2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim tedavinde basarilar dilerim umarim sonucu iyi olur...nedense icime umut tup bebek merkezinden randevu aldigin dogdu eger orasiysa cok iyi bir merkez...

yok canım ben eurofertilden almıştım ama sende umut diyince kafam karıştı bu gelgitler çok yordu benisen umut tamı tedavi oldun aydınlatırsan sevinirim ayrıca eurofertil hakkında bişeyler bilen varsa paylaşsın lütfen teşekkürler

merhaba kızlar bende ocak ayında tüp bebek yaptırıcam 3 kere aşılama yaptırdım olmadı hayırlısı nerde yaptırsam diye çok kararsız kaldım bilgi verirseniz çok sevinirim
yedi tepe üniversite hastanesinde yaptıran varmı?

Transferimin henüz 3. günü ama adet sancısı şeklinde ağrılarım var. Aslında bunların normal olabileceğini tahmin ediyorum ama sormadan da geçemiycem. 1 kasımda regli oldum ve tedaviye başladık. Transferden sonra bu kadar erken hastalanan varmı, yada duydunuzmu?

Birde Mehay senin oluşturduğun güzel bir liste var, ve hamiş sayısı da oldukça fazla.. bu listenin oluşturulması iyi bir fikir ve arada bir güncellenmeli tedavi aşamasında ki bizlere moral olduğu inancındayım. listeye dahil olmak için hangi merkezde yaptırdığımızın bir önemi yoktur herhalde...

hepimizin gönlüne göre versin rabbim,sağlıkla sıhattle inş.

kızlar selam yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza ..tedaviler hayırlı olsun kucaklarımız bebelerle dolsun inşşş...

durucum daha yenı reglı olmuşsun 1 kasımda olmuşsun o sancılar olur tatlım endıselenme ben transferımn 8 ıncı günü regli olmuştum ama bende hiç öyle önceden sancı olmamıştı ama duydugum kadarıyla senın gıbı sancısı olanlar hep hamıle çıkıyo :ecrin_bebek: bol bol dinlen ve sakın bı yere uzanma bol şans canım

merhaba kızlar bende yaz hmişi olmak istiyorum bayramdan sonra aşılama deniyicem banada dua edin benim dualarım herkes için

yaaa benn mışıl mışıl uyumak istememmm ne kadar kalmam gerekir hastanedee...bi yardımmm anacımmm merak merak merakkk

selam kizlar canlarim listeyi vaktim oldugu birgun guncelleyip duzenliycem arama yapmam lazim hangi sayfadaydi unuttum valla...biri en sonki olisteyi arayip benim icin bulursa sevinirim bulan olursa sayfa numarasini yazsin lutfen...

canim ben fransada yasiyorum burda yaptirdim ben malesef olmadi insallah birdahaki sefere olur...eurofertilin iyi bir merkez oldugunu dusunuyorum tv dede cikiyor surekli ama basari orani umut tup bebek merkezi kadar yuksekmi onu bilemem canim...bence once bir basari oranlarini arastir merkezlerin...

canim umut tup bebek iyi gibi herkes memnun...

canim erkeninide duymustum olabiliyormus ama benim 13 gun gecmisti gunum...degisebiliyor boyle duzensizligin nedeni ilaclar biliyorsun sonra duzeliyor ama..
canım mehayıııımmm..mışıl mışıl uyudunmu canım beniiiiimmm.....özledim seni kıss...gel bi öpemm Şeniz
canuuummmm nerelerdesin sen bende seni ozledimŞeniz
yaaa benn mışıl mışıl uyumak istememmm ne kadar kalmam gerekir hastanedee...bi yardımmm anacımmm merak merak merakkk
canim yumurta toplama gunu kaliyorsun biraz zaten transferde kalmiyorsun o kadar fazla kalmazsin korkma esin yanindaysa cikmak istediginde cikarsin ogleden sonra kendine gelince...
merhabalar.. bende yeni katıldım.bende aynı dertle yoğruluyorum sizlerle paylaşmak ii gelcek bana inanıyorum

emin ol iyi gelecek canim...sen denedinmi tup bebek??

kızlar iyi akşamlar..nasılsınız bugün giremedim hiç..bu akşamda işlerim çok..herkese iyi akşamlar..hayırlı akşamlar bol bebişler..

