ece hadi hayırlı olsun..inşallah herşey kolay ve olumlu olur senin için.buarada senin tüp bebekmi mikroenjeksiyonmu?ilk denemenmi?bende bi hafta sonra başlıyorum arkanbdan gelicemyani.allahım bizlere yardım et..
kizlar bugun tahlilimi yaptirdim ve soktayim . dr a faxladik bizi aramasini bekliyorum. 55
10 un ustu pozitif diye biliyorum biliyorumda nedense yinede sevinemiyorum 26 sinda ikinci test sonucumu beklicem.
benim 3 defa asilama yapildi,olmadi, bu ilk tup bebek denemem.. Insallah son olurrr.... :)
allah tamamına erdirsin inşallah kucağınada alırsın ama ben şu kan değerlerini anlamıyorum nasıl anlaşılıyokicadıarzu
arkadaşlar merhaba
bende 2009 da pgt destekli tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ama merak ediyorum tüp bebekte uygulama nasıl oluyor?hormon ilacı ile yumurta sayısı çoğaltılıyorda yumurta toplanması zor oluyor mu[/
canım yumurta toplama işlemi genel anesteziyle oluyor.sen hiçbirşey duymuyosun.uyandığında herşey bitmiş oluyor.bunları şimdi kafana takma.2009 hangi ayda yaptıracaksınız?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benDe 2009 ocak ayında yaptıracağım allah nasip ederse.Bugün görüşmeye gittim.Dr da çok sıcak karşıladı beni, derşey çok ii hemen başlayalım dedi. inşallah hayırlısı allah bütün hamiş kalmak isteyenlerin gönlüne göre versin.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNa.s
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benDe 2009 ocak ayında yaptıracağım allah nasip ederse.Bugün görüşmeye gittim.Dr da çok sıcak karşıladı beni, derşey çok ii hemen başlayalım dedi. inşallah hayırlısı allah bütün hamiş kalmak isteyenlerin gönlüne göre versin.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNa.s
hangi kan değerlerini anlamıyorsun canım? sorunu tam anlayamadım..
mrb kızlarrr kıimse yokmu bugün yaaa dr.kontrolume gttm reglımin 3.günüydü fakat geçen ayın yumurtası hala düşmemiş yaa yumrta geliştirici iğneye malesef geçemedık şimdilik doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalm
Umarım önümüzdeki ay düşerde tüpe baslayabılırım sıkıldm biraz aksilik işde şans...
Eğer önümüzdeki ayda düşmesse iğneyle söndürüp alıyolarmış arkadaşlar bilgisi olan veya aynı durumu yaşayan varmı?
Buarada yeni hamilelere sevndm gözünüz aydın arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi...
Mehaycm buarada listede değişiklik oldu bilgin olsun yılbasında toplanmıyo malesef yumurtam ((((
mrb kızlarrr kıimse yokmu bugün yaaa dr.kontrolume gttm reglımin 3.günüydü fakat geçen ayın yumurtası hala düşmemiş yaa yumrta geliştirici iğneye malesef geçemedık şimdilik doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalm
Umarım önümüzdeki ay düşerde tüpe baslayabılırım sıkıldm biraz aksilik işde şans...
Eğer önümüzdeki ayda düşmesse iğneyle söndürüp alıyolarmış arkadaşlar bilgisi olan veya aynı durumu yaşayan varmı?
Buarada yeni hamilelere sevndm gözünüz aydın arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi...
Mehaycm buarada listede değişiklik oldu bilgin olsun yılbasında toplanmıyo malesef yumurtam ((((
buarada tülay pko yum demişsin.pko nedemek?bide bişey sorucam lucrinden öncede adet düzensizliğin varmıydı?
daha önceki aylardada böyle yumurtanın atılmadığından dolayı ertelenmişmiydi tedawin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?