2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar ben aşılamalarda progestanı ağızdan almıştım, şimdi ise vajenden fitil gibi kullanıyorum ama hem akıntı oluyor hem de tuvalete gittiğimde birazı çıkıyor. sizce içerde kalanı yeter mi?

kızlar ben aşılamalarda progestanı ağızdan almıştım, şimdi ise vajenden fitil gibi kullanıyorum ama hem akıntı oluyor hem de tuvalete gittiğimde birazı çıkıyor. sizce içerde kalanı yeter mi?

yeter kalanı, birazının dışarı çıkması normal, koyduktan sonra bi beş dakika yatabilirsen daha iyi olur

eriyor cunku ilac canim ama icerde kalani yeter hic kuskun olmasin....

Mehay canım yeni öğrendim çok üzüldüm sıkma canını vardır moralini bozma çabuk geçer beş ay önemli olan moralini bozmamak kendine iyi bak a.s.

saolasin canim herkes saolsun hepinize Allahim hayirli evlatlar versin...sanirim ben hepinizin hamis haberini alicam burdan en sonda ben :))

canim o korku hepimizde var...ama istatistiklere gore %80 tutuyor ...bende daha once herkesin tup bebekle oluyor saniyordum ama burda okuduklarim benide korkutuyor tabi...hicbirsey dusunemiyorum hayalde kuramiyorum bu yuzden...

hayirlisi olsun canim...bellimi olur belki 6 ay sonrada bir aksilik cikar benimkinde...insallah cikmaz diyeyim...senağlama

evet canim hastanedeki ebryoloji bolumundekiler benim tedavi tarihimde tatile giriyormus 5 gun yuzunden 5 ay bekliyecegim malesef (

Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. O YUZDEN SEN HEP İYİMSER OL CANIMMM BEKLEDİĞİN TRENİDE IŞIĞIDA GORECEKSİNN:1hug:

ben su an sadece tunelin sonundaki isigi yani tedavinin olabilecegini goruyorum ama treni hayal bile edemiyorum olup olmayacagini sadece Allah biliyor cunku....
ahhhh o treni bir gorsem sırnaşık şey

canım gercekten zordur beklemel ama elden ne gelir ki ceken bilir elbette ama takdır eden mevle bizi gören mevla elbette senin ve tum isteyenlerin duasını kabul edeccek sadece sabır

oyle tabi canim...zaten kutsallik abidesi oldum bekleye bekleye....:1rolleyes:

KIS SEN İYİCE KOPMUŞSUN YAA.....BİRAZ TOPARLAN KENDİNE GELLL... :mymeka::mymeka:BİLİYOSUN GUNLER NE KADAR ÇABUK GECİYOR ŞÖYLE Bİ DONUPTE ARKADA Bİ BAKSANA 5 YIL NASIL DUN GİBİ GEÇMİŞ DİYEE SEN Kİ ÇOK GUCLU Bİ İNSANSIN DİYE DUŞUNUYORUMM 5 AY DAHA MI BEKLEYEMEYECEKSİNN Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…