aaaaa askolsun niye beni burda gormek hosuna gitmedi... benim topkekleri az yapmadin misafirlerine nankor :dilcikar::roflol:bu arada ben hep burdaydim malesef senelerdirkorkuyorum mehayy kuzucumm yemek tarifi bölümü iyiydi seni burda görmek hoşuma gitmedi aslında..var ya bak bide neden korkuyorum yumurta toplama olayın da bayılınca ağzına nefes almak için boru diyim koyucaklar mıııı gülmeyinn napıyımm soluk borusuna kadar iner yaa
canim benim insallah...senin kac senedir olmuyordu tam olarak asilama yapmadin dimi sen direk tup bebek yapilacak...mehayımm bitanemm hala yapıyorum kıss senin topkekleri hatta dün yengeme misafir geliyomuşş ona da yaptımm favori pastam oldu sayendee kuzucumm inşallahh isteyen herkesin bebişi olur en kısa zamanda için de senle benimdeee...
mehayımm nerdesin canım yaa..
gunaydin canim nasilsin???
merhaba bende yeni katıldım aranıza bende ocakta tüp bebek yaptırıyorum ama çok korkuyorum inşallah hepinizin ilk seferde tutar
canim bence adetten 1 hafta once git yani tedbir olsun diye...arkadaşlar yeni bir dr a hastaneye gidince bütün tahliller yeniden yapılıyor acaba hastalıktan ne kadar zaman önce gitsem uygun olur tüp bebek için tedaviye başlaması için
merhaba bayanlar :))) benim sitedeki ilk günüm benide aranıza alırsanız çok sevinirim.ben yavruvatandan.
canım bu 3. cü .ilk ikisinde klomen kullanmıştık.şimdi kocaeli tıpta tüp bebek merkezinde aşılamaya başladık.dr önce tüp bebek demişti.sonra tahililer sonucunda sonkez aşılama deneyelim.klomenle şansın %3 dü iğneyle %20 dedi.tabii bende dr dinlemek zorunda kaldım.bakalım hayırlısı mehaycım sen ne yapıyon tedavin nasıl başladınmı.. bu ara pc de sorun olduğu i
çin giremedimde
selam kızlar bende ocakta tüp bebek yaptırmaya karar verdim istanbulda yaşayanlarınız varsa nerelerde tüp bebek yaptıracaklar bilgi verirseniz çok sevinirim . ben taksim istanbul tüp bebek merkezini düşünüyorum amam emin değilim.ya sizce?
saol mehay bide narkozdan sonra hemen ayılıyor muyuz ne kadar hastanede kalınıyorrr offff yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?