2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm hanımlar.benim yaz değil ama martta ilk deneme yapılacak.allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.anne olmak bizimde hakkımız...

selam hoşgeldin. bende yeni başlıyorum tedavime. sormak istedin olursa herzaman sorabilirsin canım.

çok teşekkür ederim açelya. bende merkez konusunda karar verme aşamasındayım. bu aralar belediyelerin desteği ile düzenlenen tüp bebek seminerlerini takip ediyorum. cumartesi günü ataköy de bahçeci kliniğinin düzenleyeceği seminere de katılıcam. iyi oluyor aynı durumdaki hastaları dinleyip paylaşmak. kararımı ondan sonra vermeyi düşünüyorum.
inşallah bütün arkadaşlar gibi seninde tedavinden olumlu haberlerini bekliyoruz...

sağol canım. İnşallah sende yakın zamanda hayırlısı ile başlarsın tedavine. ben anadolu yakasında oturduğum için bu yakadan bir merkezi tercih ettim. Umut tüp bebekte başlıyorum . Doktorum bahçeci kliniğinin doktoruymuş. Şİmdi burda çalışıyor.

merhaba kızlar ben de yeniyim
henüz tüp bebek aşamasına gelmedik ama ben aşılamamı bir tüp bebek merkezinde yaptırmak istiyorum. bize en yakın gazi eurofertil hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

slm bayanlar bende yeni üyeyim ama sizlerin mesajlarını hep okudum cevap vermek bugune kısmetmiş ben aşılam yaptırdım ama sonuç negatif çıktı şimdide tüp bebek yapıcaz bende anadolu yakasındayım bu taraflarda güvendiginiz bir hastane varsa mesaj atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Canım bizim sayımız çok az ileri hareketliliğimizde %0 o yüzden şansım çok düşük. Umut tüp bebek çok iyiymiş bende duydum ama bana çok uzak:çok üzgünüm:

Canım bizim sayımız çok az ileri hareketliliğimizde %0 o yüzden şansım çok düşük. Umut tüp bebek çok iyiymiş bende duydum ama bana çok uzak:çok üzgünüm:

Selam canım. bizde de durum sizinki gibi malesef. şansımız az gibi görünsede bizim durumumuzda olup hamile kalan çok kişi var. :1hug:
tam olarak ne zaman başlayacsınız siz tüp bebek tedavisine.

mehaycım benide eklermisin bizimki martta nisanda da belli olaacak inşallah.allah hepmizin yardımcısı olsun kızlar.

mart nisan arka arkaya yazmışım.yanlış anlama olmasın transfer martta bir aksilik olmazsa inşllah...

günaydın kızlar hayırlı günler iyi muhabbetler..mehayıııımmm nasılsın canııımm..görüşemez olduk..çok çok öpüyorum..

günaydın kızlar hayırlı günler iyi muhabbetler..mehayıııımmm nasılsın canııımm..görüşemez olduk..çok çok öpüyorum..

geldim canim buradayim ama simdide sen yoksun:çok üzgünüm: canim giremedim birkac gundur vakit bulamiyorumki hic...seni ozledim bende valla gorusemez olduk....

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
duru2__________________tup bebek______________________28 kasim sonuc
melis 78-5______________tup bebek______________________25 kasim transfer
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
arzum86__________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari var hosgelmislerr :)):teytey::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…