2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

çok iyi çünkü 1ay sürüyor tedavi sanırımm uzun bi süreeeyaa ben aslın da korkuyorumm çok narkoz olayından

gülsucum hiç korkma gercekten benımde en buyuk korkum anesteziydı hiç birsey anlamadan bayılmısım uyandıgımda hersey bıtmış benı beklıyolardı.öncekı gece uyuyamamıstım korkudan boşuna uykusuz kalmışım çok tatlı bi uyku uyudum hastanede korkma anlamıyosun hiç

ya ben bide iğne ve ilaçlar şişmanlatır diye korkuyorum hormon çünküü yan etkilerii çok muu

canım bende şöyle olmuştu yumurta toplama gününe kadar gayet mutluydum psıkolojımde ıyıydı çünkü o zamana kadar birsey anlamıyosun ama bıraz stres oluyosun sonrasında ama hıç korkma sandıgından daha kolay hersey.kılo almadım ben sadece çok şişiyosun 3 kılo fazla gelıyodum ben şu an eski kilomdayım çünkü bugün test sonucum negatıf regli oldum üstelik transferın 8 inci günü olmadı nasıp degılmış

kızlar günaydın hayırlı cumalarr... dün ben 2tane 1er litrelik serum yedim biri vitaminmiymiş ne kanama durumlarında ii gelirmiş serum igneye gittigim hastanedeki kadın dogumcu dedi biraz konuştum anlattım herşeyi sagolsun ii bi dr.du rahatladım 21ine kadar bekleme dedi ultrasonda gözükmeyebilir ama kan tahlili yapalım degere göre konuşuruz boşu boşuna stres yapma dedi sabah verdim kanı akşam 6da belli olurmuş sonuç hakkımızda hayırlısı bakalım

margarita geçmiş olsun canım hayırlısıyla bakarsın oluveriri ALLAH büyük canım bol bol dua et..hayırlısıyla inşş...
arzum hadi güzel sonuçlar gelir inşşş canım..

anladim canim ...cok uzuldum yaa su kanununlarin degismesine butun turkiyedeki arkadaslarim adina....
bu kanunlari cikaranlar evlat hasreti nedir bilmiyorlar eminim buna...

selam arkadaşlar. Bizde aralık ayı sonunda tüp bebek tedavsine başlayacağız Nasip Kısmet olursa bi aksilik çıkmazsa. Heyet raporumuzun çıkmasını bekliyoruz.

merhaba arkadaşlar bizde aralık da gidebilirsek aralıkta yada ocakta antalyada tedaviye başlıycaz inşallahh
hayirli olsun arkadaslar ...tedavi doneminde burda birbirimize baya destek olucaz anlasilan....
herkese hayırlı olsun arkadaşlar bende 3. tüp bebek denememe mart nisan gibi başlarım heralde kısmetse tabii çünki daha 5 ay oldu 2. yapalı
hayirli olsun canim yas kacti senin???
tüp bebek tedavi aşamasın da ilişkide oluyor mu arkadaşlarr
canim yumurta toplama gunune kadar iliski yasak degil ama sonrasinda yasak...oncesindede yasak olsa birde bekleme suresi 1.5 ay eder esin bu duruma ne der bilmiyorum :))
hayır canım tedavi başladığı zaman hemen söylüyorlar zaten ilişki yasak diye
yok canim yaa onemli olan transfer sonrasi embryonlari sarsmamak oncesinde yasak degil...ama en iyisi yumurta toplama islemi sonrasi birakmak...
çok iyi çünkü 1ay sürüyor tedavi sanırımm uzun bi süreeeyaa ben aslın da korkuyorumm çok narkoz olayından
gulsucum genel anestezimi isteyeceksin lokalmi??eger genelde hic korkma...bende korkuyordum ama inan cok rahat gecirdim korkulacak bisey yok...
tedaviye başlıcak bütün arkadaşlara hayırlı olsun

saol canim saol...a.s.

ya ben bide iğne ve ilaçlar şişmanlatır diye korkuyorum hormon çünküü yan etkilerii çok muu
gulsucum sende herseyden korkuyorsun anacim dovucem bak seniklava:anesteziden korkuyorsun kilo almaktan korkuyorsun yakinda hamile kalirsan bebegi dogurmaktanda korkarsin...:mymeka:sus bakem ....canim ben asilamalarda hic kilo almammistim ama tup bebekte 3 kilo aldim biraz dikkat edersen ya az alirsin yada almazsin...ilaclar degil hastanedeki takilan serumdan aldim ben ama yumurta toplama gunu takiyorlarya ondan :))
canim 8. gun adet olunurmu yaa???belki yerlesme kanamasidir o....
hadi insallah hayirlisi olur canim....sonucu bize bildir canim...
herkes bir olmaz inşallah şişmanlamazsın canım ben epey kilo almıştım ..iştahımımı açtı yoksa açıkmıydı ne..kaydirigubbakcemile3

sisko afetim benimmmmmmnaniknanikŞeniznirdesin bakem sen gorusemez olduk....:roflol:millet hakikaten sisko sanacak seni:1rolleyes:

offffff kızlar size haber vermek için girdim kan tahlil sonucumu aldım ve tabi yıkıldımm aglayamıyoum içim yanıyoo bi umudum vardı 1i tutunmuştur diye bugün onuda kaybettim düşmüş degerim bebişlerim herşeyim yarın tüp bebek merkezine gidicez aradım dedim deger 15.50 şaşırdı dr.da gel bakalım konuşalım ona göre hareket edelim dedi kısacası benim hamileliğim ögrendiğim günün akşamı bitti yani ayın 8inde kanamamın oldugu gün ne yapıcam ben ya sürekli titriyorum eşim hiç bişey diyemedi sus pus yarın da doktorum aynı şeyi derse oda diyecegi kesinde zaten giremeyebilirim 1kaçgün merak etmeyin

ARZUM 86 ÜZÜLME DİYEMEYECEĞİM ÇÜNKİ 2 sefer yaşadım o olayı bilirin nekadar içinin yandığını tarifi mümkün değil canım 1 ay sonra normale dönersin güzelim gerçi acın evlat hasretin har zaman içinde ama mehaycım yaşımı sormuşsun 34 yaşındayım canım

korkuyorum mehayy kuzucumm yemek tarifi bölümü iyiydi seni burda görmek hoşuma gitmedi aslında..var ya bak bide neden korkuyorum yumurta toplama olayın da bayılınca ağzına nefes almak için boru diyim koyucaklar mıııı gülmeyinn napıyımm soluk borusuna kadar iner yaa

canım üzülme her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır demişler..hakkında hayırlısı olsun ..vakti geldiğinde sende hamiş kalacaksın inşşş...:teselli:

canim benim cok uzuldum inan...insallah yukselir degerin canim yaaa...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…