selam kızlar bende 1 enkaz denemsi var olmadı geçen hafta çarşamba tese günümüzdü olmadı o kadar iğneler< boşa gitti baharda bidaha denicez bakalım ne olcak yıkıldım kenmi yemek ve uykuya verdim kimseylede paylaşamyorum bilmiyorum ne olcak kızlar bildiginiz ilaç varmı bide azospermde emre bakırcıoğluna tedavi olan varmı
Canım bende 5 ocak da 6.micro ya başlyacağım
selam kızlar bende 1 enkaz denemsi var olmadı geçen hafta çarşamba tese günümüzdü olmadı o kadar iğneler< boşa gitti baharda bidaha denicez bakalım ne olcak yıkıldım kenmi yemek ve uykuya verdim kimseylede paylaşamyorum bilmiyorum ne olcak kızlar bildiginiz ilaç varmı bide azospermde emre bakırcıoğluna tedavi olan varmı
cumartesi günü iğnelere başladım...göbekten vuruluyorum..ilk tüp bebek denemem ...inşallah tutar...dualarınızı bekliyorum..:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar
ben de tüp bebek ile hamile kaldım sizi en iyi anlayanlardan biri olarak...
yeni yılın size sağlık mutluluk vee bebiş getirmesi dileklerimle sevgiyle kalın...
eyetkiner, iyi dileklerin için sağol..inşallah yeni yılda bebekleniriz biz de...şu an hamile misin, doğum yaptın mı?
umudumsun0707, dün kontrole gittim 6 folikül gelişmiş, endometrıum kalınlığı 4,2 mm...ben de endometrium inceliği var, kalınlaşmıyor..inşallah yeterli kalınlığa gelir ve embriyo tutunur....foliküller henüz küçükmüş...perşembe günü baskılayıcı iğnelere başlayacağım..senin durumun nasıl?
Mehayım canım beni listeden çıkartırsınn :) tüp bebeği erteledikk şuandaa..Geçen hafta dr git ve muayne sonucundaa şimidilik tüp bebek için çok erken oldgunu söyledii.Sizin çocuğunuzz olur dedii sebebsiz infertilitee dediiçok olumlu konustu .Hiç tedavi görmediğim için kloemenlee basladık :)1-2 yıl sonra düşünürsünüz dedi :dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?