slm arkadaslar bende subat ayında tup bebek yaptırmayı dusunuyorum adanadakı tup bebek merkezlerıle ılgılı bılgı ıstıyorum sızden lutfen yardımcı olurmusunuz
[cafcafli buralardayım heyecanlıyım şuan umut ediyorum yarın test yaptırcam ve umudun sönmesininden endişeliyim.tabii umut herzaman yaşadığımız süre içinde hep vardır.ilk denemem 7 yıllık evliyim çik.kisti var bende.kasım aralık ayları bana uğurlu geldi hep kasımda evlendim kasımda bebek için tedaviye başladık ve doğum günümden 1 gün önce senin transfer tarihin doğum günümdü.34 bitti.inşallah bebeşim yada bebişlerim ALLAH IN EN GÜZEL HEDİYESİ OLUR BANA.VE HEPİMİZE.ÇOK GÜZEL BİR RÜYA GÖRDÜM SABAHA KARŞI İNŞALLAH GERÇEK OLUR.HAYIRLISI TABİİ
canım çok sevindim ya inşallah testin pozitif çıkar bendede çik.kisti var transferim şubatın 6 sında şimdiden heycanlıyım,tedirginim..sonucunu öğreneceğim günde evlilik yıl dönümüm olacak :) şubatın 18 i yanii..Allah isteyen herkeslere bebiş versin inşallah...
canim sendemi yarin yaptiriyorsun bendee yarin senin 13 uncu gunun oluyo degil mi ? cok heyacanliyim ya umudumu bu zamana kadar hic kaybetmedim ama nedense son 2 gun icimde olmucak diye bir his var.yada olursa supriz olsun diyorum bu gune kadar hep pozitif oldum ama su son 48 saat ozellikle hic gecmiyor.yarin sabah gidicem artik sonucu gece yazarim .sana guzel dileklerimi yolluyorum.opuyorum cok ve guzel haberlerini bekliyorum.
cafcafli yarın yaptırcam 12 gün.trasfer tarihim 11 aralıktı.dayanamadım bugün idrar tahlili yaptım sonucunu fotoğrafladım istersen bak yeni bir konuda (kızlar bakın bakalım hamişmiyim) diye açtım.silikte olsa ikinci çizgi var.hayırlısı
merhaba arkadaşlar,ben de siteye yeni üye oldum.Herkezin tüp bebek yolculuğunda kişisel deneyimlerini paylaşması çok güzel gerçekten.ben de sizinle benzer deneyimleri yaşayacağım.çok heycanlıyım.beni anlayabilen aynı şeyleri hisseden insanların olması çok rahatlatıcı...:)
cafcafli yarın yaptırcam 12 gün.trasfer tarihim 11 aralıktı.dayanamadım bugün idrar tahlili yaptım sonucunu fotoğrafladım istersen bak yeni bir konuda (kızlar bakın bakalım hamişmiyim) diye açtım.silikte olsa ikinci çizgi var.hayırlısı
Ya kızlar zaman geçmek bilmiyo başka zaman olsa regli olacağım gün yaklaştıkça içimide fenalıklar basardı ocak ayının başında regli olduğumda tedaviye başlıycam için şimdide dua edip duruyorumkaydirigubbakcemile3 hemen regli olayım diye AMA ZAMAN GEÇMİYO YAA ÖFFkaydirigubbakcemile2
kizlar bugun tahlilimi yaptirdim ve soktayim . dr a faxladik bizi aramasini bekliyorum. 55
10 un ustu pozitif diye biliyorum biliyorumda nedense yinede sevinemiyorum 26 sinda ikinci test sonucumu beklicem.
Ya kızlar zaman geçmek bilmiyo başka zaman olsa regli olacağım gün yaklaştıkça içimide fenalıklar basardı ocak ayının başında regli olduğumda tedaviye başlıycam için şimdide dua edip duruyorumkaydirigubbakcemile3 hemen regli olayım diye AMA ZAMAN GEÇMİYO YAA ÖFFkaydirigubbakcemile2
mrb.deryacm aynı sorun bendede var malesef pko var bugün gene kontrolum vardı lucrın kullanıyom 17.günüm hala regl olamadım malesef canım en son 17 kasımda olmuştum sadece cuma gene kontrolum var bakalım hala geçen aydakı yumurta atılmazsa dısarı, bu ay tüp iptal atılmadan yumurta gelştrme iğnelerine başlayamayız bende de aynı sıkıntı var anlıcağın bakalım...a.s.
kizlar mehay gelmiyor galiba o cok guzel sama yapiyordu)
son halimiz ne biliyormuyuz kim yapabilir pink rose sen yapabilirmisin ?
birde tutanlarla tutmuyanlar arasindaki belirtiler ne? hepimizin mi karni sis ? hepimizinmi gogusleri dolgun ? gazimiz varmi ? kim de ne belirti var . farklilik gostersen bile acaba tutanlar arasinda belirli ozellikleri ortakmi ? yada tutmayanlar arasinda ? bunun la ilgilmi birseyler bir semma yapabilirmiyiz?
bende yneiyim o yuzden bu siteyi kullanmayi pek iyi bilemiyorum .
hepimizden guzel haberler gelmesi dilegiyle ama hepimizdennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?