arkadaşlar merhaba benimd eılk tüp bebek deneme ocak ayınd aolacak...
herkese sgalıklı bebeişli bır yıl diliyorum ...mutlulukla kalın
canlarım beni ekleyin eşim ocak 20 ye bilet ayırtmış istanbulda yapcaz ama kayınvaldemle birlikte gitcez o da hasta ben ve o nasıl ikimmizlede ilgilenecek eşim hiç bilmiyom
ben ayın 4 ünde regl olcam ne zaman başlanıyo tedaviye zamanı geçmiş olmazmı
canlarım beni ekleyin eşim ocak 20 ye bilet ayırtmış istanbulda yapcaz ama kayınvaldemle birlikte gitcez o da hasta ben ve o nasıl ikimmizlede ilgilenecek eşim hiç bilmiyom
ben ayın 4 ünde regl olcam ne zaman başlanıyo tedaviye zamanı geçmiş olmazmı
insallah ilk ve son olur yeni yilda bebisine kavusursun insallah canim....
teşeşkir ederim canım..benid elisteye eklersen sevinirim:1hug:
eklerim canim sizde sorun neydi??
canım o zamana kadar 53 kiloya fln inmeyi düşünüyom 1 aşılama yapmıştım haziranda eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce 2. ayında değerleri sadece tüp bebeklikti sayı 1 milyondu ileri hareketliliği 0 dı eğer zamanını geçirmiş olursam çok üzülürüm çünki 2,5 yıldan fazla oldu bu hasretle yanıyoz
canım o zamana kadar 53 kiloya fln inmeyi düşünüyom 1 aşılama yapmıştım haziranda eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce 2. ayında değerleri sadece tüp bebeklikti sayı 1 milyondu ileri hareketliliği 0 dı eğer zamanını geçirmiş olursam çok üzülürüm çünki 2,5 yıldan fazla oldu bu hasretle yanıyoz
aslında iyi tespit yapmışsın tüp bebeğe başlıycağım için ne kadar versem kardır diyom yoksa 38 bedenim bu kilom ideal o dönemde kilo alındığı için zaten kilolarımın çoğunu geçen sene tedavi ve aşılamayla aldım
tüp bebek tedavisinde ortalama ne kadar kilo alınıyo ki
çok korkuyorum sonrasında gebelik fln zaten kilo alınıyo
o dönemde yani tedavi sırasında çok az yesek almama şansımız var mı
işte 22 hazirn 2006 da evlendik sadece 3 ay korunduk evliliğimizin 8. ayında dra gitmeye başladım 1,5 sene kandırıldım bir sürü hormn ilacı klanmış oldum sonra eşimde sorun olduğu anlaşıldı benimde rahim filmim de ya yanlış çekildiği için yada gerçekten de doğru çekilmişse tüplerimin ikisi de tıkalı görünüyo ooooooffffffff
canım 6 yıl dile kolay allaah en kısa zaman da nasip etsin hayırlısıyla 2009 da hamile oluruz inşllh
canim bence tedavi surecinde rejim yapma bebegin tutunmasinda etken olabilir...saglikli beslen abur cubur yeme o kadar...
insallah canim zaman gectikce bu ozlem kat kat artiyor yurek acisina donusuyor inan...
canım bide benim tiryakilik boyutunda kötü bi alışkanlığım var sigara kullanıyom ve bu sorunlardan dolayı azaltacağıma arttırdım günde 1 pkt buluyo
o zamnda da yasak heralde öncesinde bırakıyım dedim kanım temizlensin diyeamairadesizim nafile sonuç vemedi
sizde sorun ne mehaycım ve ne yaptırdın bgne kdar
masallah canim azimle verdin kilolarini birde hamile kalirsan ne guzel olucak..bu arada sigarayi azaltmaya bak canim..tatlım bende haziran ayında ki aşılamamdan 1 gün önce 63 tüm 1 gün sonra 67 kiloyu gördüm sonra 68 e çıktım sonucu negatif olmsı fln moralim çok bozulmuştu yemeğe vurdum kendimi resmen davul gibiydim
ama şunu anladım pes etmek yok olana kdr sabırla çaba sarfedecez:CüvCüv:
evt çok iyi anlıyorum seni bu derdi çeken biri olarak en iyi biz birbirimizi anlarız:1no2: ve kimseye de anlatılmıyo bazen geceleri ağlıyorum aşimden gizli çünki o da çok üzülüyo daha fazla üzmek istemiyom onu senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?