2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

aaaaa askolsun niye beni burda gormek hosuna gitmedi... benim topkekleri az yapmadin misafirlerine nankor :dilcikar::roflol:bu arada ben hep burdaydim malesef senelerdir (

Son düzenleme:
mehayımm bitanemm hala yapıyorum kıss senin topkekleri hatta dün yengeme misafir geliyomuşş ona da yaptımm favori pastam oldu sayendee kuzucumm inşallahh isteyen herkesin bebişi olur en kısa zamanda için de senle benimdeee...

canim benim insallah...senin kac senedir olmuyordu tam olarak asilama yapmadin dimi sen direk tup bebek yapilacak...
mehayımm nerdesin canım yaa..

burdayim canim...Şeniz

yok tatlım şans yok diye istemedik 3 senelik evliyiz 2 senedirr 1sene korunduk olcak gibiii

arkadaşlar yeni bir dr a hastaneye gidince bütün tahliller yeniden yapılıyor acaba hastalıktan ne kadar zaman önce gitsem uygun olur tüp bebek için tedaviye başlaması için

merhaba bayanlar :))) benim sitedeki ilk günüm benide aranıza alırsanız çok sevinirim.ben yavruvatandan.

arkadaşlar yeni bir dr a hastaneye gidince bütün tahliller yeniden yapılıyor acaba hastalıktan ne kadar zaman önce gitsem uygun olur tüp bebek için tedaviye başlaması için
canim bence adetten 1 hafta once git yani tedbir olsun diye...
merhaba bayanlar :))) benim sitedeki ilk günüm benide aranıza alırsanız çok sevinirim.ben yavruvatandan.

selam canim hosgeldin aramiza senindemi bebegin olmuyor???

saol mehay bide narkozdan sonra hemen ayılıyor muyuz ne kadar hastanede kalınıyorrr offff yaa

selam kızlar bende ocakta tüp bebek yaptırmaya karar verdim istanbulda yaşayanlarınız varsa nerelerde tüp bebek yaptıracaklar bilgi verirseniz çok sevinirim . ben taksim istanbul tüp bebek merkezini düşünüyorum amam emin değilim.ya sizce?

merhabalar , ben son 5-6 aydır yazılarınızı takip ediyorum arkadaşlar, üyeliğe henüz vakit buldum. benimde ilk tüp bebek denemem transferimin 3. günü. kan tahlilim 28 kasım. Sevgili Mehay listene beni de eklersen sevinirim.

bu arada bende kocaeli tıp fak. de işlemlerimi yaptırdım. 3 klasik ovilasyon+ 3 aşılama+ 1 tüp bebek.. BTRKLC senin doktorun kimdi , mahsuru yoksa tabi.

Selam arkadaşlar. Tüp bebek raporu için dosyamız açıldı bu pazartesi. Eğer 30 kasıma kadar heyetten çıkarsa kısa protokole yetişirim herhalde. Ama yetişmezse aralık 21de uzun protokole başlarım rahat rahat.Doktorum Enver bey farketmez demişti kısa yada uzun benim durumuma göre planlayacaktı.:1rolleyes:

selam canım. Umut tüp bebek merkezinde yaptırıcaz biz. Koşuyolu Kadıköyde yeri. İlk denememiz. İnşallah canım seninde hayırlısı olur.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve böyle bir konu açtığınız için size çok teşekkür ederim ben de aynı dertten muztaripim bir seneyi geçkin evliyiz ve bebeğimiz olmuyor doktora gittik tabi birsürü test yaptılar ve sorun eşimde çıktı azospermi.ancak tese ameliyatı ve tüp bebek ile olursa olacak.cuma günü anadolu yakasında ünlü bir tüp bebek merkezinden randevu aldık gidicez sizinde bu konuyla ilgili bildiğiniz iyi bir doktor veya hastane varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.:çok üzgünüm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…