2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

çok teşekkürler arkadaşlar,
transferimin 10. günü o nedenle vücüudumdaki tüm belirtleri kaydediyorum.
Dayanamayıp erkenden test yaptırayım diyorum beklemek çok zor. bir de kabızlıkta oldu. Sizde de varmı?

kızlar bende 28 eylülde 3,aşılama oldum.benim göğüslerim işi ve hassas kasıklarım ağrıyor.hele ilşkiden sonra bugün çok kötü oldum.birazz kabızlık var.çünkü bende bu sorun zaten var.

kızlar bende 28 eylülde 3,aşılama oldum.benim göğüslerim işi ve hassas kasıklarım ağrıyor.hele ilşkiden sonra bugün çok kötü oldum.birazz kabızlık var.çünkü bende bu sorun zaten var.

canım size şu an ilişki yasak değil mi peki??

hamileliğin ilk gunlerinde kabızlık olabiliyor yani ben 7 haftaya kadar yaşadım

kendini çok fazla dinleme cnm ve sakın gününden önce test yaptırma biraz rahat ol zaten 2 gün kalmış az daha dişini sık ...inşallah güzel haberler vereceksin bize

canım size şu an ilişki yasak değil mi peki??

hamileliğin ilk gunlerinde kabızlık olabiliyor yani ben 7 haftaya kadar yaşadım

canım yasak değildi.ama bugünden sonra ben korktum.eşime artık dikkat etmeliyiz.bu yüzden kaybetmek istemiyorum dedim.sağolsun tabii canım dedi.sonuçta emeklerimizn boşa gitmresini o da istemez.:1hug:

canım yasak değildi.ama bugünden sonra ben korktum.eşime artık dikkat etmeliyiz.bu yüzden kaybetmek istemiyorum dedim.sağolsun tabii canım dedi.sonuçta emeklerimizn boşa gitmresini o da istemez.:1hug:

evet cnm dr lar riskli gebelikte ilk 3 ay ilişki önermiyorlar ..
senin ne kadarlık oldu şimdi??

kızlar tünaydın nasılsınız??..mehayııımm nerdesin kısss...hepinizi öpüyorum canlarıımm..ALLAHIM hayırlı günler göstersin hepimize İNŞALLAH...

canım ben hamişmiyim emnin deiğlim .eğer hamişsem 2 hafta 4 günlük falannım.3 kez aşılam oldum .beklemedeyim

inşallah hamişsindir hayırlısıyla öğrenirsin canım hayırlı ve sağlıklı evlatlar dilerim..ne zaman sonuç inşallah positif olur inşş..:1hug:

inşallah hamişsindir hayırlısıyla öğrenirsin canım hayırlı ve sağlıklı evlatlar dilerim..ne zaman sonuç inşallah positif olur inşş..:1hug:

anladım cnm sonucu nezaman öğreneceksin inş olumlu sonuçlarla müjde verirsin bize rabbim hayırlısını versin canım:1hug::1hug:

9 ekimde kanda gebelik testi yaptıcam .bakalım inşallah tutmuştur kızlar haber veririm sizleredea.s.

geldim canim burdayim sen nasilsin?

geldim cancağzuuum burdayııımm..seni sormalı işler nasıl yoğunmu..neyseki çalışıyosun kafan dağılır bari canım benim tebdili mekanda ferahlık vardır demişler .bak ben evdeyim çıksammı napsam .ama olmaz canım istemiyooo..ne diyo bu demişsindir hiiiiç saçmalıyom ben arada bi geliyooo...a.s.

mehay canım çok üzüldüm aynı şeyleri aynı duyguları geçen ay bende yaşadım o zaman çok üzüldüm ama şimdi iyiyim ve umutluyum bu ay yeniden deniyorum sende umudunu kaybetme ALLAH dilemedikçe biz istiyemeyiz demekki bizde anne olucaz ama zamanı var

pişmaniye ablan inşşş hamiledir canım sonuçları katlanmış olarak alırsınız sevinirsiniz inşallah canım..mevlam neylerse güzel eyler hayırlısı....
esingül sana katılıyorum canım umut biterse ömür biter yaşama arzumuzu sevincimizi ve en önemlisi akıl ve beden sağlığımızı ALLAHIM kaybettirmesin inşşş...

Herkese merhaba ben de aranıza dün katıldım.3 senedir evliyim.Hsg sonucunda tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim.Allah kısmet ederse bu ekim ayı içersinde tüp bebek tedavisine başlayacağım.Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…