2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet canim 5 sene bekledim ama bu ay kendimi cok hazirlamistim malesef umudum kirildi haylde kuramiyorum su an....3 ay daha bekliycem durduk yerdesenağlama

MEHAY CANIM BEN 7 YILDIR BEKLİYORUMM VE SON 3 AYDIR HEP Bİ AKSİLİK ÇIKIYOR DİĞER AYA ERTELENİYOR MALESEF :sm_confused: O YUZDEN HERŞEYİN BAŞI SABIRRR ALLAH BİZE O SABRI VERMİŞŞ ZATEN BAŞKADA YAPACAK BİŞEYİMİZ YOK YANİ ÜZÜLEREK KENDİMİZE ZARAR VERİYORUZ CANIMM:1hug:

haklisin canim zaten sabretmekten baskada yapicak biseyimiz yok :1hug:Şeniz

Peki Mehaycim Sana Tatile çikacaklari Zamani Neden Sölemediler Ki Sende Ona Gore Hareket Ederdinn

canim sorma benim zaten temmuzun 6 sinda randevum vardi bu ay kapanmadan olabilir ama olmayabilirse demisti doktorum...nerdeyse ignelere baslayacaktim ki dogum uzmani farketti hatayi....

canım benimde sürekli sağlık problemlerim yüzünden erteleniyor.bunada şükür diyorum.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.ben tam çocuk düşünürken kanser olduğumu öğrendim.çok şükür kanseri yendim iyi huyluymuş.sonra gene çocuk düşündüğümüzde çikolata kisti vardı 2 tane biri 8cm biri 5cm ti.ameliyat oldum.dediğim gibi biz nelere göğüs gerdik bunuda atlatırız.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.rabbim herkezin gönlüne göre versin.

a.acele çok geçmiş olsun canım, başımıza ne gelicek bilmiyoruz ALLAH sağlık ve sabır versin hepimize.

mehay herşeyde bir hayır vardır neden ertelendi diye düşünerek kendini üzme yazı güzel ve keyifli geçirmeye çalış bir dahaki yaz inşallah bebişinle ugraşmaktan yaz falan anlamıyacaksına.s.

Canim Ben Adetimi Bekliyom Yumurta Arttirici Ilaç Kullanacam Sonra Aşilama Bakalim Allah Nasip Edecek Mi Ilk Aşilama Ya Fazla Da Umudum Yok Açikcasi

merhaba tatlım hangi ilacı kullanacaksın? STRES YOK HERŞEY GÜZEL OLACAK ÇOK ÜMİTLENME AMA ÜMİDİNİDE YİTİRME %15 ŞANS VAR ODA SENİ BULABİLİR TEDAVİN HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR:dance:

kızlar bende malatyadan yeni geldim doktor hemen lucrine başladı yumurtalıkların çok iyi dedi bu hafta sonu kontrole gidiyorum sanırım gonal f başlayacak 8 -10 gün sonra toplama ve transfer yapılacak ama ben ya olmazsa diye çok korkuyorum hepinizi öptüm

slm mislina duygu hoşgeldin canım,bilinmezliğe doğru yolculuk başlamış şimdi kendini germe rahat ol,ALLAHtan hayırlı ve sağlıklısını iste en önemliside bu değilmi ,şu bunaltan korkuları uzak tut kendinden güzel şeyler olucak diye düşünki herşey güzel gitsin stres yapma canım,karşıdan söylemesi kolay tabi biliyorum canım ama inan bunları yapabilmek elimizde, ben inanıyorum ki tedavin başarıyla sonuçlanıcak.anlamadığım niye malatya da yaptırıyosun ki mahsuru yoksa yazarmısın .K.İ.B. a.s.

kizlar moraller nasil????

canım senin için en hayırlı ne ise onu yaşarsın en kısa zamanda
herketmiş olmalarıda güzel inşALLAH bakarsın beraber başlarız tedaviye
,
,
şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
,
,
tabikide benim 6 ay sonra kısmet olursa tedavim başlıyacak

:enbuyukkk:

slm mumudıhaba hepimiz için hayırlısı olsun canım yaa, sağlık olsun, niye 6 ay sonra?

dr 2009 dan önce olmaz dinlenip toparlamam gerekiyormuş vucücdümüüüüüüüüüüüü

a.e.o

--------------------------------------------------------------------------------

Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz

arkadaşım inşallah hayırlı sonuçlar alırsında bizde seninle birlikte seviniriz.olmazsada kendini üzme.elbet bir gün anne olmayı başaracağız.her şeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…