akasya hoşgeldin.inşallah hayırlısı olur.buarada yazmamaışsın aşılamamı mikromu tüpmü?bende ocak başı başlıyuorum.beraber yola çıkıcaz anlaşılan.inşallah hamile kalırsak kasımda bebeişlerimizi kucağımıza alırız.akrep burcu olurlar.hadi hayırlısı......
akasya hoşgeldin.inşallah hayırlısı olur.buarada yazmamaışsın aşılamamı mikromu tüpmü?bende ocak başı başlıyuorum.beraber yola çıkıcaz anlaşılan.inşallah hamile kalırsak kasımda bebeişlerimizi kucağımıza alırız.akrep burcu olurlar.hadi hayırlısı......
tülaycım ,kaderdaşım.benim durumumda seninkiyle aynı.2 aralıkta lucrinle başladım tedawiye.reglim olması gerekenden 5 gün gecikti.heleşükür regl oldum 2.gün diğer iğnelere başlıcam derken...fosss.e2 değerim yüksek çıktı yumurtam atılmamaış ve içinde kistik yapı oluşmuş.aynı şekilde doktorum doğum kontrol hapı verdi ve gelecek aya erteledi.o günde 29 ocak oluo.yani pazartesi gene başlıcam marotona.tabi bu kez herşey yolunda giderse allahın izniyle...ewdeki hesaplar çarşıya uymuo anlıcan
yapılan kan testi sonuçlarında hamileliğin hangi sayıyla anlaşıldığı yada kaç olması gerektiğini bilmiyorum yani hamileliği anlamak için kan testi yaptıran varsa sayılatın ne anlama geldiğini açıklarsanız sevinirim a.s.
şimdi eger herhangibir ilaç, iğne vs..kullanmıyorsan b-hcg sonucun 5'ten büyükse hamilelik olabilir.. ama düşük önleyici hap,fitil veya iğne kullanıyorsan bunlar b-hcg değerini 20-30 civarına kadar yükseltiyormuş. bir de b-hcg için kan tahlilinin hangi gün yaptırdığın önemli. mesela ben aşılamanın 15.günü yaptırmıştım. tüp bebekte 12.günde istiyorlar. bir de önemli olan b-hcg'nin 2 günde bir 2 katına çıkması. 2-3 günde bir katlanarak artması lazım.artmıyorsa sağlıklı gebelik yok demek. artıyorsa sağlıklı gebelik var anlamına geliyor.
canım sen hangi durumda yaptırdın tahlili? veya yaptırdın mı ?
canim geliyorum ama bu aralar cok yogun calisiyorum islerimde bitmiyor ama yakinda tatile giricem isteyen herkesi listeye ekliycem merak etmeyin....a.s.
mehaycım benide listene eklermisin ocak ayının başında başlıyoruz tüp bebek tedavisine medicanada a.s.
herkese selamlar.. ben de bu ay içinde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. yeni üyeyim o yüzden kimler umutla gebe kalacağı günü bekliyor, kimler çoktan bu mutluluğa erişti bilmiyorum; zamanla öğrenirim nasılsa.. ama ben de herkese bu zorlu yolda sabır diliyorum. hamile olanlara da aynı sabrı diliyorum tabii.. kucağına alacağın günü beklemek de zor olsa gerek.. ayrıca istanbul jinemedle ve teksen beyle ilgili deneyimi veya duyumu olan varsa yazmasını rica ediyorum. bundan böyle ben de paylaşıcam derdimi ve derdinizi.......
Merhaba Arkadaşlar,
Bende yeni üye oldum. Bir süredir yazılanları okuyorum. 1,5 yılllık evliyim ve artık çocuk düşünüyoruz. Doktorun verdiği testleri yapıyoruz ama büyük bir sorunumuz var. Semen testini yaptık ve hiç hücre çıkmadı. henüz doktora göstermedik ama ben laboratuarı arayıp bunun ne demek olduğunu sordum. Nerdeyse bütün değerler çizgi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bazen böyle şeylerin olabileceğini tekrar yapmamız gerektiğini söylediler. Ama böyle olsada sperm sayısı çok az çıkacak gibi geliyor. Burada okuduklarıma göre bir şekilde bu spermleri çoğaltabiliyolar ama bunun sonun da tüp bebek mi ? kafam çok karıştı ve gerçekten çok üzüldüm. Böyle bişey başına gelen varsa bana yardımcı olabilir mi?
kizlar listeye eklenmek isteyen varsa ismini yazsin bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?