merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve böyle bir konu açtığınız için size çok teşekkür ederim ben de aynı dertten muztaripim bir seneyi geçkin evliyiz ve bebeğimiz olmuyor doktora gittik tabi birsürü test yaptılar ve sorun eşimde çıktı azospermi.ancak tese ameliyatı ve tüp bebek ile olursa olacak.cuma günü anadolu yakasında ünlü bir tüp bebek merkezinden randevu aldık gidicez sizinde bu konuyla ilgili bildiğiniz iyi bir doktor veya hastane varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.:çok üzgünüm::uhm:
canim biraksalar misil misil uyursun ama hemsireler ayiltiyor:)))
canim ben fransada yasiyorum burda yaptirdim ben malesef olmadi insallah birdahaki sefere olur...eurofertilin iyi bir merkez oldugunu dusunuyorum tv dede cikiyor surekli ama basari orani umut tup bebek merkezi kadar yuksekmi onu bilemem canim...bence once bir basari oranlarini arastir merkezlerin...yok canım ben eurofertilden almıştım ama sende umut diyince kafam karıştı bu gelgitler çok yordu benisen umut tamı tedavi oldun aydınlatırsan sevinirim ayrıca eurofertil hakkında bişeyler bilen varsa paylaşsın lütfen teşekkürler
merhaba kızlar bende ocak ayında tüp bebek yaptırıcam 3 kere aşılama yaptırdım olmadı hayırlısı nerde yaptırsam diye çok kararsız kaldım bilgi verirseniz çok sevinirim
yedi tepe üniversite hastanesinde yaptıran varmı?
canim erkeninide duymustum olabiliyormus ama benim 13 gun gecmisti gunum...degisebiliyor boyle duzensizligin nedeni ilaclar biliyorsun sonra duzeliyor ama..Transferimin henüz 3. günü ama adet sancısı şeklinde ağrılarım var. Aslında bunların normal olabileceğini tahmin ediyorum ama sormadan da geçemiycem. 1 kasımda regli oldum ve tedaviye başladık. Transferden sonra bu kadar erken hastalanan varmı, yada duydunuzmu?
Birde Mehay senin oluşturduğun güzel bir liste var, ve hamiş sayısı da oldukça fazla.. bu listenin oluşturulması iyi bir fikir ve arada bir güncellenmeli tedavi aşamasında ki bizlere moral olduğu inancındayım. listeye dahil olmak için hangi merkezde yaptırdığımızın bir önemi yoktur herhalde...
hepimizin gönlüne göre versin rabbim,sağlıkla sıhattle inş.
canuuummmm nerelerdesin sen bende seni ozledimŞenizcanım mehayıııımmm..mışıl mışıl uyudunmu canım beniiiiimmm.....özledim seni kıss...gel bi öpemm Şeniz
canim yumurta toplama gunu kaliyorsun biraz zaten transferde kalmiyorsun o kadar fazla kalmazsin korkma esin yanindaysa cikmak istediginde cikarsin ogleden sonra kendine gelince...yaaa benn mışıl mışıl uyumak istememmm ne kadar kalmam gerekir hastanedee...bi yardımmm anacımmm merak merak merakkk
merhabalar.. bende yeni katıldım.bende aynı dertle yoğruluyorum sizlerle paylaşmak ii gelcek bana inanıyorum
kızlar selam yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza ..tedaviler hayırlı olsun kucaklarımız bebelerle dolsun inşşş...
aç karnına mı gidiliyor yumurta toplatmayaa sanki çiçek toplamaya gidiliyorr komik geldiii hepsini zamanı gelince öğrencem ama napıyım arkadaşlar merakk ediyorumm
selam kizlar canlarim listeyi vaktim oldugu birgun guncelleyip duzenliycem arama yapmam lazim hangi sayfadaydi unuttum valla...biri en sonki olisteyi arayip benim icin bulursa sevinirim bulan olursa sayfa numarasini yazsin lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?