2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

senağlamamerhaba bende suan tup bebek tedavisindeyim igrelerdeym bir kac gune kadar yumurtalar toplancak bu benim ikinci denemem umarim bu sefer olur ALLAH herkeze nasip etsin evlat sahibi olmayi

merhaba arkadaslar inslh hamisler arasina girerim bir kac gun sonra yumurtalar toplancak suan 12 yumurtam varmis aksama tlf bekliyrm insalh ignelere son verirler biran once biter sabirsizlaniyorm ALLAHIM yardimcimiz olsun hepimizin

merhaba arkadaslar inslh hamisler arasina girerim bir kac gun sonra yumurtalar toplancak suan 12 yumurtam varmis aksama tlf bekliyrm insalh ignelere son verirler biran once biter sabirsizlaniyorm ALLAHIM yardimcimiz olsun hepimizin

selam. İnşallah hamile kalırsın canım. herşeyin hayırlısı. bende ay sonunda başlayacağım tedaviye.a.s.

ALLAH hepimizin gonlune gore versin inslh ilk defami basliyacaksin tedaviye

evet ilk defa başlayacağım. çok heyecanlanıyorum. Ya olmazsa diye düşünüyorum ama kendimi ilkinde illa olacak die şaartlandırmak istemiyorum. Allah ne zaman ol derse o zaman olur. senindemi ilk.

benim ikinci denemem olacak cok zor oluyo kendi alistirma diycem biz cok uzulduk bunda ne olcak bilmiyorm ama yine kendimi alistirdim sanirm cok heycanliym bitsin artik hamilesin desinler sen daha sanlisin bana bakarak turkiyede daha iyi ve iki uc tane embrio koyuyolar

İnşallah bu defa hamile olursun. Evet 3 tane embriyo yerleştiriyorlar. Yurtdışında 1 tane diye duymuştum. sağlıklı embriyo 1 tanede olsa 3 tanede tutunuyor. neden tüp bebek düşündünüz. bizde oligospermi var. tüp bebekte şansımız %40 ile %50 arası.

dogru duymussun bir tane koyuyolar ilkte 1 tane koydular ama simdi farkli tedavi uyguluyolar burun spreyi kullandim hala kullaniyorm igrelerle beraber bizim sorun sperm aok etkiledi yasiniz cokzligi 5 milyonmus ilkte dr bizi cok genc benimde butun degerlerim iyi oldugu icin olcak olcak dedi ama olmadi dr bile cok sasirdi niye olmadigini arastircakti bende kizdim gitmemistim cok pismanim simdiye olcakti belki

Herşeyde bi hayır vardır. Bak 6. denemesinde hamile kalan insanlar var. Yılmadan sabırla 6. yı yaptırmış ve şimdi hamile. Biz eylül ayında yaptırıcaktık ama devlet yardımı alalım die uğraştık rapor için. taa bu zamana kadar. 3 ay geçti. Ben herşeyde bi hayır vardır diyorum.

biraz karisik olmus umarim anlarsin bu defa 2 tane koycaklar ama birinci kalite olmassa

Sizdedemi oligospermi var. sayısı 5 milyonun altındamı. Bizde o kadarda yok . Yok denecek kadar az. Yani şansımız yarı yarıya değil daha az. umutluyum ama . İnanıyorumki olacak. sizde kaç embriyo oluştu.

5 milyon bizimki bize olur ama biraz zaman alir hemen istiyorsaniz baslayalim dediler bizde etrafin cenesi kapansin 3 sene oldu yapin diyip duruyolar ondan basladik iste konuscak insanda yok derdini anlatamiyosun kimseye allahim aklima mukayyet olsun

gecen denemede 10 yumurtam olmus bunlari aldilar 6 asilanmis iyi olarak oda ikinci kalite 3 kalmis birini koydular tutmadi malseffffff

çevredeki insanlar çocuk yapın derler ama bizim nelerle uğraştığımızı bilmezler. Bizde 3,5 yıllık evliyiz. Kimseyi takmıyorum ben. niye çocuk yapmıyorsunuz diyen çok oluyo. Boşver sende rahat olmaya çalış. stres yaparsan daha kötü olur. hayırlısı olsun canım.
ben şimdi çıkmak zorundayım. görüşürüz sonra.

kızlar selam ..tedaviye başlayanlar ve başlıyacak olanlara iyi şanslar diliyorum inşşş hamiş kalırsınız..benim gibi beklemede olanlarada sabırlar ve bol bebişler ...
mehayıııımmm nerelerdesin canım...özledim yaw...

iyi dileklerin için teşekkürler. kendiliğinden hamile kalanların sayısı da hiç de az değil. aslında bu da tedavinin bi parçası sayılır. belli olmaz süpriz haberlerinizi bekliyorum:)
benim karın ağrılarım arttı (transferimin bu gün 6. günü)..hayırlısı bakalım. yinede olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…