kızlar bişi öğrenmek istiyorum adetin 21.gunu pregesteron yaptıran varmı aranızda?
canim Kan Testi O Sanirim Ben Yaptirdim Birsuru Test Ama Varmi Iclerinde Bilmiyorum....
emin değilim ama kaçıncı gündü hatırlamıyom ben de 5 yıl önce istemişlerdi .
canım dün çok kötü hastaydım .midemi bozmuşum öldüm valla .bide kasıklarım ağrıdı tırstım .bişi olcak diye .şimdi iyiyim ve gün sayıyom.yinede ne olur olmaz diye .tüp bebek merkezi araştırıyom öğle canım umarım sen iyisindir.:dance:
geçmiş olsun tatlım üzüldüm misafirlerim var bilgisayarı açamadım arada takip etmeye çalışacağım sizleri aklım sizlerde bir kaç gün idare edin canım rahatsızlıklarını dr. söyledinmi hadi hayırlısı inşallah kız tüpe gerek kalmaz.bende misafirlerimle ilgileniyorum çok yoğunum hepinizi öpüyorum haaa buarada bugün güzel haberler var yumuşlar büyüdü herhalde perşembe günü çatlatma iğnesi vuracağız benim durumum böyle:1hug:
yok canim doktor istemisti...Sen Heyet Raporu Için Mi Yaptirdin Cnm?
insallah canim zaten butun cabamiz bunun icin...arkadaşlar biz bu kadar mücadele edip savaş veriyoruz.inşallah bebişlerimizde hayata tutunmak için mücadele eder.
pınk rose ve civciv 1981.merhabalar tedaviniz hayırlı olsun içimde bir şey var sanki hepimizin sonuçları pozitif olacakmış gibi iyi düşünmeye çalışıyorum kötülükleri kovdum dua ediyorum rabbim hayallerimize hepimizi kavuştursun diye bu yolda yalnız değiliz birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için olalım güçlenelim dua edelim eminim yerine ulaşacak sizi seviyorum
pınk rose ve civciv 1981.merhabalar tedaviniz hayırlı olsun içimde bir şey var sanki hepimizin sonuçları pozitif olacakmış gibi iyi düşünmeye çalışıyorum kötülükleri kovdum dua ediyorum rabbim hayallerimize hepimizi kavuştursun diye bu yolda yalnız değiliz birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için olalım güçlenelim dua edelim eminim yerine ulaşacak sizi seviyorum
kızlar cuma günü yumoşlarım toplanıyor. korkuyorum aslında biraz anesteziden, az kaldı Allah izin verirse haftaya bugün transferde bitmiş olur. asıl iş ondan sonra.
kızlar cuma günü yumoşlarım toplanıyor. korkuyorum aslında biraz anesteziden, az kaldı Allah izin verirse haftaya bugün transferde bitmiş olur. asıl iş ondan sonra.
hayırlı olsun arkadaşım :dance: benimde allah nasip ederse cuma günü sabah 7.00 da yumuşlar toplanacak lütfen dua edin:dance:
kizlar moralim cok bozuk tedavim eylule ertelendi hastanedeki bu isle ilgilenenler yaz tatiline giriyormus 5 gun yuzunden kaybettim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?