2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

olumlu düşün tabii canım yaa..iyi düşün iyi olsun demişler hadi hayırlı haberler alırız inşş..a.s.

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
-badem-_______________tup bebek_____________________sonuc 14 kasim
ze-nannn_______________tup bebek_____________________sonuc 7 kasim
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
ruyamelegim____________tup bebek______________________sonuc 20 kasim

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
arzum86__________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Yeni yeni hamis adaylari var hosgelmislerr :)):teytey::hooray:

durucum cok tesekkur ederim listeyi buldugun icin canim ama bu sekilde devam etsek daha iyi olucak sanirim hem renk renk ic acici :))

senağlamamerhaba bende suan tup bebek tedavisindeyim igrelerdeym bir kac gune kadar yumurtalar toplancak bu benim ikinci denemem umarim bu sefer olur ALLAH herkeze nasip etsin evlat sahibi olmayi

selam. İnşallah hamile kalırsın canım. herşeyin hayırlısı. bende ay sonunda başlayacağım tedaviye.a.s.

selam kizlar hosgeldiniz aramiza tedavileriniz yuzunuzu guldurecek sonuclara vesile olsun insallah...belcikacim bende 2. tedavime baslamak istiyorum 2009 da ama senin gibi korkuyorum o yuzden seni cok iyi anliyorum insallah bu sefer seninde benimde yuzumuz guler...

5 milyon bizimki bize olur ama biraz zaman alir hemen istiyorsaniz baslayalim dediler bizde etrafin cenesi kapansin 3 sene oldu yapin diyip duruyolar ondan basladik iste konuscak insanda yok derdini anlatamiyosun kimseye allahim aklima mukayyet olsun
cok haklisin canim ahh su insanlarimiz yokmu insan halinden hic anlamiyor bizim milletimiz agizlari kapanmiyor....
gecen denemede 10 yumurtam olmus bunlari aldilar 6 asilanmis iyi olarak oda ikinci kalite 3 kalmis birini koydular tutmadi malseffffff
canim sanirim belcikadasin bende fransadayim neden sana 3 embryon varken 1 koydular sadece bir tanemi konuluyor orda???

sende kafana takmamaya calis canim....

canim karin agrilarin hamile olabileceginin bir belirtisi olabilir bebek tutunduktan sonrada agri olabilirmis bircok arkadasta olmus bendede olmustu....(asilama ile hamile kalmistim fakat kaybettim)6. gun adet agrisi olmaz hem bence kesin tutundu senin bebisin:1rolleyes:

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
-badem-_______________tup bebek_____________________sonuc 14 kasim
ze-nannn_______________tup bebek_____________________sonuc 7 kasim
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
duru2__________________tup bebek______________________28 kasim sonuc
melis 78-5______________tup bebek______________________25 kasim transfer

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
arzum86__________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari var hosgelmislerr :)):teytey::hooray:

mehay canım sen hamilemisin ??merak ettim vede hamileysen çok sevindim vallaaa..darısı benim başıma! mehay canım bende şuan beklemedeyim canım bana ko-kültür yapılacak ..maddi sıkıntımız yüzünden erteledik ..bakalım ne zaman başlayacagız ..mehay bide ben geçen çarşamba hasta oldum karın agrımdan dolayı mazezik içtim.vede ertesi gün kesildim olmadı ..bir kaç gün sonra test yaptırdım ama negatif ..bilemiyorum mehay neden o şekilde oldu anlayamadım bir an için ümitlenmiştim ama olmadı..bu çarşamba doktora gidecegiz bakalım ne diycek..

kızlar bende tüp bebek yaptırıcam kısmetse bu ay aşılama yaptırmıştım tutumadı malesef şimdi bir veya 2 ay ara vermeyi düşünüyorum.ocak ayında kısmetse bende başlıycam mikromu daha iiyi yoksa tüpmü ben karar veremedim benim eşimde problem ileri hareketlilikte yavaşlık varmış ileri hareketli sayımız 15 milyonmuş.sizce hangisi daha iii olur genel sayımızda 35 milyon üzeri...

arkadaşlar benide listenize alın bende yarın histereskopı için randevu alıcam bayramdan hemen sonra allah nasip ederse tüpbebek yapıcaz dua edin olurmu

kızlar bende geldim aranıza... 1 defa aşılama yapıldı ama dr tutmasına imkan yok demişti zaten öylede oldu...sonuç negatif...

direk tüp bebeğe geçelim dedi çünkü eşimin spermleri gün geçtikçe azalıyor.. yaşımız ise eşim 26 ben 22... bu kadar küçük yaşımıza rağmen korkmaya başladık ve 2009 un ilk aylarında tüp bebek tedavisine başlıyacağız...benide alın aranıza

slm kızlar a.s. kendimi toparlayıp geldim inş. enkısa zamanda tedaviye başlıcaz 2.denemeye oda en erken 3-4ay sonra oluyomuş inş. busefer de hamiş kalırım ve hamileliğim saglıklı şekilde devam eder :Saruboceq: çok kötü günlerdi inş. bidaha yaşamam buarada iyki varsınız çünkü kimse 15-20günlük zamanda çevremdekilerden bilenlerden ne hayırlı olsun ne geçmiş olsun ne üzülme hiç bişey duymadım oyüzden birazdaha zor geçti oyüzden çok sagolun iyki varsınız sagolun desteginiz için:enbuyukkk: buarada mehay beni listedeki yerimi değiştirirmisinsenağlama

merhabalar, kendini toparlamana sevindim. ben yeni üye oldum ama yazıları okuyordum daha önceden. başına gelen de de bi hayır vardır ne olur buna inan. en kısa zamanda mutlu haberi alıp sağlıklı bir hamilelik geçirmeni en içten duygularımla diliyorum.benim transferimim 8. günü. test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum.bir yandanda bekle diyorum kendime sevinip sonradan üzülmektense doktorumun dediği günü beklemeliyim galiba...

Meraba bende varım ocak ayında bende başlıyorum tedaviye ilk olcak inşallah isteyen herkesin olur şimdiden çok heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…