2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Selam arkadaşlar bende kısmetse ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyorum bana istanbulda tedaviye başlayabileceğim hastaneler için yardım edebilirmisiniz avrupa yakasında oturuyoruma.s.

Selam arkadaşlar bende kısmetse ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyorum bana istanbulda tedaviye başlayabileceğim hastaneler için yardım edebilirmisiniz avrupa yakasında oturuyoruma.s.

MERHABA canım demek ikimiz aynı anda tüp bebek yaptırcaz bende avrupa yakasında oturuyorum hastaneleri hep internetten araştırdım çok iyi hastaneler var ama bize en yakın olanına gidiyorum ben medicana international istanbul.:ecrin_bebek:

Merhaba canım ben en iyi hastaneye gitmek istiyorum benim şansım çok düşük çünkü. DR ne kadar iyi olursa şansım okadar yükselir diye düşünüyorum bide canım kaç paraya mal oluyo bilgin varmı? Medicanayla ilgili hiçbir bilgim yok eski bi hastanemi burası:uhm:

canim oncalikle ictigin mazezik ne anlamadim ama doktora danismadan herhangi bisey kullanmayin derim....bu arada malesef ben hamile degilim tup bebek denememde negatif....

canim bence ileri hareketlilik ve morfoloji sorununuz yoksa sayiniz tup bebek icin cok iyi....hareketlilik yuzde kac???
bencede acele edin zaman gectikce korkular artiyor inan bende 22 yasimda basladim tedavilere 26 oldum hala bisey yok..
canim seni o kadar iyi anliyorumki ama uzulme insallah 2. denemende olur....benimde olmadi ilkinde insallah ucuncuye gerek duymayiz...

bekle canim doktorunu dinle...

canım bizim morfolajik ve hareketlilik sorunumuz var zaten işte morfoloji 5 felan hareketlilikte %15 miş ama sayımız normal gözüküyor dedi doktor genel olarak. aşılamayla tutabilir dedi ama olmadı bende tekrar etmek istemiyorum aşılamyı çünkü hem şans az hemde pahalı...

mehaycım bende martta ilk transfer için ankaraya gideceğim.pozitif olmaya çalışıyorum ama işin doğrusu çok endişeliyim.hep aklımda acabalar var.8 yıldır evliyim ve dediğim gibi bu ilk deneme olacak.

kızlar kafama takıldı şimdi ssk nın karşılaması için tüp bebek tedavisini.. 23 yaşındamı olmak gerekiyor... bende düşünüyordum tüp bebeği ama ben 22 yaşındayım özelde yaptıracak gücümüzde yok ayrıca...

beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim..

hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah meleğine kavuşursun..burada dertleşip rahatlıyoruz seversin inşş..:1hug:

canım bende ocakta başlıcam hadi bakalım hayırlısı umarım hepimizin umutları boşa çıkmaz allahım inşallah bebişlerimizi hemencik bise verir..

cnm ben 23 yasındayım ama sadece yaş değil bazı şeylerde gerekli ssk nın karsılaması için.. ben fsh değerimden dolayı tüp bebek yaptırıyorum ve ssk karsılamıyo istanbıul da yedi tepe ünvhastansinde yaptırıyorum cts kısmtese yumrtalar toplancak işte... neyse eğer eşinde sperm sayısı yetersizse sende tüp kapalıysa bi de bi ka şey daha var onlar da sorun vars aişe ölle rapor lıyosun ssk öle karsılıyo... özellerde bayağı tutuyo ben battım diyebilirm ama razıyım herşeye.. yeter ki yavrum gelsin

Herkese merhaba,
ben de tüp bebeği ilk kez deneyecekler arasına girdim. 3 defa aşılama yaptırdık ama malesef olmadı. Sorunumuz sperm sayisinin hareketliliginin azligi. en son sayı: 15 milyon, yıkamadan sonra hareketli sayısı: 3-5 milyon civarındaydı sanırım.
şimdi para biriktiriyoruz,birkaç ay içinde tüp bebek yaptıracağız. İzmir'de Erol Tavmergen'e tedavi oluyorum.
Yumurta toplama işlemini merak ediyorum. anesteziyle yapılıyor sanırım,acı veriyor mu çok? hastanede kalınıyor mu gece?
transfer olayı acılı bir olay mıdır, 3 aşılama denemesinin negatif sonuçlanması moralimi çok bozdu ve ümitlerimi çok azalttı. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin,yardımcımız olsun.