Kizlar sizin icin cok heyecanliyim. Ne zaman tup bebebk yaptiracak birini duysam kendimmis gibi heyecanlaniyorum. Deli deyin ama o kadar ugrastiktan sonra guzeller guzeli bir bebek sahibi oldum ve her firsatta herkese soyluyorum. Ben yurt disinda, yurt icinde cok ugrastim hic tutturamadim, tonlarca para gitti. Kibrisa son care gittik. Keske en ilk oraya gitseydim. Savas Bey'den mutlaka randevu alin ya da telefonla arayip gorusun. Basari oranlari cok iyi. Kendime soz verdim, benim yuzumu guldurduler, bana annelik duygusunu tattirdilar, olene dek onlara dua edip herkese onlari tavsiye edecegim.

aç karnına mı gidiliyor yumurta toplatmayaa sanki çiçek toplamaya gidiliyorr komik geldiii hepsini zamanı gelince öğrencem ama napıyım arkadaşlar merakk ediyorumm

aç karnına mı gidiliyor yumurta toplatmayaa sanki çiçek toplamaya gidiliyorr komik geldiii hepsini zamanı gelince öğrencem ama napıyım arkadaşlar merakk ediyorumm

evet canım aç karnına gidiliyor zaten dr un sana söyleyecektir belli bir saatten sonra hiç bir şey yiyip içmiyorsun.çiçek toplamak gibi tabiii onlar senin çiçeklerin (ben inci diyordum ama seninkide fena değilmiş) kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr. Haftaya tedavime başlamam sözkonusu olabilir.. raporumun haftaya perşembe elimde olma ihtiamli yüksek. Dosyama Antogonist tedavi yazmışlar. Bunu yeni duyuyorum. Yumurtalıkların baskılama yapılmadan uyarılmasıymiş. neden bu yöntem acabaa. araştırıyorum.

selam kizlar canlarim listeyi vaktim oldugu birgun guncelleyip duzenliycem arama yapmam lazim hangi sayfadaydi unuttum valla...biri en sonki olisteyi arayip benim icin bulursa sevinirim bulan olursa sayfa numarasini yazsin lutfen...

Mehaycım, listeyi aşağıdaki şekilde oluşturabilirmiyiz, benimkisi öneri sadece eskisi gibi devam etmek istersen son yayınladığın 353. sayfada... belki faydalı olabilir diye düşündüm. sadece kendimle ilgili bilgiler yeni, geri kalanın son durumlarını tam bilmiyorum. bebek çalışmalarına devam , listenin tümünün hamiş yapalım:CüvCüv:

GÜNCEL LİSTE 21 KASIM 2008

RUMUZ / YAŞ........TEŞHİS....................TEDAVİ GEÇMİŞİ....................................MERKEZ / DR..............SONUÇ.................
mehay.................................................................................................................................................kendiliginden hamislik beklemede
duru2../..30............pko,endometrosis......3ko+3ıuı(lp. önerildi yaptırmadı)+1tb.................koü.......................28 kasım(adet belirtileri var)
pink rose.................................................tüp bebek.................................................................................ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24..................................................tup bebek.................................................................................agustos transfer
shenay34.................................................tup bebek................................................................................tedaviye aralikta basliyacak
-badem-..................................................tup bebek..................................................................................sonuc 14 kasim
ze-nannn.................................................tup bebek..................................................................................sonuc 7 kasim
casablanka-05.........................................tup bebek..................................................................................5 kasim baslangic
irem naz .................................................tup bebek.................................................................................20 kasim baslangic
ruyamelegim............................................tup bebek..................................................................................sonuc 20 kasim
aktuel......................................................................................................................................................hamis
adayadayi................................................................................................................................................hamis
narin cadi.................................................................................................................................................hamis
bugdayzeynep..........................................................................................................................................hamis
tuubay......................................................................................................................................................hamis
galeta79...................................................................................................................................................hamis
fato83........................................................................................................................................................hamis
mislina duygu..........................................................................................................................................hamis
butterfly's'................................................................................................................................................hamis
piner78.....................................................................................................................................................hamis
seherim......................................................................................................................................................hamis
sueda22....................................................................................................................................................hamis
selenayyy..................................................................................................................................................hamis
toprak28...................................................................................................................................................hamis
bebisko.....................................................................................................................................................hamis
celine07....................................................................................................................................................hamis
sinem8484.................................................................................................................................................hamis
arzum86....................................................................................................................................................hamis
pelly1..........................................................................................................................................................negatif.......ama yola devam....
kedersiz.....................................................................................................................................................negatif .....vazgecmek yok....
hulya35.......................................................................................................................................................negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci.........................................................................................................................................................negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

kısaltmalar: ko;klasik ovilasyon.............ıuı;aşılama........tb;tüp bebek........lp;laparaskopi

aaaaaaaaaaa çok sevindiricii bi sürü kişiii hamilee kalmışş darısı bizlerin başınaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…