Selam arkadaşlar bende kısmetse ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyorum bana istanbulda tedaviye başlayabileceğim hastaneler için yardım edebilirmisiniz avrupa yakasında oturuyoruma.s.
MERHABA canım demek ikimiz aynı anda tüp bebek yaptırcaz bende avrupa yakasında oturuyorum hastaneleri hep internetten araştırdım çok iyi hastaneler var ama bize en yakın olanına gidiyorum ben medicana international istanbul.:ecrin_bebek:
mehay canım sen hamilemisin ??merak ettim vede hamileysen çok sevindim vallaaa..darısı benim başıma! mehay canım bende şuan beklemedeyim canım bana ko-kültür yapılacak ..maddi sıkıntımız yüzünden erteledik ..bakalım ne zaman başlayacagız ..mehay bide ben geçen çarşamba hasta oldum karın agrımdan dolayı mazezik içtim.vede ertesi gün kesildim olmadı ..bir kaç gün sonra test yaptırdım ama negatif ..bilemiyorum mehay neden o şekilde oldu anlayamadım bir an için ümitlenmiştim ama olmadı..bu çarşamba doktora gidecegiz bakalım ne diycek..
Merhaba canım ben en iyi hastaneye gitmek istiyorum benim şansım çok düşük çünkü. DR ne kadar iyi olursa şansım okadar yükselir diye düşünüyorum bide canım kaç paraya mal oluyo bilgin varmı? Medicanayla ilgili hiçbir bilgim yok eski bi hastanemi burası:uhm:[/QUO
hastanenin geçmişiyle ilgili bir bilgim yok ama bahçelievlerde de varmış daha birsürü yerde varmış büyük bir hastane ama biz beylikdüzünde tedavi oluyoruz özel hastanelerin maddi tarafı hemen hemen aynı çok araştırdım bende uzun süre ardım görüştüm çoğuyla tüp bebek raporu diye bişey var belli hastanelerden alabiliniyormuş 23 yaş üstü bizim yaş 22 olduğu için rapaoru beklemdik düz hesap ilaçlar tüp bebek falan 4-5 milyarı bulcak herhalde zaten önce birtakım testler yapılcak vezneyle bütün fiyatları konuşmak gerekiyo ama hepsi hemen hemen aynı tabikide hastane kalitesi çok önemli ben medicanedan memnun kaldım ama dahada görücez ilerleyen zamanlarda çokta beklememek lazım herkes ben en iyiyim diyor kimse yoğurdum ekşi demez hesabı arayıp konuşup iyice değerlendirmekte fayda var semtinize yakın olanı tercih et birde çünkü başladıktan sonra sık sık gidip gelmen gerekiyo gelişmelerden haberdar et.paylaşmak güzelkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canim bence ileri hareketlilik ve morfoloji sorununuz yoksa sayiniz tup bebek icin cok iyi....hareketlilik yuzde kac???kızlar bende tüp bebek yaptırıcam kısmetse bu ay aşılama yaptırmıştım tutumadı malesef şimdi bir veya 2 ay ara vermeyi düşünüyorum.ocak ayında kısmetse bende başlıycam mikromu daha iiyi yoksa tüpmü ben karar veremedim benim eşimde problem ileri hareketlilikte yavaşlık varmış ileri hareketli sayımız 15 milyonmuş.sizce hangisi daha iii olur genel sayımızda 35 milyon üzeri...
bencede acele edin zaman gectikce korkular artiyor inan bende 22 yasimda basladim tedavilere 26 oldum hala bisey yok..kızlar bende geldim aranıza... 1 defa aşılama yapıldı ama dr tutmasına imkan yok demişti zaten öylede oldu...sonuç negatif...
