2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım daha doğrusu bu bölüme yeni geldim.Microtese sonucumuz olumlu çıktı bende cuma günü başlıcam tüp bebeğe kısmetse polikistik over var onu yoluna sokup sanırm tup işlemlerine öyle geçeriz.Aşamaları anlatırsanz sevinirim.

selam arkadaşlar,benide listeye eklermisiniz.ocakta tüp bebek yaptırcas,yalnız endometriosiz hastasıyım ve ameliyat olmadan tüp bebek yaptırcam ,umarım hayırlısı our

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
duru2__________________tup bebek______________________28 kasim sonuc
melis 78-5______________tup bebek______________________25 kasim transfer
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
arzum86__________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari hosgeldiniz :)):teytey::hooray:

merhaba arkadaşlar ..Acıbadem tüp bebekte 2 aşılama ve ekim sonunda da mikro yaptırdım..sonuç maalesef negatif..aşılamalarımdan biri kimyasal gebelikle sonuçlandı ..bir dahaki mikro denemesini en erken mart gibi yaptırabileceğim..nedeni bilinmeyen infertilite ( herkese bol şanslar diliyorum..

slm arkadaşlar kısmetse bende bayram sonrası baslıyorum bennıde ekleyeblrsn listeye mehay bakalım nsl.olcak 5inde randevum var bakalım

merhaba bayanlar,
ben de doktorumdan haber bekliyorum.ona göre tüp bebek için tedavisine başlayacağız şubat veya mart ayında. rapor ayarlanırsa ocakta da başlayabiliriz ama rapor yetismeyebilir. mehaycım, beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. tam tarihim belli oldugunda bildirecegim..

biz aşılamalardan çok ümitlenmiştik, son 2 tanesinde kimyasal gebelik oluştu, sonuç başarılı olmadı malesef. büyük bir haylkırıklığı oldu tabii.. şimdi de eşimle ikiz bebek hayalleri kurmaya başladık. tabii sonucun olumsuz olabilme ihtimalini de biliyorum.. ikiz hamilelik de çok zor bişey olsa gerek. bir de ben o kadar zayıf bi kızım ki ikiz bebekleri nasıl doğururum bilmiyorum.. :) ikiz hamile olan arkadaşlardan deneyimlerini dinlemek isterim. tüm hamile olan arkadaşlara hayırlısıyla bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. bizlere de en kısa sürede sağlıklı hamilelikler diliyorum.. :))

slm kızlar nasılsınızzza.s. of ben girmeyeli(annem rahatsızzzsenağlama) yeni yeni arkaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar hepiniz tedaviniz hayırlı olsun enkısa sürede :CüvCüv: haberlerinizi alırız :Saruboceq: bu arada mehay beni listeden hamiş yazıyoyaa silermisin inş. 2denememdede kalırım offff senağlama

Selam kızlar dr konuştum hafta içi herhangi birgün gel görüşelim dedi

yani karar verceğiz artık başlayacakmıyız tedaviye yoksa beklemeye devam mı

selam canım. nasılsın iyimisin. Bir aralar yoktun . merak ettim seni. toparlandınmı.

kizlar ben bu ayin 20 sinde negatif sonuc aldim malesef ilk hafta kotu gecti ama suanda iyiyim toparlandim doktorumu aradim bende subatta basliyorum nasip olursa bakalim artik benide eklersiniz listeye hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin rabbim hepimize saglikli bebekler nasip etsin insalllahhhh amin kendinize iyi bakin optum:1hug::lepi:

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
duru2__________________tup bebek______________________28 kasim sonuc
melis 78-5______________tup bebek______________________25 kasim transfer
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic
elsinore________________2. mikro enjeksiyon denemesi______mart ayi baslngic
acelya_________________tup bebek_______________________2 aralik baslangic
tulay24________________tup bebek_______________________aralik veya ocak ayi basliyor tedaviye
ece-brc________________tup bebek_______________________tarihi belli degil
kaymaklim_____________tup bebek_______________________subat ayi baslangic

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari hosgeldiniz :)):teytey::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…