Evet Canim Biliyorum Ama Olmuyo Artik Baya Yürüyorum Kilo Vermek Için Vanim Benim Mesai Bitti Evde Açmaya çalişirim Görüşürüz Orda Kendine şimdileik Iyi Bak
evet canim 5 sene bekledim ama bu ay kendimi cok hazirlamistim malesef umudum kirildi haylde kuramiyorum su an....3 ay daha bekliycem durduk yerdesenağlama
MEHAY CANIM BEN 7 YILDIR BEKLİYORUMM VE SON 3 AYDIR HEP Bİ AKSİLİK ÇIKIYOR DİĞER AYA ERTELENİYOR MALESEF :sm_confused: O YUZDEN HERŞEYİN BAŞI SABIRRR ALLAH BİZE O SABRI VERMİŞŞ ZATEN BAŞKADA YAPACAK BİŞEYİMİZ YOK YANİ ÜZÜLEREK KENDİMİZE ZARAR VERİYORUZ CANIMM:1hug:
Peki Mehaycim Sana Tatile çikacaklari Zamani Neden Sölemediler Ki Sende Ona Gore Hareket Ederdinn
tüp bebek yaptıracak arkadaşlar neden yaptırıyorsunuz yani sorun ne ben pkosum benim gibi olup tüp bebek yaptıracak olan var mı
MEHAY CANIM BEN 7 YILDIR BEKLİYORUMM VE SON 3 AYDIR HEP Bİ AKSİLİK ÇIKIYOR DİĞER AYA ERTELENİYOR MALESEF :sm_confused: O YUZDEN HERŞEYİN BAŞI SABIRRR ALLAH BİZE O SABRI VERMİŞŞ ZATEN BAŞKADA YAPACAK BİŞEYİMİZ YOK YANİ ÜZÜLEREK KENDİMİZE ZARAR VERİYORUZ CANIMM:1hug:
canım benimde sürekli sağlık problemlerim yüzünden erteleniyor.bunada şükür diyorum.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.ben tam çocuk düşünürken kanser olduğumu öğrendim.çok şükür kanseri yendim iyi huyluymuş.sonra gene çocuk düşündüğümüzde çikolata kisti vardı 2 tane biri 8cm biri 5cm ti.ameliyat oldum.dediğim gibi biz nelere göğüs gerdik bunuda atlatırız.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.rabbim herkezin gönlüne göre versin.
Canim Ben Adetimi Bekliyom Yumurta Arttirici Ilaç Kullanacam Sonra Aşilama Bakalim Allah Nasip Edecek Mi Ilk Aşilama Ya Fazla Da Umudum Yok Açikcasi
kızlar bende malatyadan yeni geldim doktor hemen lucrine başladı yumurtalıkların çok iyi dedi bu hafta sonu kontrole gidiyorum sanırım gonal f başlayacak 8 -10 gün sonra toplama ve transfer yapılacak ama ben ya olmazsa diye çok korkuyorum hepinizi öptüm
kizlar moraller nasil????
canım senin için en hayırlı ne ise onu yaşarsın en kısa zamanda
herketmiş olmalarıda güzel inşALLAH bakarsın beraber başlarız tedaviye
,
,
şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
,
,
tabikide benim 6 ay sonra kısmet olursa tedavim başlıyacak
:enbuyukkk:
--------------------------------------------------------------------------------
Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?