2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam kızlar. ben mikro yaptıracağım.benim sorun eşimde varikosel var.ameliyat oldu 1 sene önce ama hiçbir düzelme yok malesef.sperm sayısı düşük yani girdik bi yola inşallah hayırlısı olur. allah herkeze hayırlı ayıpsız kusursuz bebekler nasip eder inş.geç olsun önemli deyil yeterki güç olmasın.allah bütün doktorlardan razı olsun. merak ettin canım hangi hastanede yaptırıyosun ben bahçeci kıliniğine başvurdum.ama transfer amerikanda olcak zaten ikiside aynı hastane biliyosundur. inş senin içinde hayırlısı olur canım

aaaaa pardon canım yaaa.okadar hastane araştırdımki hastanelerin ismi harıştı.amerihan dedimya amerikan deyil alman hastanesi dicektim. hayallah:))))
bahçeci kliniği alman hastanesine bağlı hastane araştırmaktan kafayı yicektim nerdeyse eşimle birbirimize girdik internetin başından kalkmıyorum diye:)))
neyseki böle bi problemimiz kalmadı artık kararımızı verdik.hatırlısı olsun iş.

canım doğum kontrol hapının bittiği gün 15 ocak oluyo benım yani dün kullanmaya başaldım 21 gün sonrası sen 29 ocak yazmışsında bu arada dr.un kim nerde yaptırıyosun tüpü umarım buay düşer yumurta %95 düşer dedi düşmezsede alırız dedi benımkı haberleşelm birbirimizden canım

şimdi eger herhangibir ilaç, iğne vs..kullanmıyorsan b-hcg sonucun 5'ten büyükse hamilelik olabilir.. ama düşük önleyici hap,fitil veya iğne kullanıyorsan bunlar b-hcg değerini 20-30 civarına kadar yükseltiyormuş. bir de b-hcg için kan tahlilinin hangi gün yaptırdığın önemli. mesela ben aşılamanın 15.günü yaptırmıştım. tüp bebekte 12.günde istiyorlar. bir de önemli olan b-hcg'nin 2 günde bir 2 katına çıkması. 2-3 günde bir katlanarak artması lazım.artmıyorsa sağlıklı gebelik yok demek. artıyorsa sağlıklı gebelik var anlamına geliyor.
canım sen hangi durumda yaptırdın tahlili? veya yaptırdın mı ?

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım ben daha o testi yaptırmadım 1 hafta sonra reglimin 2.günü ilaçları kullanmaya başlıycam 10 kadar devam edecek sonra yumurta toplama işlemi 2-3gün sonrada transfer ondanda 12 gün sonra bahsettiğimiz bu kan testi yapılacak baklaım herkes için hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
duru2__________________tup bebek______________________28 kasim sonuc
melis 78-5______________tup bebek______________________25 kasim transfer
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic
elsinore________________2. mikro enjeksiyon denemesi______mart ayi baslngic
tulay24________________tup bebek_______________________aralik veya ocak ayi basliyor tedaviye
ece-brc________________tup bebek_______________________tarihi belli degil
kaymaklim_____________tup bebek_______________________subat ayi baslangic
balsurat_______________tup bebek________________________haziran ayi baslangic
dryaaa22______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis
cafcafli____________hamis
acelya____________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari hosgeldiniz :)):teytey::hooray:

Son düzenleme:
pinkiiiiiiiimmmmmmmmm nerdesin yahu tatile girdim vaktim var artik bol bol..girdim simdi buraya simdide sen yoksun....

herkese selamlar.. ben de bu ay içinde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. yeni üyeyim o yüzden kimler umutla gebe kalacağı günü bekliyor, kimler çoktan bu mutluluğa erişti bilmiyorum; zamanla öğrenirim nasılsa.. ama ben de herkese bu zorlu yolda sabır diliyorum. hamile olanlara da aynı sabrı diliyorum tabii.. kucağına alacağın günü beklemek de zor olsa gerek.. ayrıca istanbul jinemedle ve teksen beyle ilgili deneyimi veya duyumu olan varsa yazmasını rica ediyorum. bundan böyle ben de paylaşıcam derdimi ve derdinizi.......

Merhaba Arkadaşlar,
Bende yeni üye oldum. Bir süredir yazılanları okuyorum. 1,5 yılllık evliyim ve artık çocuk düşünüyoruz. Doktorun verdiği testleri yapıyoruz ama büyük bir sorunumuz var. Semen testini yaptık ve hiç hücre çıkmadı. henüz doktora göstermedik ama ben laboratuarı arayıp bunun ne demek olduğunu sordum. Nerdeyse bütün değerler çizgi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bazen böyle şeylerin olabileceğini tekrar yapmamız gerektiğini söylediler. Ama böyle olsada sperm sayısı çok az çıkacak gibi geliyor. Burada okuduklarıma göre bir şekilde bu spermleri çoğaltabiliyolar ama bunun sonun da tüp bebek mi ? kafam çok karıştı ve gerçekten çok üzüldüm. Böyle bişey başına gelen varsa bana yardımcı olabilir mi?

mrblar canım bende kısmetse ocak ayında başlıcam tüpbebeğe ist.jinemedde Teksen bey duyduğum kadarıyla çok iyiymiş ve jınemedde ist.un ilk tüp bebek merkezlernden eşime kasım ayında jınemedde microtese yapılmıştı kısmetse bana Allah'ım nasip ederse ocakda yapılcak tüp bebek dr.um jinemedde Meriç beyde fakat kendı dr.um dısardan gelecek hayırlısı bakalım belki karsılasırız jınemedde tedavinde basarılar dılerm umarım olumlu sonuçlar alırsın

Canım öncelikle hoşgeldin aramızaa.s.okumuşsundur belki benzer sorundaha kötüsü hatta bizdede vardı eşim azospermi yanı hç sperm hücresi yoktu jınemedde serdar bey çok memnun kaldık sağolsun microtese yaptı 12sperm bulundu buay bana tüp yapılcaktı pko hastasıyım geçen ayın yumurtası düşmediği için yapılamadı suan doğum kontrol hapı kullanıyorum kısmetse ocak ayında tüp yapılıyor.ki!senın durumun kat kat iyi sakın üzülme canım hayırlısyla halolur benım çok umudum kırıktı artık son dedim bulunmazsa ama Allahım kısmet etti oldu hayırlısıyla transferım yapılsa bıde tutsa tek isteğim bu rahat ol hayırlısı olsun canım :enbuyukkk:

selam kızlar. Bende hamileyim. Aralıkta başladık tüp bebeğe ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…