2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hoş geldin canım aramıza..burda her sevincimize derdimize ortak oluyoruz.hayırlısıyla tedavin başarılı olur inşallah canım..nerde deniyceksin dr un kim paylaşırsan seviniriz..a.s.

merhaba civcic
nasılsın yarın kan testim var. Bu arada gazım var ama kabızlıkta var. Bu sabaha karşı karnım ağrıdı. Sence gebelik belirtisi olur mu canım?

canımmm cok saol iyiyim şükür sen nasılsınn demek büyük gün yarın inşallah iyi haberlerle gelirsinnn...belirtilere gelince ne seni cok heveslendirmek nede hevesini kırmak isterim canımmm kişiden kişiye değişiyor belirtiler herkezde aynı olmaya bilir...umarım bu belirtilerin sonucu dunya tatlısı bi bebiştirr kaçta alıcaksın sonucu canım??a.s.

sabah ablamın bugünkü sonucunu merak ediyorum diye yazmıştım...sonucu aldık ..çok şükür değer birazcık daha artmış..120 e yaklaşmış,inşallah böle devam ederek artar..:Saruboceq:

:lepi::lepi: :lepihh ne gusel canımmmm tebrik ederimm allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallahhhh a.s.a.s.

arkadaşlar bende ön hazırlık ilaçlarına başladım yani bende allah izin verirse yaz hamişlerinden olucammm önnce allaha sonra doktoruma emanet ettim kendimi ama içimde garip bi duygu var umarım sesimiz duyulurrr

Selam inşallah yarın güzel haberler alırsın.Bizlere de bi umut olursun.Allah hayırlısını ve de sağlıklısını versin.İçini ferah tut.

arkadaşlar bende ön hazırlık ilaçlarına başladım yani bende allah izin verirse yaz hamişlerinden olucammm önnce allaha sonra doktoruma emanet ettim kendimi ama içimde garip bi duygu var umarım sesimiz duyulurrr

canım tedavin hayırlı olsun ilk tüp denemen mi senin sorun ne sizde sakıncası yoksa ??

Sabah 8:30'ta hastanedeyim. 1.5 saat sonrada belli olacak canım

herkese iyi akşmlar arkadaşlar,civciv naslsn?canım bende akşamları karnmda aşırı bir şişlik oluyr.daha 3 aylık olmadan böle şişersem işim yaş sendede byle oluyo mu?

herkese iyi akşmlar arkadaşlar,civciv naslsn?canım bende akşamları karnmda aşırı bir şişlik oluyr.daha 3 aylık olmadan böle şişersem işim yaş sendede byle oluyo mu?

saol cnm iyiyim şükür ..seni sormalı bebişle aran nasıll :))
o şişme gayet normal cnm gazdan oluyor bende bazen 4 aylık gibi oluyorum bazende hiç bişi yok gibi ..a.s.a.s.

kızlar tünaydın henüz kimse gelmemişmi topiğimiz boşmu yaw...seherim nerdesin.* dünde yoktun canım yaa..civcivimde olmasa naparım beeenn..mehayım seni çok çook özledim canım benim ..hepinizi öpüyorum ..bugün pek evde olmuycam akşama burdayım canlarıım..

canim saolasin...biraz biraz kendimi toparliyorum artik yasam devam ediyor..ilkinde olmayanlarin cogunun ikincisinde oldugunu goruyorum forumda insallah seninde benimde ikincide olur..sen 3 ay ara vermedenmi deniyeceksin ikinciyi???

meraba canim geldim ben nasilsin???

valla canim evdeyken bende oyle oluyorum cikmakla cikmamak arasinda kaliyorum bazen canim cok SIKILSADA cikmiyorum...:bbo:

canım mehayıııımmmm iyi olduğuna çook sevindim..bundan sonra gelecek güzel günlere hazırlanalım canım beniiiiim..gel gel öpem seniii...Şeniz amaaaannn gripiiim geçmesiiiinn..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…