mehaycım günaydın canım hoş geldin nasılsın niayet online olarak karşılaştık canım benim..ben gripten kurtuluyorum artık ama halsizliğimvar çok uzun zamandır böylesine hasta olmamıştım yaw...sağlığımızın ve gençliğimizin kıymetini bilmiyoruz bi kez daha anladım..kızlar iyiler onlarla devamlı msn den görüşüyoruz mayıs annesi olcekler girsinler tabi canım yaaa hepimiz başka topiklere giriyoruz canım üzülme sen...öpüyorum booool bol...Şeniz
canım benim...bana desteği sadece burdan değil özelden yazarakta verebilirsin..girmek istemeyince girme ben alınmam bende seni anlıyorum..ama inan bana bu acılar geçicek canım ama tamamen senin elinde...geleceğe bak artık ...demesi kolay dersende demeside zor canım..ama çok iyi biliyorumki ALLAHIM büyük ve bizi sınıyor kazananlardan oluruz inşallah ..sabırla ve dua ile kimseyi suçlamadan acılarımızla ve sevinçlerimizle ...sadece ALLAHA SIĞINALIM VE BİRBİRİMİZDEN DESTEK ALALIM...ama ben rahatlamış ve çok takmayan mehayımı istiyorum artık ...seni canım benim...inan çok özledim....
yok canim yaa niye uzuleyim girsinler tabi kim nereye isterse girer kimseye bir lafim yok...ee tabi hamile kalincada herkes burda olmak zorunda degil...burasi hamile kalana kadardi...
Kızlar merhaba;
Nasılsınız canlarım bir süredir yazamadım.Mehaycım nasıl oldun daha iyisindir umarım, seherim , civcivim, pinkrose ve diğer tüm arkadaşlar nasılsınız canlarım.Ben bayram tatilinden beri giremiyorum nete.Pc bozuldu haber alamadım sizden.Ben iyi sayılırım ara sıra hafif lekelenmem oluyor korkutuyor beni inşallah sorunsuz geciririz hamileliği.Yarın kontrolüm var.İnşallah kalp atışlarını duyarız. Allah hepimize yaşatsın güzel duyguları canlarım.[/QUOT
çok saol canımmm sen nasılsınn??kaç haftalık oldun sen ve lekelenmen yoğun mu aynı dertten bende şikayetçiyim cnm yaa yarın benimde kontrolum var ense ölçümü için ilaç olarak ne kullanıyorsun??
Kızlar merhaba;
Nasılsınız canlarım bir süredir yazamadım.Mehaycım nasıl oldun daha iyisindir umarım, seherim , civcivim, pinkrose ve diğer tüm arkadaşlar nasılsınız canlarım.Ben bayram tatilinden beri giremiyorum nete.Pc bozuldu haber alamadım sizden.Ben iyi sayılırım ara sıra hafif lekelenmem oluyor korkutuyor beni inşallah sorunsuz geciririz hamileliği.Yarın kontrolüm var.İnşallah kalp atışlarını duyarız. Allah hepimize yaşatsın güzel duyguları canlarım.
kızlar kasım ayında tüp bebek yaptırcam sanırım.bu dr tekrar aşılamaya karar vermezse tabi.ama bence yeter 3 aşılama olumsuz sırdaki tedavi gelsin.kaydirigubbakcemile5
kızlar kasım ayında tüp bebek yaptırcam sanırım.bu dr tekrar aşılamaya karar vermezse tabi.ama bence yeter 3 aşılama olumsuz sırdaki tedavi gelsin.kaydirigubbakcemile5
hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah canım..artık tüp e geçebilirsin başarı oranı daha fazladır inşşş başarılı olursun tatlım
:1hug:
canım rabbim yardımcın olsunn ....ama bencede aşılama yapmadan tup bebege geçmen belkide şansını biraz daha arttırır ...ama gönlümüzden gecen inşallah bunlara gerek kalmadan önümüzdeki ay normal yolla hamiş kalırsınnn ...:1hug:
mehaycımm biz son ana kadar burdaydık hiç bizaman burdan uzaklaşmak gibi bir sorunumıuz olmadı taki senin negatif haberinden sonra sen bizden uzaklaşana kadar sana elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık ama bizden uzaklaşan sen oldun..heleki son yazında beni okadar kırdın ki farkında bile değilsin ve hala iğneleyici sözlerle kırıyosun sana birşey yazmıyorsak yine ters cvp vermenden kırmandan dolayı yazmadık biraz kendini toparlamanı beklemiştim ama yanılmışım sanırımm ...neyse önemli değil biz hamile olsakta herkeze destek vermeye yardımcı olmaya elimizden geldiğince devam edicezz ...
herzaman söylediğim gibide rabbim bebeğimi bana bağışlasın ve tüm hamilelerinde kucağına almayı nasip etsin darısı inşallah tüm isteyenlerin başına ...en başta sana versin bunuda tüm kalbimle istediğimi unutma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?