ultrasonlami baktilar peki yani sadece idrar testiylemi hamile oldugunu soylediler..genelde kan degerinede bakiyorlarda o yuzden sordum....
slm mehay ben ctesi dr. gittim herşey süper kan tahlil yapıldı deger 694olmuş sevine sevine geldik eve akşamüstü kanamam oldu igne dedi dr.bulduk yaptırdık dr.pazar sabah 9da gel bakalım dedi gittim kontrol etti (alttan) kan tahili yapmadı sadece ignelere devam sabah akşam ayın 21de görüşelim dedi beklicez bakalım
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın..geliyorum gidiyorum kimseyle denk gelip muhabet edemiyorum yaw..
***geliyorum gidiyorum kimseyle denk gelip muhabet edemiyorum yaw arkadaşlar merhaba bende yenı katıldım sizebende anne olmak istiyorum sızler gibi benim hsg sonunda tüplerim tıkalı çıktı ameliyat oldum 7. ayda doktorlar tüp bebek dedi ama şimdi yaptıramıyorum yaza inş allah hepimizin yardımcısı olsun
***mrb şükür kavuşturana rabbim hapimize nasip eder inş o güzel duyguya ermeyi
***iyiyim canım sağolasın sen nasılsın..geliyorum gidiyorum kimseyle denk gelip muhabet edemiyorum yaw..
geliyorum gidiyorum kimseyle denk gelip muhabet edemiyorum yaw arkadaşlar merhaba bende yenı katıldım sizebende anne olmak istiyorum sızler gibi benim hsg sonunda tüplerim tıkalı çıktı ameliyat oldum 7. ayda doktorlar tüp bebek dedi ama şimdi yaptıramıyorum yaza inş allah hepimizin yardımcısı olsun
selam kızlar nasılsınız ben geldimm..mehayım nerdesin aç msn yi
hosgeldin aramiza canim..neden 7. ay olsun istedi doktorun daha once yapilamazmi???
a.sa.s inş. inş. of of ben 21ini bekliyorum bakalım ne olcak zaman geçmek bilmiyooo
meray sagol canım ben 7. ayda ameliyat oldum tüplerim tıkalıydı malesef sol tüpü aldılar sağda tıkalı geçtiğimiz ay gittim başlayacaktık ama 1 ekim de çıkan kanunlar benıde vurdu.yenı kanuna göre 3 sene olmalıymış evlenelı yoksa devlet birseye karışmıyor malesef. maddi durumlar yüzünden şuanda özel yaptıramıyorum. 3 senem 8. ayda doluyor heralde o zamana kadar beklemem gerekecek.bu benim için bir yıkım olmuştu ama bu site iyi geldi bana şimdi daha çok ümitliyim inşaallah hapimiz ümidimize kavuşacağız hayırlısıyla
hakkında hayırlısı olsun canım bakarsın kendiliğinden olur hayırlısı diyelim..inşşş...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?