2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ece hadi hayırlı olsun..inşallah herşey kolay ve olumlu olur senin için.buarada senin tüp bebekmi mikroenjeksiyonmu?ilk denemenmi?bende bi hafta sonra başlıyorum arkanbdan gelicemyani.allahım bizlere yardım et..

benim 3 defa asilama yapildi,olmadi, bu ilk tup bebek denemem.. insallah son olurrr.... :)

hihoyyyt
kizlar bugun tahlilimi yaptirdim ve soktayim . dr a faxladik bizi aramasini bekliyorum. 55
10 un ustu pozitif diye biliyorum biliyorumda nedense yinede sevinemiyorum 26 sinda ikinci test sonucumu beklicem.

canım çok sevindim...Allah tamamına erdirsin canım...merak etme kan tahlilin hergün biraz daha yükselecek...

ben aslinda mikroenjeksiyon istiyorum ama doktor net bisey soylemedi. bizde spermlerde hareketlilik düşük çünkü. sanırım öyle olunca mikro yapıyorlar..

arkadaşlar merhaba
bende 2009 da pgt destekli tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ama merak ediyorum tüp bebekte uygulama nasıl oluyor?hormon ilacı ile yumurta sayısı çoğaltılıyorda yumurta toplanması zor oluyor mu

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benDe 2009 ocak ayında yaptıracağım allah nasip ederse.Bugün görüşmeye gittim.Dr da çok sıcak karşıladı beni, derşey çok ii hemen başlayalım dedi. inşallah hayırlısı allah bütün hamiş kalmak isteyenlerin gönlüne göre versin.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNa.s

inşallah hakkında hayırlısı olur en kısa sürede bebeğine kavuşursun

Hadi hayırlı olsun canım...inşallah hamiş olduğun haberlerini alırız...bende arkandan gelirim herhalde...ocak sonu başlarım galiba...

akasya hoşgeldin.inşallah hayırlısı olur.buarada yazmamaışsın aşılamamı mikromu tüpmü?bende ocak başı başlıyuorum.beraber yola çıkıcaz anlaşılan.inşallah hamile kalırsak kasımda bebeişlerimizi kucağımıza alırız.akrep burcu olurlar.hadi hayırlısı......

mrb kızlarrr kıimse yokmu bugün yaaa dr.kontrolume gttm reglımin 3.günüydü fakat geçen ayın yumurtası hala düşmemiş yaa yumrta geliştirici iğneye malesef geçemedık şimdilik doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalm
Umarım önümüzdeki ay düşerde tüpe baslayabılırım sıkıldm biraz aksilik işde şans...
Eğer önümüzdeki ayda düşmesse iğneyle söndürüp alıyolarmış arkadaşlar bilgisi olan veya aynı durumu yaşayan varmı?
Buarada yeni hamilelere sevndm gözünüz aydın arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi...
Mehaycm buarada listede değişiklik oldu bilgin olsun yılbasında toplanmıyo malesef yumurtam ((((

hangi kan değerlerini anlamıyorsun canım? sorunu tam anlayamadım..

yapılan kan testi sonuçlarında hamileliğin hangi sayıyla anlaşıldığı yada kaç olması gerektiğini bilmiyorum yani hamileliği anlamak için kan testi yaptıran varsa sayılatın ne anlama geldiğini açıklarsanız sevinirim a.s.

tülaycım ,kaderdaşım.benim durumumda seninkiyle aynı.2 aralıkta lucrinle başladım tedawiye.reglim olması gerekenden 5 gün gecikti.heleşükür regl oldum 2.gün diğer iğnelere başlıcam derken...fosss.e2 değerim yüksek çıktı yumurtam atılmamaış ve içinde kistik yapı oluşmuş.aynı şekilde doktorum doğum kontrol hapı verdi ve gelecek aya erteledi.o günde 29 ocak oluo.yani pazartesi gene başlıcam marotona.tabi bu kez herşey yolunda giderse allahın izniyle...ewdeki hesaplar çarşıya uymuo anlıcan

buarada tülay pko yum demişsin.pko nedemek?bide bişey sorucam lucrinden öncede adet düzensizliğin varmıydı?
daha önceki aylardada böyle yumurtanın atılmadığından dolayı ertelenmişmiydi tedawin?

buarada tülay pko yum demişsin.pko nedemek?bide bişey sorucam lucrinden öncede adet düzensizliğin varmıydı?
daha önceki aylardada böyle yumurtanın atılmadığından dolayı ertelenmişmiydi tedawin?

Hayırlısı olsun canım yaa ilkkez kullandım lucrını canım ılk kez ertelenıyo polikistik ower demek öncedende düzensizdi zaten anlıcağın hepimiz için hayırlısı olsun..a.s.

selam kizlar
bugun ikinci testimi yaptirdim. 238 cikti.cok mutlu oldum.ama sali gunude 3. testimi istediler 55 ten 238 e cikmasi yeterli degilmiydi ? niye 3 uncuyu istediler bilmiyorum. bu arada bende hala karnim cok sis gaz var vede kabizlik napicam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…