2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşlar biz bu kadar mücadele edip savaş veriyoruz.inşallah bebişlerimizde hayata tutunmak için mücadele eder.

geçmiş olsun tatlım üzüldüm misafirlerim var bilgisayarı açamadım arada takip etmeye çalışacağım sizleri aklım sizlerde bir kaç gün idare edin canım rahatsızlıklarını dr. söyledinmi hadi hayırlısı inşallah kız tüpe gerek kalmaz.bende misafirlerimle ilgileniyorum çok yoğunum hepinizi öpüyorum haaa buarada bugün güzel haberler var yumuşlar büyüdü herhalde perşembe günü çatlatma iğnesi vuracağız benim durumum böyle:1hug:

pınk rose ve civciv 1981.merhabalar tedaviniz hayırlı olsun içimde bir şey var sanki hepimizin sonuçları pozitif olacakmış gibi iyi düşünmeye çalışıyorum kötülükleri kovdum dua ediyorum rabbim hayallerimize hepimizi kavuştursun diye bu yolda yalnız değiliz birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için olalım güçlenelim dua edelim eminim yerine ulaşacak sizi seviyorum

rahatsızlıkların devam ediyormu ? İYİSİNDİR İNŞALLAH TATLIM KENDİNE İYİ BAK ÜZME SONRA BENİ:çok üzgünüm::1hug:

Sen Heyet Raporu Için Mi Yaptirdin Cnm?
yok canim doktor istemisti...
arkadaşlar biz bu kadar mücadele edip savaş veriyoruz.inşallah bebişlerimizde hayata tutunmak için mücadele eder.
insallah canim zaten butun cabamiz bunun icin...

evet canim hep boyle pozitif dusun....kizlar herkes pozitif dusunsun lutfen!!!

canım cok teşk ediyorum.ALLAH KİMSENİN DUALARINI GERİ ÇEVİRMESİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞ.:1hug:

inşallah canım sana tüm kalbimle katılıyorum mevlam büyük bizlerde en kısa zamanda sevinelim bebişlerimize kavuşalım inşallah. :1hug: :enbuyukkk:

kızlar cuma günü yumoşlarım toplanıyor. korkuyorum aslında biraz anesteziden, az kaldı Allah izin verirse haftaya bugün transferde bitmiş olur. asıl iş ondan sonra.

evet dediğin gibi asıl iş transferden sonra oluyor hele birde benim gibi pimpirikli isen dahada zor olyor herşeyden ve herkesten kendimi soyutlamıştım resmen ama neticede kimyasal gebelik oldu ilki ama inan bana çok fazla kafaya takmamak lazım ama yinede 12 gün boyunca yatmayı düşünüyorum napayım 9 ay bile yatan oluyor bazen.

tüp bebek yaptıracak arkadaşlar neden yaptırıyorsunuz yani sorun ne ben pkosum benim gibi olup tüp bebek yaptıracak olan var mı

kızlar cuma günü yumoşlarım toplanıyor. korkuyorum aslında biraz anesteziden, az kaldı Allah izin verirse haftaya bugün transferde bitmiş olur. asıl iş ondan sonra.

hayırlı olsun arkadaşım :dance: benimde allah nasip ederse cuma günü sabah 7.00 da yumuşlar toplanacak lütfen dua edin:dance:

adayadayı canım senin saat kaçta toplama işlemin korkma güçlü ol bende kendimi telkin ediyorum .sakin olmalısın biz ne güne duruyoruz burda yalnız değiliz

kizlar moralim cok bozuk tedavim eylule ertelendi hastanedeki bu isle ilgilenenler yaz tatiline giriyormus 5 gun yuzunden kaybettim (

kizlar moralim cok bozuk tedavim eylule ertelendi hastanedeki bu isle ilgilenenler yaz tatiline giriyormus 5 gun yuzunden kaybettim (

mehaycım üzülme bundada vardır bir hayır belkide bu işlerle uğraşmadan doğal yolla hamiş kalırsın bizi habersiz bırakma senin canın sağ olsun ayrıca duaların için teşekkür ederim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…