direk tüp bebeğe geçelim dedi çünkü eşimin spermleri gün geçtikçe azalıyor.. yaşımız ise eşim 26 ben 22... bu kadar küçük yaşımıza rağmen korkmaya başladık ve 2009 un ilk aylarında tüp bebek tedavisine başlıyacağız...benide alın aranıza
canim seni o kadar iyi anliyorumki ama uzulme insallah 2. denemende olur....benimde olmadi ilkinde insallah ucuncuye gerek duymayiz...slm kızlar a.s. kendimi toparlayıp geldim inş. enkısa zamanda tedaviye başlıcaz 2.denemeye oda en erken 3-4ay sonra oluyomuş inş. busefer de hamiş kalırım ve hamileliğim saglıklı şekilde devam eder :Saruboceq: çok kötü günlerdi inş. bidaha yaşamam buarada iyki varsınız çünkü kimse 15-20günlük zamanda çevremdekilerden bilenlerden ne hayırlı olsun ne geçmiş olsun ne üzülme hiç bişey duymadım oyüzden birazdaha zor geçti oyüzden çok sagolun iyki varsınız sagolun desteginiz için:enbuyukkk: buarada mehay beni listedeki yerimi değiştirirmisinsenağlama
merhabalar, kendini toparlamana sevindim. ben yeni üye oldum ama yazıları okuyordum daha önceden. başına gelen de de bi hayır vardır ne olur buna inan. en kısa zamanda mutlu haberi alıp sağlıklı bir hamilelik geçirmeni en içten duygularımla diliyorum.benim transferimim 8. günü. test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum.bir yandanda bekle diyorum kendime sevinip sonradan üzülmektense doktorumun dediği günü beklemeliyim galiba...
canim bence ileri hareketlilik ve morfoloji sorununuz yoksa sayiniz tup bebek icin cok iyi....hareketlilik yuzde kac???
bencede acele edin zaman gectikce korkular artiyor inan bende 22 yasimda basladim tedavilere 26 oldum hala bisey yok..
canim seni o kadar iyi anliyorumki ama uzulme insallah 2. denemende olur....benimde olmadi ilkinde insallah ucuncuye gerek duymayiz...
bekle canim doktorunu dinle...
hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah meleğine kavuşursun..burada dertleşip rahatlıyoruz seversin inşş..:1hug:
kızlar kafama takıldı şimdi ssk nın karşılaması için tüp bebek tedavisini.. 23 yaşındamı olmak gerekiyor... bende düşünüyordum tüp bebeği ama ben 22 yaşındayım özelde yaptıracak gücümüzde yok ayrıca...
beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim..
Merhaba canım ben en iyi hastaneye gitmek istiyorum benim şansım çok düşük çünkü. DR ne kadar iyi olursa şansım okadar yükselir diye düşünüyorum bide canım kaç paraya mal oluyo bilgin varmı? Medicanayla ilgili hiçbir bilgim yok eski bi hastanemi burası:uhm:
Herkese merhaba,
ben de tüp bebeği ilk kez deneyecekler arasına girdim. 3 defa aşılama yaptırdık ama malesef olmadı. Sorunumuz sperm sayisinin hareketliliginin azligi. en son sayı: 15 milyon, yıkamadan sonra hareketli sayısı: 3-5 milyon civarındaydı sanırım.
şimdi para biriktiriyoruz,birkaç ay içinde tüp bebek yaptıracağız. İzmir'de Erol Tavmergen'e tedavi oluyorum.
Yumurta toplama işlemini merak ediyorum. anesteziyle yapılıyor sanırım,acı veriyor mu çok? hastanede kalınıyor mu gece?
transfer olayı acılı bir olay mıdır, 3 aşılama denemesinin negatif sonuçlanması moralimi çok bozdu ve ümitlerimi çok azalttı. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin,yardımcımız olsun.
merhaba açelya..
benim malesef düşüncelerim hep olumsuza dönük. kendime moral veremiyorum. eşim çok destek oluyor, hatta psikiyatriste de gittim, düşük dozda bu tedaviye zarar vermeyecek bir ilaç da kullanıyorum bana güç versin diye..aklımda sürekli bu konu var ve senaryolar üretiyorum kendi kendime.. genellikle de senaryolarım da hayalkırıklığıyla sonuçlanıyor. normalde de kötümserimdir kendimle ilgili böyle sağlık konularında zaten.
parayı ayarlayabilirsek bir an önce yaptırmak istiyorum ve tabii sonucun olumlu olmasını, sağlıkla doğuma kadar ulaşabilmeyi tahmin edeceğiniz kadar çok istiyorum. umarım hepimiz için sonuçlar hep olumlu olur. herşey yolunda gider.
selam.kadın yaşının en az 24 en fazla 39 olması gerekiyor.
3 yıl evli olmak gerekiyor.
Bu şartlar mutlaka olmalı.
onun dışında şartlar duruma göre değişiyor.biz rapor çıkarttık ve öyle başlıyoruz tedaviye.
bizde sperm sıfıra yakın olduğu için sorunsuz çıktı rapor. ama istedikleri bazı tahliller var. Bunları tamamlamak en erken 1,5 yı buluyor.
canim oncalikle ictigin mazezik ne anlamadim ama doktora danismadan herhangi bisey kullanmayin derim....bu arada malesef ben hamile degilim tup bebek denememde negatif....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?