iyi dileklerin için teşekkürler. kendiliğinden hamile kalanların sayısı da hiç de az değil. aslında bu da tedavinin bi parçası sayılır. belli olmaz süpriz haberlerinizi bekliyorum:)
benim karın ağrılarım arttı (transferimin bu gün 6. günü)..hayırlısı bakalım. yinede olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.
kıs mehayuuumm nerdesin canum..pazar günüdemi gesiyosuun..
senağlamamerhaba bende suan tup bebek tedavisindeyim igrelerdeym bir kac gune kadar yumurtalar toplancak bu benim ikinci denemem umarim bu sefer olur ALLAH herkeze nasip etsin evlat sahibi olmayi
selam. İnşallah hamile kalırsın canım. herşeyin hayırlısı. bende ay sonunda başlayacağım tedaviye.a.s.
cok haklisin canim ahh su insanlarimiz yokmu insan halinden hic anlamiyor bizim milletimiz agizlari kapanmiyor....5 milyon bizimki bize olur ama biraz zaman alir hemen istiyorsaniz baslayalim dediler bizde etrafin cenesi kapansin 3 sene oldu yapin diyip duruyolar ondan basladik iste konuscak insanda yok derdini anlatamiyosun kimseye allahim aklima mukayyet olsun
canim sanirim belcikadasin bende fransadayim neden sana 3 embryon varken 1 koydular sadece bir tanemi konuluyor orda???gecen denemede 10 yumurtam olmus bunlari aldilar 6 asilanmis iyi olarak oda ikinci kalite 3 kalmis birini koydular tutmadi malseffffff
çevredeki insanlar çocuk yapın derler ama bizim nelerle uğraştığımızı bilmezler. Bizde 3,5 yıllık evliyiz. Kimseyi takmıyorum ben. niye çocuk yapmıyorsunuz diyen çok oluyo. Boşver sende rahat olmaya çalış. stres yaparsan daha kötü olur. hayırlısı olsun canım.
ben şimdi çıkmak zorundayım. görüşürüz sonra.
iyi dileklerin için teşekkürler. kendiliğinden hamile kalanların sayısı da hiç de az değil. aslında bu da tedavinin bi parçası sayılır. belli olmaz süpriz haberlerinizi bekliyorum:)
benim karın ağrılarım arttı (transferimin bu gün 6. günü)..hayırlısı bakalım. yinede olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.
slm kızlar a.s. kendimi toparlayıp geldim inş. enkısa zamanda tedaviye başlıcaz 2.denemeye oda en erken 3-4ay sonra oluyomuş inş. busefer de hamiş kalırım ve hamileliğim saglıklı şekilde devam eder :Saruboceq: çok kötü günlerdi inş. bidaha yaşamam buarada iyki varsınız çünkü kimse 15-20günlük zamanda çevremdekilerden bilenlerden ne hayırlı olsun ne geçmiş olsun ne üzülme hiç bişey duymadım oyüzden birazdaha zor geçti oyüzden çok sagolun iyki varsınız sagolun desteginiz için:enbuyukkk: buarada mehay beni listedeki yerimi değiştirirmisinsenağlama
Meraba bende varım ocak ayında bende başlıyorum tedaviye ilk olcak inşallah isteyen herkesin olur şimdiden çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?