2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

günaydınnn kızlarrr yani size tünaydınn bana günaydınnn :)) nasılsınız bakemmm??

anne olmaktan haber gelmedimi hala???

haber yok daha canım nasılsın ben çok iyiyim grip oluyorum biraz sadece o kadar şimdi çıkıyorum akşam üstü döneceğim görüşürüz ..seherimi merak ediyorum niye girmiyo acaba akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi ..

geldım kızlar mehayummmm tatlumm nasılsın aferım canım bak toparlanmaya başladın cok guzel gelıcek ılerde cookkk
pınkım kız bende grıp oldum ya bulantılara bırde bu eklendı
cıvcıvım sen dun gıdersınde ben bugun gıdıp bakmammı bebişlere eksık kalmıyayım dedım heheh

kıs senin olay nasrettin hocanın hikayesine döndü şu hani hocam senin karın çok geziyor demişler yok canım yalan söylemeyin çok gezse arada sırada bizim evede uğrar demiş:roflol::roflol: seninki de öyle maşşallah yakında sende evinin yolunu unutacaksin hergün hastaneye gitmektenn :roflol::roflol:

günaydınnn kızlarrr yani size tünaydınn bana günaydınnn :)) nasılsınız bakemmm??

anne olmaktan haber gelmedimi hala???

merhaba arkadaşlar,
3.denememde olumsuz. 3 kaliteli embriyoya rağmen. 5 üzerinden 3.10 çıktı değer negatif dediler artma durumu olmaz mı dedim yok denildi.
çok üzgünüm .....

merhaba arkadaşlar,
3.denememde olumsuz. 3 kaliteli embriyoya rağmen. 5 üzerinden 3.10 çıktı değer negatif dediler artma durumu olmaz mı dedim yok denildi.
çok üzgünüm .....

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:canımmm üzüntünü anlıyorumm şu an sana ne desek boş gelecek ama yinede söylemek istiyorum lütfen ümidini ve metanetini kaybetme rabbim nelere kadir belkide 4 denemeye gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsınn inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

üzüldüm arkadaşım sonucunu merak ediyordum allah yardımcın olsun şu an neler yaşadığını tahmin edebiliyorum 2. denemesi yeni negatif biri olarak

merhaba arkadaşlar,
çok üzgünüm .....

hakkında hayırlısı olsun canım..ALLAHIM sana vakti geldiğinde sağlıklı ve hayırlı evlatlar vericektir inşallah üzülme bol bol dua et bizim için neyin iyi olduğunu veya olmadığını bilemeyiz ALLAHIM yüzünü tez zamanda güldürsün inşşş....:1hug:

günaydın kızlar canım arkadaşlarım nerelerdesiniz bakiiimm..hayırlı ve güzel günler diliyorum..

merhaba arkadaşlar,
çok üzgünüm .....

Her ne kadar insan birbirini tanımasa da gerçekten ben de üzüldüm.Her şeyin hayırlısı olsun.İsmin çok güzel anneolmak... ben inanıyorum ki sen de birgün anne olacaksın sakın inancını kaybetme.

merhaba arkadaşlar,
çok üzgünüm .....
canim cok iyi anliyorum seni cok uzgunsun tahmin edebiliyorum..benimde cok canim yaniyordu bir hafta once...ne desem acini hafifletmez tahmin edebiliyorum..insallah birdahaki sefere olur canim...mevlamin isi sadece bu..benimde embryolar iyiydi rahim kalinligi iyiydi ustelik asilamayla hamile bile kalmistim ama olmadi tup bebekte...olmayinca olmuyor...bize dusen sadece rabbimizden isteyip doktorlara guvenmek...

üzüldüm arkadaşım sonucunu merak ediyordum allah yardımcın olsun şu an neler yaşadığını tahmin edebiliyorum 2. denemesi yeni negatif biri olarak

canim sen ne zaman aldin sonucu...cok uzuldum...

canim benim saolasin..insallah...
sen nasilsin bebisler nasil??kac haftalik oldular???

kızlar selamlar..nasılsınız bakemm..mehayım görüşemiyoruz canım benim özledim seniii..iyi olmana çoook sevindim güzel günler ileride inşşşş...seherim nasılsın canım görüşemiyoruz bu ara bebişleri görmeden duramıyosun dr un bıkmasın...civcivim canıııım kıs seni de çook özledim ben yaw...öpüldünüs kıslar...

CANIMM BİZDE SENİ ÇOKK ÖZLEDİKK SEHERİMLE KONUŞUYOZZ İKİMİZİN CANI ÇOK SIKILIYOO VE MİDEMİZ BULANIYOOO :çok üzgünüm:

kızlar selamlar..nasılsınız bakemm..mehayım görüşemiyoruz canım benim özledim seniii..iyi olmana çoook sevindim güzel günler ileride inşşşş...seherim nasılsın canım görüşemiyoruz bu ara bebişleri görmeden duramıyosun dr un bıkmasın...civcivim canıııım kıs seni de çook özledim ben yaw...öpüldünüs kıslar...

canim bende seni ozledim haytaymissin cooookk gecmis olsun..Şeniz

canım mehayım teşekkürler ...iyileşiyorum artık ilaçlar işe yarıyor bir haftadır boşuna çekmişim geçer diye bekledim ama daha kötü oldum hayırlısı..karşılaşamaz olduk olsun gönüller bir olsun öpüyorum..

cok sevindim canimin ici...
bu topik eski canlılığını kaybetmesin ..hadi kızlar nerdesiniiizz.....

kaybetmedi canim benim acimdan ben hep burdayim ama kizlar mayis hamisleri bolumunde genelde artik...a.s.

mehaycım günaydın canım hoş geldin nasılsın niayet online olarak karşılaştık canım benim..ben gripten kurtuluyorum artık ama halsizliğimvar çok uzun zamandır böylesine hasta olmamıştım yaw...sağlığımızın ve gençliğimizin kıymetini bilmiyoruz bi kez daha anladım..kızlar iyiler onlarla devamlı msn den görüşüyoruz mayıs annesi olcekler girsinler tabi canım yaaa hepimiz başka topiklere giriyoruz canım üzülme sen...öpüyorum booool bol...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…