2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar,
birkac haftadir giremiyordum, bu arada hamile kalan arkadaslari gonulden kutluyorum.bize cok buyuk moral oluyor,allah hepimize gostersin o gunleri..
bu arada benim bir derdim var. izmirde erol tavmergen'in hastasıyım ben. şifa'da 3 aşılamam yapılmıştı.Şimdi bir süredir tüp bebek için doktorun beni aramasını bekliyorum. 3 defa muayenehanesini aradım, erol bey'le görüşüp size dönücez diyorlar ama geri dönmüyorlar. Söylediklerine göre raporlar artık özel hastanelerde geçmiyormuş, bu konuda beni yönlendireceklermiş. Ben de sinirlenmeye başladım,beklemekten zaten sinirlerim bozuluyor. Bu akşam da arayacağım muayenehaneyi, yine bişey çıkmazsa kendim Ege Üniversitesi'ne gidip Erol Bey'den bağımsız başvuracağım tüp bebek tedavisine. Erol Bey'in hastası olup benimle aynı durumda olan var mı aranızda? Yardıma ihtiyacım var.

canim sendemi yarin yaptiriyorsun bendee yarin senin 13 uncu gunun oluyo degil mi ? cok heyacanliyim ya umudumu bu zamana kadar hic kaybetmedim ama nedense son 2 gun icimde olmucak diye bir his var.yada olursa supriz olsun diyorum bu gune kadar hep pozitif oldum ama su son 48 saat ozellikle hic gecmiyor.yarin sabah gidicem artik sonucu gece yazarim .sana guzel dileklerimi yolluyorum.opuyorum cok ve guzel haberlerini bekliyorum.

cafcafli yarın yaptırcam 12 gün.trasfer tarihim 11 aralıktı.dayanamadım bugün idrar tahlili yaptım sonucunu fotoğrafladım istersen bak yeni bir konuda (kızlar bakın bakalım hamişmiyim) diye açtım.silikte olsa ikinci çizgi var.hayırlısı

merhaba arkadaşlar,ben de siteye yeni üye oldum.Herkezin tüp bebek yolculuğunda kişisel deneyimlerini paylaşması çok güzel gerçekten.ben de sizinle benzer deneyimleri yaşayacağım.çok heycanlıyım.beni anlayabilen aynı şeyleri hisseden insanların olması çok rahatlatıcı...:)

canım hakkında hayırlısı olsun inşşş hamişsindir..sonucunu bekliycem ama unutma sonuç ne olursa olsun senin için en hayırlısı sağlıklısı olsun inşş..

hadi bakalım hayırlısıyla yarın güzel haberler alır halayları çekeriz inşşş....

hoşgeldin canım..burası ilaç gibi terapi gibi iyi gelir..seversin inşş...sende tüpmü yaptırıcaksın kendinden bahsedermisin canım..

benim tedavim iki hafta önce başlamıştı.mikroenjeksiyon için lucrin iğnesne başlamıştım.fakat tedavimi iptal etti doktor.çünkü yumurtalıklarımda kist oluşmuş.şuan doğum kontrol hapı kullnıyorum kist düşsün diye.aralık 29 da tekrar lucrine ve tedaviye başlıcam.hayırlısı...buarada tüm hamişleri tebrik ederim..:)

canim ben bir gunce yaptirdin zanlettim ayni gun yaptirmisiz)
bugun hic bitmicek, sanki ogrendiginde hemen yaz ne olursa olsun .her zaman birbirimize destek olmaliyiz .ya biliyomusun biugun bende esime dedimki ya gidip kan tahlilimizi yaptirsakmi dedim. yok dr 12 dediyse bir bildigi vardir diyor ) keske denemeseydin yada kan tahlili yaptirsaydin o zaman daah net sonuc elinde olabilirdi iyice kariostirdin dimi ? yarin ogrenicez hayirliysa . allh hepimiz hakkinda hayirlisini nasip etsin hayirsiz isede bu sefer olmasin napalim bir baska sefer daha hayirli oacaksa o aman olsun .yarin gorusmek uzere cok sabirsizlandim heyecanlandim

kizlar mehay gelmiyor galiba o cok guzel sama yapiyordu )
son halimiz ne biliyormuyuz kim yapabilir pink rose sen yapabilirmisin ?
birde tutanlarla tutmuyanlar arasindaki belirtiler ne? hepimizin mi karni sis ? hepimizinmi gogusleri dolgun ? gazimiz varmi ? kim de ne belirti var . farklilik gostersen bile acaba tutanlar arasinda belirli ozellikleri ortakmi ? yada tutmayanlar arasinda ? bunun la ilgilmi birseyler bir semma yapabilirmiyiz?
bende yneiyim o yuzden bu siteyi kullanmayi pek iyi bilemiyorum .
hepimizden guzel haberler gelmesi dilegiyle ama hepimizdennnn

