2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

iyi olmaya calisiyorum canim...hayat devam ediyor canimi acita acitada olsa....sen nasilsin???ne zaman basliyorsun belli oldumu??hep yanindayim bu surecte unutma...

pinkim bu arada benim icime bu sefer senin bebisin olacagi doguyor genelde icime dogan seyler hep cikiyor cok nadirdir cikmedigi..bak benim sonuc bile dogmustu cikti....

canım inş mucize yaşayanlardan biride sen olursun haklısın hiç bir söz seni teselli edemez ama inan bizlerde cok üzlüldük bu sonuca acını yürekten paylaşıyoruz rabbim tekrar yaşatmasın ne sana nede bir başkasına

amin canim insallah tek istegim arzum su an bu hayattan baska hicbir beklentim yok...

amin canim insallah tek istegim arzum su an bu hayattan baska hicbir beklentim yok...

bizim gibiler zaten başka ne istiyebilir ki bizler kuru ekmek yemeye bile razıyız ne maddi ne manevi bi beklentimiz yok sadece hayatımızı ona adayacağımız bir bebekkk ....allahım düşmanlarımızı bile evlat yokluğuyla sınamasın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aminnnnnnnn gercekten kimseye yasatmasin bunun acisini Allah aratmasin kimseye....

canlarım hepınız burdasınız sanırım uzun zamandır boyle denk gelmemeiştık ozledım hepınızı

merhaba arkadaşlar,

bugün transferimin 9. günü 3 günden beri kabızlığım devam ediyor. porogetron iğnenin etkisi ile olabir mi? hafif kasıklarda ağrı var ?

mehaycım canım hoşgeldin.haberlerini okudum.canım herşeryin hayırlısı hakkımızda.benim sana sormak istediğim şeyler var.ben 28 eylülde 3. kez aşılama oldum .canım sende fostimon kullanmıştın.göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı.kasıklarımda ağrı var.senin hamililiğinde ne gibi belirtelin olmuştu.testi kaçıncı gün yaptırayım..

canim ayni belirtiler bendede vardi ve hamileydim digerlerinde boyle olmamistim...ama bende asilamanin 9. gunu ve 11. gunu implantasyon kanamasi olmustu...11. gun test yaptim pozitif cikti...senin kacinci gun???

7. gunun sanirim insallah birkac gune belli olur 11. gun belli olur 10. gundede cikiyor asilamada....ama kanda...

canim ayni belirtiler bendede vardi ve hamileydim digerlerinde boyle olmamistim...ama bende asilamanin 9. gunu ve 11. gunu implantasyon kanamasi olmustu...11. gun test yaptim pozitif cikti...senin kacinci gun???

canim insallah bu sefer olur ama olmassa ne zaman tup bebek dusunuyorsun???

7. gunun sanirim insallah birkac gune belli olur 11. gun belli olur 10. gundede cikiyor asilamada....ama kanda...

canım mehayım ewet bunda da tutmazsa tüp bebeğe geçecem.yaşım 36 çünkü daha beklememin bir alemi yok.bakalım 9 ekimde test yapacam bakalım bu sefer tutmuşmu.canım senin yazlarıda okudum.sen ne yapmayı düşünüyorsun.ikinci denemeye ne zaman geçecen.tedavin yurtdışında mı devam ettircen.

merhaba arkadaşlar,

tek taraflı kasık ağrısı gebelik belirtisi olur mu?

canım olabılrı tabı cok kışı kasık agrısı cekıyor bende hıc belırtı olmamıştı o yuzden bılemıyorum ama cok kişi kasık agrısı oluyor dıyor hayırlı olsun canım inşallah hamişsindır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…