2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yok canim yaa niye uzuleyim girsinler tabi kim nereye isterse girer kimseye bir lafim yok...ee tabi hamile kalincada herkes burda olmak zorunda degil...burasi hamile kalana kadardi...

pinkim zaten inan bende seni yalniz birakmamak icin giriyorum tedavinde sana burda destek olmak icin yoksa ne umitlerle actigim bu topigi gormek bile istemiyorum bazen...

canım benim...bana desteği sadece burdan değil özelden yazarakta verebilirsin..girmek istemeyince girme ben alınmam bende seni anlıyorum..ama inan bana bu acılar geçicek canım ama tamamen senin elinde...geleceğe bak artık ...demesi kolay dersende demeside zor canım..ama çok iyi biliyorumki ALLAHIM büyük ve bizi sınıyor kazananlardan oluruz inşallah ..sabırla ve dua ile kimseyi suçlamadan acılarımızla ve sevinçlerimizle ...sadece ALLAHA SIĞINALIM VE BİRBİRİMİZDEN DESTEK ALALIM...ama ben rahatlamış ve çok takmayan mehayımı istiyorum artık ...seni canım benim...inan çok özledim....

kim kimi sucluyor anlamdim ya neyse canim...bende seni ozluyorum ama is guc giremiyorum cok sik..

yok canim yaa niye uzuleyim girsinler tabi kim nereye isterse girer kimseye bir lafim yok...ee tabi hamile kalincada herkes burda olmak zorunda degil...burasi hamile kalana kadardi...

mehaycımm biz son ana kadar burdaydık hiç bizaman burdan uzaklaşmak gibi bir sorunumıuz olmadı taki senin negatif haberinden sonra sen bizden uzaklaşana kadar sana elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık ama bizden uzaklaşan sen oldun..heleki son yazında beni okadar kırdın ki farkında bile değilsin ve hala iğneleyici sözlerle kırıyosun sana birşey yazmıyorsak yine ters cvp vermenden kırmandan dolayı yazmadık biraz kendini toparlamanı beklemiştim ama yanılmışım sanırımm ...neyse önemli değil biz hamile olsakta herkeze destek vermeye yardımcı olmaya elimizden geldiğince devam edicezz ...

herzaman söylediğim gibide rabbim bebeğimi bana bağışlasın ve tüm hamilelerinde kucağına almayı nasip etsin darısı inşallah tüm isteyenlerin başına ...en başta sana versin bunuda tüm kalbimle istediğimi unutma ...

Kızlar merhaba;
Nasılsınız canlarım bir süredir yazamadım.Mehaycım nasıl oldun daha iyisindir umarım, seherim , civcivim, pinkrose ve diğer tüm arkadaşlar nasılsınız canlarım.Ben bayram tatilinden beri giremiyorum nete.Pc bozuldu haber alamadım sizden.Ben iyi sayılırım ara sıra hafif lekelenmem oluyor korkutuyor beni inşallah sorunsuz geciririz hamileliği.Yarın kontrolüm var.İnşallah kalp atışlarını duyarız. Allah hepimize yaşatsın güzel duyguları canlarım.

kızlar kasım ayında tüp bebek yaptırcam sanırım.bu dr tekrar aşılamaya karar vermezse tabi.ama bence yeter 3 aşılama olumsuz sırdaki tedavi gelsin.kaydirigubbakcemile5

iyiyim canım sağolasın..bende nerde bu kız diyordum canım iyiymişsin sevindim.kontrolünde iyi çıkar inşallah tatlım hayırlısıyla meleğine kavuşursun...:1hug:

kızlar kasım ayında tüp bebek yaptırcam sanırım.bu dr tekrar aşılamaya karar vermezse tabi.ama bence yeter 3 aşılama olumsuz sırdaki tedavi gelsin.kaydirigubbakcemile5

hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah canım..artık tüp e geçebilirsin başarı oranı daha fazladır inşşş başarılı olursun tatlım
:1hug:

canım rabbim yardımcın olsunn ....ama bencede aşılama yapmadan tup bebege geçmen belkide şansını biraz daha arttırır ...ama gönlümüzden gecen inşallah bunlara gerek kalmadan önümüzdeki ay normal yolla hamiş kalırsınnn ...:1hug:

he canım yolladımm..koşştumm geldimm..nasılsın bakiiim...semra yok bu gün annesine gitmiş olabilir..mehayımda lunaparka gidicekti..kıssss mehayıımm.benim içinde bin gondolaaaa.....

hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah canım..artık tüp e geçebilirsin başarı oranı daha fazladır inşşş başarılı olursun tatlım
:1hug:

çok sağolun kızlar
umarım bu sefer sondur.mucizemmm gelir.a.s

yeni tedavin hayırla gelsin canım.bayağıdır yoktun.nasıl bakalım moraller.bu sefer olacak Allah ın izniyle...Şeniz

bakiyorumda baya dolmussun..benim negatif haberimi alinca degistigimi dusundugunu bilmiyordum..ben calisiyorum ve tedavi oncesindede fazla giremiyordum topige evde bulundugum donemde girdim bol bol...hem biz diye konusma lutfen ben diger arkadaslarla uzaklasmadim sadece senle uzaklastik...

kıızlarrrr alınganlık yapmayın boşuna.ikinizin de birbirinize ne çok desteğiniz olduğunu gördüm eski yazılarda.lütfen uzatmayın.bu konuşmaların altında özlem var besbelli.daha fazla birbirinizin kalbini kırmayın bakiiiiiiiiiiimmmmmmm klava: klava:

kızlar lütfen yaaa..yapmayınn belli bi yanlış anlaşılma varr..beni üzmeyin daha fazla..biran önce çözün şunuu..

gunaydın kımsecıkler yokmu ben bugun eşimin işyerıne geldım yardım ıcın ama mıdem cok kotu yardımdan cok onlar bana bakıyor ne zaman gecıcek bu bulantılar ya

tünaydın canlarııım geldim yineee nasılsınızz..seherim canım kıyamam sanaa..bir an önce geçer bu bulantıların inşşşş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…