selam.kadın yaşının en az 24 en fazla 39 olması gerekiyor.
3 yıl evli olmak gerekiyor.
Bu şartlar mutlaka olmalı.
onun dışında şartlar duruma göre değişiyor.biz rapor çıkarttık ve öyle başlıyoruz tedaviye.
bizde sperm sıfıra yakın olduğu için sorunsuz çıktı rapor. ama istedikleri bazı tahliller var. Bunları tamamlamak en erken 1,5 yı buluyor.

selam canım. neden şansınız çok düşük. ayrıca medicana iyi bir hastane. birde Alman hastanesi var orasıda çok iyi. bir tanıdığım medicanada 5,000-ytl ye tamamladı tedavisini. ikiz bekliyorlaar. Ben anadolu yakasında oturduğum için umut tüpa bebeği tercih ettim. burasıda çok iyi.

selam. Ümitlerin azalmasın canım. bak 6 aşılamada tutmayıp Tüp bebekte bi kerede tutan bi arkadaş var. senin neden olmasın. Allah hayırlısını nasip etsin.inşallah kucağına alırsın bebişini sende a.s. bende tedavinin başındayım ve senin gibi hiç bir fikrim yok yumurta toplamadan , transferden. :1rolleyes:

merhaba açelya..
benim malesef düşüncelerim hep olumsuza dönük. kendime moral veremiyorum. eşim çok destek oluyor, hatta psikiyatriste de gittim, düşük dozda bu tedaviye zarar vermeyecek bir ilaç da kullanıyorum bana güç versin diye..aklımda sürekli bu konu var ve senaryolar üretiyorum kendi kendime.. genellikle de senaryolarım da hayalkırıklığıyla sonuçlanıyor. normalde de kötümserimdir kendimle ilgili böyle sağlık konularında zaten.
parayı ayarlayabilirsek bir an önce yaptırmak istiyorum ve tabii sonucun olumlu olmasını, sağlıkla doğuma kadar ulaşabilmeyi tahmin edeceğiniz kadar çok istiyorum. umarım hepimiz için sonuçlar hep olumlu olur. herşey yolunda gider.

İnşallah canım Allahın izni ile ile kucağımıza alırız bebişlerimizi bizde.sen çok iyi anlıyorum aynı olumsuz düşünceler benimde başımdan geçti. 3 ay önce durumuzu öğrenince şok yaşadık.normal yolla asla çocuk sahibi olamazdık.ne yapacağımızı bilemedik. iş yerimde iş yapamaz hale geldim ruh gibiydim. şimdi tedaviye başlayacağız . Mikroenjeksiyon ile şansımız var ve biz bunu denemek istiyoruz. heyecanlıyım. olumsuzda olabilir. biliyorum. Ama denemek ve tedaviye başlamak bile benim için bir şey.
Güçlu olmaya olumlu düşünmeye çalış.a.s.

Merhabalar ben genart da 6. micro ya başlıyacağım. Cumartesi radevum. var. Genart da tüp bebek yaptıran varmı

benim yaşım daha 22 ve biz daha 2 senelik evliyiz..

özelde yaptıracak durumumuzda yok... demekki tüp bebek tedavisi yaptıramıcam ben daha ancak seneye olabilir...aman allahımmmmfisfisfis

canim oncalikle ictigin mazezik ne anlamadim ama doktora danismadan herhangi bisey kullanmayin derim....bu arada malesef ben hamile degilim tup bebek denememde negatif....

mehaycımm mazezik bir agrı kesici..mehay bu arada üzülme derim allah büyüktür .rabbim inşallah isteyen herkezin kucagını doldurur..canım bu arada sen hangi hastanede yaptırdın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…