slm hanımlar.benim yaz değil ama martta ilk deneme yapılacak.allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.anne olmak bizimde hakkımız...
selam hanımlar . bende yakın zamanda tüp bebek denemesi yapıcam . araştırma içindeyim . yardımcı olursanız sevinirim. herşey gönlünüzce olsun..
merabalar ben yeni üyeyim
selam hoşgeldin. bende yeni başlıyorum tedavime. sormak istedin olursa herzaman sorabilirsin canım.
çok teşekkür ederim açelya. bende merkez konusunda karar verme aşamasındayım. bu aralar belediyelerin desteği ile düzenlenen tüp bebek seminerlerini takip ediyorum. cumartesi günü ataköy de bahçeci kliniğinin düzenleyeceği seminere de katılıcam. iyi oluyor aynı durumdaki hastaları dinleyip paylaşmak. kararımı ondan sonra vermeyi düşünüyorum.
inşallah bütün arkadaşlar gibi seninde tedavinden olumlu haberlerini bekliyoruz...
selam canım. neden şansınız çok düşük. ayrıca medicana iyi bir hastane. birde Alman hastanesi var orasıda çok iyi. bir tanıdığım medicanada 5,000-ytl ye tamamladı tedavisini. ikiz bekliyorlaar. Ben anadolu yakasında oturduğum için umut tüpa bebeği tercih ettim. burasıda çok iyi.
Canım bizim sayımız çok az ileri hareketliliğimizde %0 o yüzden şansım çok düşük. Umut tüp bebek çok iyiymiş bende duydum ama bana çok uzak:çok üzgünüm:
günaydın kızlar hayırlı günler iyi muhabbetler..mehayıııımmm nasılsın canııımm..görüşemez olduk..çok çok öpüyorum..
mehaycım benide eklermisin bizimki martta nisanda da belli olaacak inşallah.allah hepmizin yardımcısı olsun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?