Herkese merhaba ben de aranıza dün katıldım.3 senedir evliyim.Hsg sonucunda tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim.Allah kısmet ederse bu ekim ayı içersinde tüp bebek tedavisine başlayacağım.Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.Görüşmek üzere.
pinkimmm naber canım nasılsınn???
merhaba civcic
nasılsın yarın kan testim var. Bu arada gazım var ama kabızlıkta var. Bu sabaha karşı karnım ağrıdı. Sence gebelik belirtisi olur mu canım?
sabah ablamın bugünkü sonucunu merak ediyorum diye yazmıştım...sonucu aldık ..çok şükür değer birazcık daha artmış..120 e yaklaşmış,inşallah böle devam ederek artar..:Saruboceq:
arkadaşlar bende ön hazırlık ilaçlarına başladım yani bende allah izin verirse yaz hamişlerinden olucammm önnce allaha sonra doktoruma emanet ettim kendimi ama içimde garip bi duygu var umarım sesimiz duyulurrr
Anneolmak isimli arkadaşımıza bu temenniler.Yarınki kan testi sonuçları için.Demin isim vermeyi unuttum da.
canımmm cok saol iyiyim şükür sen nasılsınn demek büyük gün yarın inşallah iyi haberlerle gelirsinnn...belirtilere gelince ne seni cok heveslendirmek nede hevesini kırmak isterim canımmm kişiden kişiye değişiyor belirtiler herkezde aynı olmaya bilir...umarım bu belirtilerin sonucu dunya tatlısı bi bebiştirr kaçta alıcaksın sonucu canım??a.s.
Sabah 8:30'ta hastanedeyim. 1.5 saat sonrada belli olacak canım
herkese iyi akşmlar arkadaşlar,civciv naslsn?canım bende akşamları karnmda aşırı bir şişlik oluyr.daha 3 aylık olmadan böle şişersem işim yaş sendede byle oluyo mu?
Sabah 8:30'ta hastanedeyim. 1.5 saat sonrada belli olacak canım
mehay canım çok üzüldüm aynı şeyleri aynı duyguları geçen ay bende yaşadım o zaman çok üzüldüm ama şimdi iyiyim ve umutluyum bu ay yeniden deniyorum sende umudunu kaybetme ALLAH dilemedikçe biz istiyemeyiz demekki bizde anne olucaz ama zamanı var
kızlar tünaydın henüz kimse gelmemişmi topiğimiz boşmu yaw...seherim nerdesin.* dünde yoktun canım yaa..civcivimde olmasa naparım beeenn..mehayım seni çok çook özledim canım benim ..hepinizi öpüyorum ..bugün pek evde olmuycam akşama burdayım canlarıım..
geldim cancağzuuum burdayııımm..seni sormalı işler nasıl yoğunmu..neyseki çalışıyosun kafan dağılır bari canım benim tebdili mekanda ferahlık vardır demişler .bak ben evdeyim çıksammı napsam .ama olmaz canım istemiyooo..ne diyo bu demişsindir hiiiiç saçmalıyom ben arada bi geliyooo...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?