slm kızlar ben 3 kere aşılama yaptırdım.tutmadı şimdi tüp bebeğe başladım.Doktorum bana ilk önce adetimin ilk günü doğum kontrol hapı kullanmamı 15 gün boyunca kullanmamı söyledi sonraki adetimde tüp bebek tedavisine başlıyacağımızı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için verdiğini söyledi. bende çok kararsız kaldım hiç duymamıştım tüp bebek öncesi doğum kontrol hapının kullanıldığını bende problem olmayıp eşimde olmasına rağmen bu hapı kullan dedi.tüp bebek tedavi görüp daha önce aranızda kullanan varmı? lütfen acil cevap yazarsanız çok sevinirim kafamçokkarıştı
buarada cafcaflı seni çooook tebrik ederim.bence tutundu sana bebişin çok şükür..autocad de bugün sonuç alıcaktı.onuda merak ettim noldu acaba?
benimde yarın iğnelere başlanıyor.ama çok sıkıntılıyımm.çok karamsarım galiba hayattan zevk alamıyorum
ayrıca çok yanlızım şuan ailemle problemlerim var.bu aşamada bana destek olan kimseler yok.
slm bakgün..canım dogum kontrol hapları genelde adetlerin düzensiz olunca veriliyor..demekki seninde adetlerin düzensiz herhalde..inşallah hakkında hayırlısı olur..seninde hamile haberini alırız..
benimde yarın iğnelere başlanıyor.ama çok sıkıntılıyımm.çok karamsarım galiba hayattan zevk alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?