2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim cok uzuldum keciboynuzunu denemismiydin??

canım kendini hiç üzme umut herzaman vardır benim eşimde azospermi ve şiddetli varikoselli ama kullandığı bir bitkisel hapla 28 çıktı sperm sayısı sebe naturalden tribulus terrestris 1 ay kulland bu hapı tüp bebek için gittiğimiz hastanede yaptıkları spermiogram testinde 28 tane bulundu sperm çok şaşırdık dr. belki tese ameliyatına gerek kamaz spermiograma örnek verdiğin gibi senden alıp spermleri tüp bebek yapabiliriz demiş istersen sende eşine bu ilacı kullandır bir süre hiçbir yan etkisi falan yok seni çok iyi anlıyorum ama lütfen üzülme herşeyin çaresi vara.s.

cumartesi günü iğnelere başladım...göbekten vuruluyorum..ilk tüp bebek denemem ...inşallah tutar...dualarınızı bekliyorum..:ecrin_bebek:

cumartesi günü iğnelere başladım...göbekten vuruluyorum..ilk tüp bebek denemem ...inşallah tutar...dualarınızı bekliyorum..:ecrin_bebek:

canım benimde ilk denemem olucak.bende iğne yapıyorum ben 25 aralıkta başladım.kaç yumurtan var gelişmesi nasıl

merhaba arkadaşlar

ben de tüp bebek ile hamile kaldım sizi en iyi anlayanlardan biri olarak...
yeni yılın size sağlık mutluluk vee bebiş getirmesi dileklerimle sevgiyle kalın...

merhaba arkadaşlar

ben de tüp bebek ile hamile kaldım sizi en iyi anlayanlardan biri olarak...
yeni yılın size sağlık mutluluk vee bebiş getirmesi dileklerimle sevgiyle kalın...

sana bişey sorcam canım kaç gün iğne yaptın bide kaç emriyo koydular.inşallah allahım sağlıklı bi bebiş verir sna.

eyetkiner, iyi dileklerin için sağol..inşallah yeni yılda bebekleniriz biz de...şu an hamile misin, doğum yaptın mı?
umudumsun0707, dün kontrole gittim 6 folikül gelişmiş, endometrıum kalınlığı 4,2 mm...ben de endometrium inceliği var, kalınlaşmıyor..inşallah yeterli kalınlığa gelir ve embriyo tutunur....foliküller henüz küçükmüş...perşembe günü baskılayıcı iğnelere başlayacağım..senin durumun nasıl?

egen 71 ve umudumsun0707 birlikte başlamışız hemen hemen.arkadaşlar.inşallah ocka sonunda üçümüzde hamiş haberleri veririzburdan.

HERKESE MUTLU VE BEBİŞLİ YILLAR DİLİYORUM ARKADAŞLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRR:))

a.s.a.s.a.s.MERHABA ARKADAŞLAR;
2009 YILININ SİZLERE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR,SEVGİ,BEREKET VE BEBİŞ GETİRMESİ DİLEKLERİMLE YENI YILINIZI KUTLAR,NİCE SENELER DİLERİM....a.s.a.s.a.s.a.s.

Merhaba Arkadaşlara.s.
2008 i iyisiyle kötüsüyle mutlulukları üzüntüleri heyecanları ve hayal kırıklıklarıyla geride bırakıp 2009 un bütün insanlık için en başta sağlık daha daha çok mutluluk sevinç ve dileklerin gerçekleşmesini diliyorum.Hepinize MUTLU YILLAR.:lepi:
ALLAHIM HEPİMİZN KUCAKLARINI BEBİŞLERLE DOLDURSUN İNŞALLAH AMMİİNNN:Saruboceq:

Mehayım canım beni listeden çıkartırsınn :) tüp bebeği erteledikk şuandaa..Geçen hafta dr git ve muayne sonucundaa şimidilik tüp bebek için çok erken oldgunu söyledii.Sizin çocuğunuzz olur dedii sebebsiz infertilitee dediiçok olumlu konustu .Hiç tedavi görmediğim için kloemenlee basladık :)1-2 yıl sonra düşünürsünüz dedi :dance::dance:

canım bende pko var 30 kadar yumurtam var bugün iğnenin 8. günü ve dün 11milim olmuştu yarın tekrar gidicem

arkadaşlar 2009 yılında herşeyin en güzelleriyle karşılaşmanız dileğiyle allah hepinizin dualarını kabul etsin.hepinize kucak dolusu sewgiler

arkadaşlar merhaba benimd eılk tüp bebek deneme ocak ayınd aolacak...
herkese sgalıklı bebeişli bır yıl diliyorum ...mutlulukla kalın

tamam canim cikartiyorum hemen....

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
duru2__________________tup bebek______________________28 kasim sonuc
melis 78-5______________tup bebek______________________25 kasim transfer
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic
elsinore________________2. mikro enjeksiyon denemesi______mart ayi baslngic
tulay24________________tup bebek_______________________aralik veya ocak ayi basliyor tedaviye
ece-brc________________tup bebek_______________________tarihi belli degil
kaymaklim_____________tup bebek_______________________subat ayi baslangic
dryaaa22______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
a.acele________________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
reyyane_______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic sorun sperm azligi

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis
cafcafli____________hamis
acelya____________hamis
autocad___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari hosgeldiniz :)):teytey::hooray:

canlarım beni ekleyin eşim ocak 20 ye bilet ayırtmış istanbulda yapcaz ama kayınvaldemle birlikte gitcez o da hasta ben ve o nasıl ikimmizlede ilgilenecek eşim hiç bilmiyom
ben ayın 4 ünde regl olcam ne zaman başlanıyo tedaviye zamanı geçmiş olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…