2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım adetlerin düzensiz mi? benım düzensz o yüzden veriyo doğum kontrol hapı hem vücudu dınlendırıyo hemde geçen ayın yumurtasının atılmasını sağlıyor bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun

slm bakgün..canım dogum kontrol hapları genelde adetlerin düzensiz olunca veriliyor..demekki seninde adetlerin düzensiz herhalde..inşallah hakkında hayırlısı olur..seninde hamile haberini alırız..

kızlar,
dün doktorumla görüştük,para işlerini ayarladık, hemen başlayacağız tüp bebeğe..ilk adetinizin 1.günü haber verin dedi..bu arada eksik tahlilleriniz varsa hemşirelerimiz sizi arayıp tahlil yaptırmanızı isteyecekler dedi. çok heyecanlandım kızlar yaa.. daha belki 2-3 ay sonra başlarız diye düşünüyordum, şimdi 2 güne kadar hastalanacağım ben ve arayacağım doktoru, şifada yapacağız tüm tedaviyi.. şu yumurta toplama işinden çok korkuyorum ama sanırım atlatırım.inşallah yumurtalar güzel gelişir,sigarayı bu aralar hergün içmeye başlamıştım 1-2 tane..onu da kesmem gerek. eşimin de sperm sayısını artırmak için bişeyler yapmamız lazım. gerçi süre de az kalıyor bu durumda ama yine de e vitaminine başladı dün. çok heyecanlıyım.. allahım lütfen herşey yolunda gitsin.. bize yardım et..

ece hadi hayırlı olsun..inşallah herşey kolay ve olumlu olur senin için.buarada senin tüp bebekmi mikroenjeksiyonmu?ilk denemenmi?bende bi hafta sonra başlıyorum arkanbdan gelicemyani.allahım bizlere yardım et..

benimde yarın iğnelere başlanıyor.ama çok sıkıntılıyımm.çok karamsarım galiba hayattan zevk alamıyorum

benimde yarın iğnelere başlanıyor.ama çok sıkıntılıyımm.çok karamsarım galiba hayattan zevk alamıyorum

canım nasıl başlarsan öyle gider diye bi laf vardır neden zevk almayasın hayattan ki hergün hergün yeni bir umutla uyanıyoruz hele senin umutlarının gerçekleşmesine çok az kalmışken lütfen bunu kendine yapma herzaman güzel şeyle düşün hayal et:teselli::ecrin_bebek:

ayrıca çok yanlızım şuan ailemle problemlerim var.bu aşamada bana destek olan kimseler yok.

sohbette tüp bebek odası diye bir başlık var oraya girip ordaki elif kullanıcısının verdiği kırmızı yazılı bir net.adresi var orayı tıklamalısın ama olmazsa burdan da konuşmak isterim seninle.

slm bakgün..canım dogum kontrol hapları genelde adetlerin düzensiz olunca veriliyor..demekki seninde adetlerin düzensiz herhalde..inşallah hakkında hayırlısı olur..seninde hamile haberini alırız..

sağol canım aksine adetlerim düzenli bende ona şaşırdım zaten doktorum bana yumurtalıklarımın dinlenmesi için verdiğini söyledi bir sonraki ay başlarız dedi daha iyi yumurta elde etmek için dedi. hakkımızda hayırlısı olsun ALLAH hepimize bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…