geldım kızlar mehayummmm tatlumm nasılsın aferım canım bak toparlanmaya başladın cok guzel gelıcek ılerde cookkk
pınkım kız bende grıp oldum ya bulantılara bırde bu eklendı
cıvcıvım sen dun gıdersınde ben bugun gıdıp bakmammı bebişlere eksık kalmıyayım dedım heheh
günaydınnn kızlarrr yani size tünaydınn bana günaydınnn :)) nasılsınız bakemmm??
anne olmaktan haber gelmedimi hala???
merhaba arkadaşlar,
3.denememde olumsuz. 3 kaliteli embriyoya rağmen. 5 üzerinden 3.10 çıktı değer negatif dediler artma durumu olmaz mı dedim yok denildi.
çok üzgünüm .....
merhaba arkadaşlar,
3.denememde olumsuz. 3 kaliteli embriyoya rağmen. 5 üzerinden 3.10 çıktı değer negatif dediler artma durumu olmaz mı dedim yok denildi.
çok üzgünüm .....
merhaba arkadaşlar,
çok üzgünüm .....
canim cok iyi anliyorum seni cok uzgunsun tahmin edebiliyorum..benimde cok canim yaniyordu bir hafta once...ne desem acini hafifletmez tahmin edebiliyorum..insallah birdahaki sefere olur canim...mevlamin isi sadece bu..benimde embryolar iyiydi rahim kalinligi iyiydi ustelik asilamayla hamile bile kalmistim ama olmadi tup bebekte...olmayinca olmuyor...bize dusen sadece rabbimizden isteyip doktorlara guvenmek...merhaba arkadaşlar,
çok üzgünüm .....
üzüldüm arkadaşım sonucunu merak ediyordum allah yardımcın olsun şu an neler yaşadığını tahmin edebiliyorum 2. denemesi yeni negatif biri olarak
geldım kızlar mehayummmm tatlumm nasılsın aferım canım bak toparlanmaya başladın cok guzel gelıcek ılerde cookkk
pınkım kız bende grıp oldum ya bulantılara bırde bu eklendı
cıvcıvım sen dun gıdersınde ben bugun gıdıp bakmammı bebişlere eksık kalmıyayım dedım heheh
kızlar selamlar..nasılsınız bakemm..mehayım görüşemiyoruz canım benim özledim seniii..iyi olmana çoook sevindim güzel günler ileride inşşşş...seherim nasılsın canım görüşemiyoruz bu ara bebişleri görmeden duramıyosun dr un bıkmasın...civcivim canıııım kıs seni de çook özledim ben yaw...öpüldünüs kıslar...
kızlar selamlar..nasılsınız bakemm..mehayım görüşemiyoruz canım benim özledim seniii..iyi olmana çoook sevindim güzel günler ileride inşşşş...seherim nasılsın canım görüşemiyoruz bu ara bebişleri görmeden duramıyosun dr un bıkmasın...civcivim canıııım kıs seni de çook özledim ben yaw...öpüldünüs kıslar...
cok sevindim canimin ici...canım mehayım teşekkürler ...iyileşiyorum artık ilaçlar işe yarıyor bir haftadır boşuna çekmişim geçer diye bekledim ama daha kötü oldum hayırlısı..karşılaşamaz olduk olsun gönüller bir olsun öpüyorum..
bu topik eski canlılığını kaybetmesin ..hadi kızlar nerdesiniiizz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?