Ya kızlar zaman geçmek bilmiyo başka zaman olsa regli olacağım gün yaklaştıkça içimide fenalıklar basardı ocak ayının başında regli olduğumda tedaviye başlıycam için şimdide dua edip duruyorumkaydirigubbakcemile3 hemen regli olayım diye AMA ZAMAN GEÇMİYO YAA ÖFFkaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar ben de sitede yeniyim daha pek siteyi kullanmayı bilmiyorum.Birkaç gündür devamlı okuyorum mesajları ( işyerimde ve evde) valla bana burası terapi gibi geldi.Kısaca kendimden bahsedeyim.polikistik over hastasıyım iki sene evvel 3 kere aşılama yaptım tutmadı çok moralim bozulmuştu açıkcası son şansım olan tüp bebek denemesini yapmaya çok korkmuştum o zamanlar daha sonra tavsiye üzerine prof faruk buyru' ya gittim. nişantaşında muayahanesi var.çapa da tüp bebek yapabileceğini söyledi.rapor falan derken 2 aygeçti şimdi evraklarım hazır. biran evvel ilaçlara başlamak istiyorum bende.tahlillerden sonraki süreç transfere kadar nasıl olıyor bilgi verirseniz sevinirim.

bilmezmiyim canim.
su son 3 gun butun ruh halim degisti.stres yaptim geceleri uyuyamadim .ama onceki gunlerdede son derece rahat ve pozitiftim.rahat ol demicem insan olamiyor birseyler beynini kemiriyor .icindekileri yaz kimseyle paylasamadiklarini bu ise yariyabilir .
bir dene istersen .

kizlar bugun tahlilimi yaptirdim ve soktayim . dr a faxladik bizi aramasini bekliyorum. 55
10 un ustu pozitif diye biliyorum biliyorumda nedense yinede sevinemiyorum 26 sinda ikinci test sonucumu beklicem.

kizlar bugun tahlilimi yaptirdim ve soktayim . dr a faxladik bizi aramasini bekliyorum. 55
10 un ustu pozitif diye biliyorum biliyorumda nedense yinede sevinemiyorum 26 sinda ikinci test sonucumu beklicem.

süper hadi hayırlısı arkdşlar burası ne güzel site ya bayıldım inanın kendim test yapmış kadar seviniyorum.Allahım sevinçlerini baoşa çıkarmasınhihoyyythihoyyyt

mrb.deryacm aynı sorun bendede var malesef pko var bugün gene kontrolum vardı lucrın kullanıyom 17.günüm hala regl olamadım malesef canım en son 17 kasımda olmuştum sadece cuma gene kontrolum var bakalım hala geçen aydakı yumurta atılmazsa dısarı, bu ay tüp iptal atılmadan yumurta gelştrme iğnelerine başlayamayız bende de aynı sıkıntı var anlıcağın bakalım...a.s.

mrb tülay.bende geçen ay mikroenjeksiyon için tedaviye başladım lucrin kullanıyordum.ama regl tarihim bilmiyorum neden 5 gün geç geldi.ilk defa bukadar gecikti.reglin 2.günü muayeneye gittim.doktor tedaviyi erteledi.kist oluşmuş die.bi 15 gün sonra yeniden lucrine başlıcam.inşallah sende bi aksilik çıkmaz.e2 düzeyim 384 olmuş.tedavinin devam edebilmesi için80 lerde olması gerekiomuş.
içini ferah tut.benim gbi regli gecikenlerde vardı merkezde onlar dewam ettiler diğer ilaçlarla.inşallah seninde öyle olur.

buarada cafcaflı seni çooook tebrik ederim.bence tutundu sana bebişin çok şükür..autocad de bugün sonuç alıcaktı.onuda merak ettim noldu acaba?

canim geliyorum ama bu aralar cok yogun calisiyorum islerimde bitmiyor ama yakinda tatile giricem isteyen herkesi listeye ekliycem merak etmeyin....a.s.

slm kızlar ben 3 kere aşılama yaptırdım.tutmadı şimdi tüp bebeğe başladım.Doktorum bana ilk önce adetimin ilk günü doğum kontrol hapı kullanmamı 15 gün boyunca kullanmamı söyledi sonraki adetimde tüp bebek tedavisine başlıyacağımızı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için verdiğini söyledi. bende çok kararsız kaldım hiç duymamıştım tüp bebek öncesi doğum kontrol hapının kullanıldığını bende problem olmayıp eşimde olmasına rağmen bu hapı kullan dedi.tüp bebek tedavi görüp daha önce aranızda kullanan varmı? lütfen acil cevap yazarsanız çok sevinirim kafamçokkarıştı

banada doğum kontrol hapı verdi doktor.29 aralıktada ilk iğnelere başlıcam(lucrin).autocad de hamileymiş..tebrikler.pinkrose sende durumlar nası?hamilemiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…