2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

geliyorum gidiyorum kimseyle denk gelip muhabet edemiyorum yaw arkadaşlar merhaba bende yenı katıldım sizebende anne olmak istiyorum sızler gibi benim hsg sonunda tüplerim tıkalı çıktı ameliyat oldum 7. ayda doktorlar tüp bebek dedi ama şimdi yaptıramıyorum yaza inş allah hepimizin yardımcısı olsun

slm hoşgeldin inş. allahım hepimize oduyguyu tatdırsın buarada geçmiş olsun inş. enkısa sürede tedaviye başlar :CüvCüv: olursun

hosgeldin aramiza canim..neden 7. ay olsun istedi doktorun daha once yapilamazmi???

hosgeldin aramiza canim..neden 7. ay olsun istedi doktorun daha once yapilamazmi???

meray sagol canım ben 7. ayda ameliyat oldum tüplerim tıkalıydı malesef sol tüpü aldılar sağda tıkalı geçtiğimiz ay gittim başlayacaktık ama 1 ekim de çıkan kanunlar benıde vurdu.yenı kanuna göre 3 sene olmalıymış evlenelı yoksa devlet birseye karışmıyor malesef. maddi durumlar yüzünden şuanda özel yaptıramıyorum. 3 senem 8. ayda doluyor heralde o zamana kadar beklemem gerekecek.bu benim için bir yıkım olmuştu ama bu site iyi geldi bana şimdi daha çok ümitliyim inşaallah hapimiz ümidimize kavuşacağız hayırlısıyla

hakkında hayırlısı olsun canım bakarsın kendiliğinden olur hayırlısı diyelim..inşşş...a.s.

selam arkadaşlar. Bizde aralık ayı sonunda tüp bebek tedavsine başlayacağız Nasip Kısmet olursa bi aksilik çıkmazsa. Heyet raporumuzun çıkmasını bekliyoruz.

merhaba arkadaşlar bizde aralık da gidebilirsek aralıkta yada ocakta antalyada tedaviye başlıycaz inşallahh

herkese hayırlı olsun arkadaşlar bende 3. tüp bebek denememe mart nisan gibi başlarım heralde kısmetse tabii çünki daha 5 ay oldu 2. yapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…