanmıştın.göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı.kasıklarımda ağrı var.senin hamililiğinde ne gibi belirtelin olmuştu.testi kaçıncı gün yaptırayım..
canim ayni belirtiler bendede vardi ve hamileydim digerlerinde boyle olmamistim...ama bende asilamanin 9. gunu ve 11. gunu implantasyon kanamasi olmustu...11. gun test yaptim pozitif cikti...senin kacinci gun???
canim insallah bu sefer olur ama olmassa ne zaman tup bebek dusunuyorsun???
7. gunun sanirim insallah birkac gune belli olur 11. gun belli olur 10. gundede cikiyor asilamada....ama kanda...
pinkim nerelerdesin ne zaman basliyorsun tedaviye????
canlarım hepınız burdasınız sanırım uzun zamandır boyle denk gelmemeiştık ozledım hepınızı
merhaba arkadaşlar,
tek taraflı kasık ağrısı gebelik belirtisi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?