2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Tebriklerr canım çok sevindimm..Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin bebişlerinii inşallahh.Darısı başımıza:dance:

autocad
nerelerdesin yanlis hatirlamiyorsam benden 1 gun once transfer olmustun .az kaldi sen ne zaman testtini yaptircaksin .bana dr um 23 ve 26 si dedi .
calismiyorum suan zaten butun gun yatiyorum dinleniyorum. ev isi bile duzgun bir sekilde yapmiyorum sadece topluyorum o kadar .sicak dustan uzak durmaya calisiyorum ama bugun korktum dustayken kasima agri geldi gitti ve bir sure devam etti ve ve ilk defa suphe ettim.

Tebriklerr canım çok sevindimm..Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin bebişlerinii inşallahh.Darısı başımıza:dance:

Canım , çok teşekkür ederim . Darısı başına, bütün isteyenler başına. Allah hepininizi sevindirsin .İnanılmas bişeymiş.
Güzel dileklerim için sağol canım

cafcafli buralardayım heyecanlıyım şuan umut ediyorum yarın test yaptırcam ve umudun sönmesininden endişeliyim.tabii umut herzaman yaşadığımız süre içinde hep vardır.ilk denemem 7 yıllık evliyim çik.kisti var bende.kasım aralık ayları bana uğurlu geldi hep kasımda evlendim kasımda bebek için tedaviye başladık ve doğum günümden 1 gün önce senin transfer tarihin doğum günümdü.34 bitti.inşallah bebeşim yada bebişlerim ALLAH IN EN GÜZEL HEDİYESİ OLUR BANA.VE HEPİMİZE.ÇOK GÜZEL BİR RÜYA GÖRDÜM SABAHA KARŞI İNŞALLAH GERÇEK OLUR.HAYIRLISI TABİİ.

canım allah gönlüne göre versin işallah ikiz bebişlerin olsun saglıklı bi şekilde kucagına alırsın sen tedavini nerede oldun

Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????

merhaba bende 2009 un ilk aylarında tedaviye başlayacagım.birbirimizi arayalım.

canımcım çok sevindim...Allah tamamına erdirsin...sanki senin ikiz bebeişlerin olacakmış gibi gönlümden geçiriyor...kendine dikkat et canım...iş,güçten uzak dur bu aralar...

mrh arkadaşlar 2 senedir bu siteyi takip ediyorum. en başından beri bebek istiyorum.2009un ilk aylarında tedaviye başlayacağız.umarım hepimiz anne oluruz

slm arkadaslar bende subat ayında tup bebek yaptırmayı dusunuyorum adanadakı tup bebek merkezlerıle ılgılı bılgı ıstıyorum sızden lutfen yardımcı olurmusunuz

Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????

canım benım ben subat aynıda tup bebeye baslıyorum kısmet olursa su anda yurt dısındayım adanada yaptırmayı dusunuyorum kızlar yardımcı olun bana nerde yaptıra bılırım adanada

portwine tebrik ederim.inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız.allah gönlümüze göre versin

tülay 24 teşekkür ederim.ben doktora sorduğumda önemli değil dedi. anlamadım.ben medicina beylikdüzü selman beyin hastasıyım.

canim nete giremedim yazini simdi gordum tarihinede heycandan bakamadim bugun mu yarin mi yaptircan. cok heycan yaptim simdi haberini alinca ilk isin bize yazmak olsun .
ben sali yaptircam ama sonuclari ogleden sonra verirler . yanliz ben zarfi esimle beraber acmak istiyorum ) iyi yada kotu ne olursa ayni anda ogrenip duygularimizi paylasmak istiyorum.yane sonuc esim gec geliyor onu icin gece ogrenicem . nasil sabredicem bilemiyorum zarf elimdeyken .
bu arada gecmis dogum gunun kutlu olsun . ruyanida merak ettim simdi bizidemi gordun ?
dun gece yatarken esime sonuc negatif olursa ne hissedersin dedim uzulur dedi ama oyle bir diyisi varki sanki kesinmis gibi bakiyomus onu o an anladim . sonra sabaha karsi bir baktim karnimi oksuyor ) cok duygulandim. bizler belki cok ugrasiyoruz ilacti igneydi vs. hic onlar adina dusunduk mu ? neler hissedebilecegine dair.
ozellikle biz micro yapanlar neden micro cunki sperm sorunu var. bir erkege ne dersen de o rasina laf etmeyin . sonuc negatif olursa eslerimizide dusunmemiz onlari daha fazla onemsememiz gerektigidir.bu konuda bencil olmamaliyiz.bizler nasil anne olamiyorsak onlarda baba olamiyor.off duygulandim bir an .

Canım Teşekkür ederim .12. gün yaptırdık .3 tane koymuşlardı . Umarım 2 den fazla değildir. Neyse şimdilik bunu düşünmeyeyim .10 gün var daha . Çok teşekkürler tekrar

ben hep ikiz istiyorum ) aslinda genetik olarak bunu tasiyorum halam ikiz dogurdu ananemin ikiz kardesi vardi .birde 1 kerede biterdi .) bu tutucakta biraz buyuyecekte 2 ye zaman kalmicak diye dusunuyorum .biraz zor biliyorum ama deger diye dusunuyorum.
senin hakkindada hayirlisi canim. allh verirse vardir bereketide careside )
allh saglikla huzurla ve mutlulukla kollarina almani nasip etsin .guzel haberlerini bizimle paylas .ben ilk testimin sonucunu ogrenince eger pozitif olursa ona bir gunluk tutmak istiyorum. 18 inde guzel bir hediye olur ;=)) hayatimiza adim atmadan ne hayallere dalmamizi sagliyorlar baksana yumurcaklara )

[cafcafli buralardayım heyecanlıyım şuan umut ediyorum yarın test yaptırcam ve umudun sönmesininden endişeliyim.tabii umut herzaman yaşadığımız süre içinde hep vardır.ilk denemem 7 yıllık evliyim çik.kisti var bende.kasım aralık ayları bana uğurlu geldi hep kasımda evlendim kasımda bebek için tedaviye başladık ve doğum günümden 1 gün önce senin transfer tarihin doğum günümdü.34 bitti.inşallah bebeşim yada bebişlerim ALLAH IN EN GÜZEL HEDİYESİ OLUR BANA.VE HEPİMİZE.ÇOK GÜZEL BİR RÜYA GÖRDÜM SABAHA KARŞI İNŞALLAH GERÇEK OLUR.HAYIRLISI TABİİ

canım çok sevindim ya inşallah testin pozitif çıkar bendede çik.kisti var transferim şubatın 6 sında şimdiden heycanlıyım,tedirginim..sonucunu öğreneceğim günde evlilik yıl dönümüm olacak :) şubatın 18 i yanii..Allah isteyen herkeslere bebiş versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…