2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kizlar moralim cok bozuk tedavim eylule ertelendi hastanedeki bu isle ilgilenenler yaz tatiline giriyormus 5 gun yuzunden kaybettim (

üzülme canım hayırlısıyla zamanı geldiğinde sende başarıcaksın hakkında hayırlısı neyse o olsun stres yapma herşey yoluna girecek inan bana canım :1hug:

adayadayı canım senin saat kaçta toplama işlemin korkma güçlü ol bende kendimi telkin ediyorum .sakin olmalısın biz ne güne duruyoruz burda yalnız değiliz

benim 11:30 da yapılacak, o zamana kısmetse senin bitmiş olur. hadi bakalım hakkımızda hayırlısı. canım benim hepiniz sağolun zaten burda da anlatmasam çatlarım, sonuçta bizi en iyi yine biz anlıyoruz :1hug:

kizlar moralim cok bozuk tedavim eylule ertelendi hastanedeki bu isle ilgilenenler yaz tatiline giriyormus 5 gun yuzunden kaybettim (

mehaycım mutlaka moralin bozulmuştur kendini hazırlamıştın çünkü. ama unutmaki her işte bir hayır vardır. belki her şey daha güzel olacak, hakkında hayırlısı böyleymiş diye düşün. güzelce yaz dönemini geçir, vücudun dinlensin iyice. canım en önemlisi geç olsun güç olmasın. :teselli:

mehaycığım moralini bozma her şeyde bir hayır vardır.ben guatr ve çikolata kisti ameliyatı oldum.guatr yüzünden radyo aktif ilaç veriyorlardı 5 senedir doktorum yasaklamıştı çocuk sahibi olmamı.bu sene ilaç vermeyecekler inşallah testler olumlu olursa temmuzda başlayacağım tüp bebek tedavisine.senin sadece bir kaç ay sabret arkadaşım

ben de temmuz ayında ilk tüp denememi yapacağım.pkosa rağmen umudum var.bana da dua edin.

MEHAYY CANIMMM SENİN ADINA İNAN ÇOK UZULDUM BENDE BİLİRİM OYLE BOŞ BOŞ ERTELEMENİN UZUNTUSUNU AMA SEN KENDİNİ ÜZME SAKINN BELKİ BUNDADA BİR HAYIR VARDIR...BİZLERKİ SENELERİ SABIRLA BEKLEMİŞ İNSANLARIN 1 AY DAHAMI BEKLEYEMEYECEZ GULUMM ...OLSUNNN SAYILI GUN ÇABUK GEÇİYORRR ZAFER BİZİM OLACAKKKK:hooray::içelim:

evet canim gec olsun guc olmasin..uzuldum gercekten ama yapicak bisey yok....belkide gercekten hayirlisi boyledir....sadece umutlarim dagildi bir anda hayallerim sona erdi malesef eyluldede baslayamiyacagim eylulde ramazan oluyor oruc falan olmazki...cok uzgunum ekime kaldisenağlama

evet canim 5 sene bekledim ama bu ay kendimi cok hazirlamistim malesef umudum kirildi haylde kuramiyorum su an....3 ay daha bekliycem durduk yerdesenağlama

mehaycığım canım seni çok iyi anlıyorum... kolay değil umutlanıyorsun,sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorsun ama sonuç istediğin ve beklediğin gibi olmayabiliyor......ama hep şunu düşünmek lazım hayırlısı buymuş....gerçekten başımıza ne geliyorsa hayırdan...benimde bazı sebeplerden dolayı beklediğimiz ayda olmadı transfer ve halada belli değil donduruluşmaları deneyecektik...hala beklemedeyiz herşey yolunda giderse sorun olmazsa inşallah temmuz ortası gibi dedi doktorum...allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah canım....a.s.

evet canim aynen anlattigin duygular icerisindeyim....uzgunum...hemde cokk...:1no2:ama yuce rabbim hayirlisini ve zamanini bilir diyorum.....sabir sabir sabir.....

evet canim aynen anlattigin duygular icerisindeyim....uzgunum...hemde cokk...:1no2:ama yuce rabbim hayirlisini ve zamanini bilir diyorum.....sabir sabir sabir.....

evet canım üzülmen çok normal...dediğin gibi sabrederek bizlerde o mutlu sona erişeceğiz inşallah....

insallah canim Allah hepimizin sabrinin mukafatini versin...kimsenin kucagini yuvasini bebeksiz bos birakmasin....cocuk evin nesesi....

Canim Ben Adetimi Bekliyom Yumurta Arttirici Ilaç Kullanacam Sonra Aşilama Bakalim Allah Nasip Edecek Mi Ilk Aşilama Ya Fazla Da Umudum Yok Açikcasi

Canim Ben Adetimi Bekliyom Yumurta Arttirici Ilaç Kullanacam Sonra Aşilama Bakalim Allah Nasip Edecek Mi Ilk Aşilama Ya Fazla Da Umudum Yok Açikcasi

canim bence bu arada biraz dikkat et yediklerine bol sebze meyve yemeye calis mumkunse folik asitli yiyeceklere yemeye ozen goster yada hapini ic....ve kilo vermeye calis kilo veren pko lularin basari sansi daha yuksek....a.s.

Evet Canim Biliyorum Ama Olmuyo Artik Baya Yürüyorum Kilo Vermek Için Vanim Benim Mesai Bitti Evde Açmaya çalişirim Görüşürüz Orda Kendine şimdileik Iyi Bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…