2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kiz myocean sendemi?:ecrin_bebek: onun icin zayifliyorsun dimek seni seni:jeyyar: senide hemen ekliyorum listeye canim...ilk denemenmi olacak daha once asilama yapildimi sana???yoksa direk tup bebekmi dendi??

canim cevaplamayi unutmusum ayin 4 unde regl olucaksan gecikmis olmassin cunku ignelere adetin 21. gunu baslaniyor yani daha 3 haftan olmus oluyor....seninki uzun protokolmu???

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic
elsinore________________2. mikro enjeksiyon denemesi______mart ayi baslngic
tulay24________________tup bebek_______________________aralik veya ocak ayi basliyor tedaviye
ece-brc________________tup bebek_______________________tarihi belli degil
kaymaklim_____________tup bebek_______________________subat ayi baslangic
dryaaa22______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
a.acele________________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
reyyane_______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic sorun sperm azligi
myocean76____________tup bebek________________________ocak ayi baslangic spermlerde ileri hareketlilik sorunu
nisasum_______________tup bebek uzun protokol____________ocak ayi baslangic spermlerde morfoloji sorunu

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis
cafcafli____________hamis
acelya____________hamis
autocad___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari hosgeldiniz :)):teytey::hooray:

Son düzenleme:
canım o zamana kadar 53 kiloya fln inmeyi düşünüyom 1 aşılama yapmıştım haziranda eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce 2. ayında değerleri sadece tüp bebeklikti sayı 1 milyondu ileri hareketliliği 0 dı eğer zamanını geçirmiş olursam çok üzülürüm çünki 2,5 yıldan fazla oldu bu hasretle yanıyoz

anladim canim sen kac yillik evlisinki??bende 6 yildir bu hasretle yanip tutusuyorum Rabbim yeni yilda bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin....

aslında iyi tespit yapmışsın tüp bebeğe başlıycağım için ne kadar versem kardır diyom yoksa 38 bedenim bu kilom ideal o dönemde kilo alındığı için zaten kilolarımın çoğunu geçen sene tedavi ve aşılamayla aldım
tüp bebek tedavisinde ortalama ne kadar kilo alınıyo ki
çok korkuyorum sonrasında gebelik fln zaten kilo alınıyo
o dönemde yani tedavi sırasında çok az yesek almama şansımız var mı

canim bende 53 e inip oyle hamile kalmak istiyordum ama bu gidisle biraz zor..ilk tup bebekte takilan serumdan dolayi 2 kilo aldim sonrasi geldi...

canim bence tedavi surecinde rejim yapma bebegin tutunmasinda etken olabilir...saglikli beslen abur cubur yeme o kadar...

işte 22 hazirn 2006 da evlendik sadece 3 ay korunduk evliliğimizin 8. ayında dra gitmeye başladım 1,5 sene kandırıldım bir sürü hormn ilacı klanmış oldum sonra eşimde sorun olduğu anlaşıldı benimde rahim filmim de ya yanlış çekildiği için yada gerçekten de doğru çekilmişse tüplerimin ikisi de tıkalı görünüyo ooooooffffffff
canım 6 yıl dile kolay allaah en kısa zaman da nasip etsin hayırlısıyla 2009 da hamile oluruz inşllh

canım bide benim tiryakilik boyutunda kötü bi alışkanlığım var sigara kullanıyom ve bu sorunlardan dolayı azaltacağıma arttırdım günde 1 pkt buluyo
o zamnda da yasak heralde öncesinde bırakıyım dedim kanım temizlensin diyeamairadesizim nafile sonuç vemedi
sizde sorun ne mehaycım ve ne yaptırdın bgne kdar

insallah canim zaman gectikce bu ozlem kat kat artiyor yurek acisina donusuyor inan...

canim bence tedavi surecinde rejim yapma bebegin tutunmasinda etken olabilir...saglikli beslen abur cubur yeme o kadar...

tatlım bende haziran ayında ki aşılamamdan 1 gün önce 63 tüm 1 gün sonra 67 kiloyu gördüm sonra 68 e çıktım sonucu negatif olmsı fln moralim çok bozulmuştu yemeğe vurdum kendimi resmen davul gibiydim
ama şunu anladım pes etmek yok olana kdr sabırla çaba sarfedecez:CüvCüv:

insallah canim zaman gectikce bu ozlem kat kat artiyor yurek acisina donusuyor inan...

evt çok iyi anlıyorum seni bu derdi çeken biri olarak en iyi biz birbirimizi anlarız:1no2: ve kimseye de anlatılmıyo bazen geceleri ağlıyorum aşimden gizli çünki o da çok üzülüyo daha fazla üzmek istemiyom onu senağlamasenağlamasenağlama

canim bizde sorun bulunamadi hersey normal ama olmuyor iste kendi kendime biseyler yapmaya calisiyorum olsun diye keciboynuzu pekmezi aldim sogan kuru varmis onu uygulayacagim bakalim nasip...ben 6 kez asilama ve bir kez tup bebek denedim 3. asilamamda hamile kaldim 9. haftada dusuk yaptim hayatimin en kotu gunleriydi o gunler...sonraki asimlamalarimda olmadi tabi tup bebektede...:çok üzgünüm:

masallah canim azimle verdin kilolarini birde hamile kalirsan ne guzel olucak..bu arada sigarayi azaltmaya bak canim..

bende canim bende agliyorum.. aklima geldikce tutamiyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…