2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
duru2__________________tup bebek______________________28 kasim sonuc
melis 78-5______________tup bebek______________________25 kasim transfer
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic
elsinore________________2. mikro enjeksiyon denemesi______mart ayi baslngic
tulay24________________tup bebek_______________________aralik veya ocak ayi basliyor tedaviye
ece-brc________________tup bebek_______________________tarihi belli degil
kaymaklim_____________tup bebek_______________________subat ayi baslangic
balsurat_______________tup bebek________________________haziran ayi baslangic
dryaaa22______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
a.acele________________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
reyyane_______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic sorun sperm azligi

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis
cafcafli____________hamis
acelya____________hamis
autocad___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari hosgeldiniz :)):teytey::hooray:

tebrik ederim canım inşallah hayılısıyla bebiklerine kavuşursun..kabızlık problemin için hergün 2-3 tane kuru kayısı ve süt içmelisin ..benim de vardı ilk günlerde çok faydalı olduğunu gördüm..

merhaba canım aranıza yeni katıldım bende ocak ta başlıyırum listeye benide katarsan sevinirima.s

2 tüp bebek yaptırdım.ikisi de düşükle sonuçlandı.bir daha o yolları yürümek nasıl olacak bilemiyorum:a015:

selam canım. aldığınız test sonucu çok üzücü. bence de tekrar deneyin testi. belki de teknik bi sorun olmuştur. sonra tekrar düşünürüz... dr.a gitmeyi ihmel etme ama... allah gönlünüze göre versin..

nurdvc ben de izmirliyim ama izmirde yaşamıyorum şu an. nerede yaptırmıştın canım? dr.un kimdi? bi de ne sorun vardı? paylaşırsan sevinrim. sakın yılma belki daha iyi bi merkeze ihtiyacın vardır. herşeyin bi vakti zamanı var biliyosun. biz ne yapsak boş. rabbim ne eylerse güzel eyler..

arkadaşlar dün randevum vardı 25-30 arası yumurtam varmış.5 gündür puregon kullanıyorum yarın tekrar gidicem doktora herşey belli olucak lütfen bana dua edin.

Selenika Sağol canım ya .. Gerçekten üzücü. Bu hafta doktora gidicez. Sanırım testi tekrar ister. Umarım dediğin gibi teknik bişeydir.

Son düzenleme:
arkadaşlar dün randevum vardı 25-30 arası yumurtam varmış.5 gündür puregon kullanıyorum yarın tekrar gidicem doktora herşey belli olucak lütfen bana dua edin.

DUALARIM SENİNLE CANIM UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER KENDİNE ÇOK DİKKAT ET GÜZEL HABERLERİNİ MERAKLA BEKLİYORUMa.s.:teselli:

Açelya öncelikle tebrik ederim. tüp bebek nasıl yapılıyor. Ağrılı mı acılı bişey mi? Şu anda kesin değil ama sperm sayısı arttırmak için tedaviden sonra tüp bebek olabilirmiş bizim sanırım. Merak ediyorum. ben iğneyi bile zor olurken tüp bebek nasıl olacak diye düşünüyorum.

açalya tebrik ederim..:) arkadaşlar size birşey sorucam.ben devlet memuruyum.ilaçların yüzde seksenini devlet ödüyor diye biliyordum.ama bugün eczacı aradı.gonal flerin çoook az bikısmını ödüyomuş.yaklaşık 500 kadar cepten vercekmişim.bilgisi olan varmı?yarın istiolar.acil lütfen..

selam kızlar bende 1 enkaz denemsi var olmadı geçen hafta çarşamba tese günümüzdü olmadı o kadar iğneler< boşa gitti baharda bidaha denicez bakalım ne olcak yıkıldım kenmi yemek ve uykuya verdim kimseylede paylaşamyorum bilmiyorum ne olcak kızlar bildiginiz ilaç varmı bide azospermde emre bakırcıoğluna tedavi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…