kızlar ben aşılamalarda progestanı ağızdan almıştım, şimdi ise vajenden fitil gibi kullanıyorum ama hem akıntı oluyor hem de tuvalete gittiğimde birazı çıkıyor. sizce içerde kalanı yeter mi?
kızlar ben aşılamalarda progestanı ağızdan almıştım, şimdi ise vajenden fitil gibi kullanıyorum ama hem akıntı oluyor hem de tuvalete gittiğimde birazı çıkıyor. sizce içerde kalanı yeter mi?
Mehay canım yeni öğrendim çok üzüldüm sıkma canını vardır moralini bozma çabuk geçer beş ay önemli olan moralini bozmamak kendine iyi bak a.s.
kızlar bende malatyadan yeni geldim doktor hemen lucrine başladı yumurtalıkların çok iyi dedi bu hafta sonu kontrole gidiyorum sanırım gonal f başlayacak 8 -10 gün sonra toplama ve transfer yapılacak ama ben ya olmazsa diye çok korkuyorum hepinizi öptüm
canım senin için en hayırlı ne ise onu yaşarsın en kısa zamanda
herketmiş olmalarıda güzel inşALLAH bakarsın beraber başlarız tedaviye
,
,
şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
,
,
tabikide benim 6 ay sonra kısmet olursa tedavim başlıyacak
:enbuyukkk:
hayirlisi olsun canim...bellimi olur belki 6 ay sonrada bir aksilik cikar benimkinde...insallah cikmaz diyeyim...senağlama
mehay pek anlayamadım senin tedavin ertelendimi.?
evet canim hastanedeki ebryoloji bolumundekiler benim tedavi tarihimde tatile giriyormus 5 gun yuzunden 5 ay bekliyecegim malesef(
canım herşeyde hayır dıye düşün belkı zamanı o zamannn mesela güzel bi tatil yapppp
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. O YUZDEN SEN HEP İYİMSER OL CANIMMM BEKLEDİĞİN TRENİDE IŞIĞIDA GORECEKSİNN:1hug:
yirim ben o treni yirim:roflol::roflol:
YE O TRENİ KISSBENDE YERİM ÇUNKUUU ..
SABIRLA BEKLE BE GULUMM BİLİYOSUN BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIRRnaniknanikŞeniz
YE O TRENİ KISSBENDE YERİM ÇUNKUUU ..
SABIRLA BEKLE BE GULUMM BİLİYOSUN BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIRRnaniknanikŞeniz
oyle tabi canim...zaten kutsallik abidesi oldum bekleye bekleye....:1rolleyes:
ha Bu Arada Senin Tren Ne Zaman Geliyordu Unuttum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?