merhaba arkadaşlar,
tek taraflı kasık ağrısı gebelik belirtisi olur mu?
kızlar bende 28 eylülde 3,aşılama oldum.benim göğüslerim işi ve hassas kasıklarım ağrıyor.hele ilşkiden sonra bugün çok kötü oldum.birazz kabızlık var.çünkü bende bu sorun zaten var.
çok teşekkürler arkadaşlar,
transferimin 10. günü o nedenle vücüudumdaki tüm belirtleri kaydediyorum.
Dayanamayıp erkenden test yaptırayım diyorum beklemek çok zor. bir de kabızlıkta oldu. Sizde de varmı?
canım size şu an ilişki yasak değil mi peki??
hamileliğin ilk gunlerinde kabızlık olabiliyor yani ben 7 haftaya kadar yaşadım
kabızlığın nedeni progestron iğnesi olabilir mi canım
canım size şu an ilişki yasak değil mi peki??
hamileliğin ilk gunlerinde kabızlık olabiliyor yani ben 7 haftaya kadar yaşadım
canım yasak değildi.ama bugünden sonra ben korktum.eşime artık dikkat etmeliyiz.bu yüzden kaybetmek istemiyorum dedim.sağolsun tabii canım dedi.sonuçta emeklerimizn boşa gitmresini o da istemez.:1hug:
evet cnm oda yapıyor ve genelde transferden sonra kabızlık oluyor bol bol sıvı şeyler tüketmeye çalış
evet cnm dr lar riskli gebelikte ilk 3 ay ilişki önermiyorlar ..
senin ne kadarlık oldu şimdi??
canım ben hamişmiyim emnin deiğlim .eğer hamişsem 2 hafta 4 günlük falannım.3 kez aşılam oldum .beklemedeyim
canım ben hamişmiyim emnin deiğlim .eğer hamişsem 2 hafta 4 günlük falannım.3 kez aşılam oldum .beklemedeyim
inşallah hamişsindir hayırlısıyla öğrenirsin canım hayırlı ve sağlıklı evlatlar dilerim..ne zaman sonuç inşallah positif olur inşş..:1hug:
anladım cnm sonucu nezaman öğreneceksin inş olumlu sonuçlarla müjde verirsin bize rabbim hayırlısını versin canım:1hug::1hug:
kızlar tünaydın nasılsınız??..mehayııımm nerdesin kısss...hepinizi öpüyorum canlarıımm..ALLAHIM hayırlı günler göstersin hepimize İNŞALLAH...
geldim canim burdayim sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?