canim bizde sorun bulunamadi hersey normal ama olmuyor iste kendi kendime biseyler yapmaya calisiyorum olsun diye keciboynuzu pekmezi aldim sogan kuru varmis onu uygulayacagim bakalim nasip...ben 6 kez asilama ve bir kez tup bebek denedim 3. asilamamda hamile kaldim 9. haftada dusuk yaptim hayatimin en kotu gunleriydi o gunler...sonraki asimlamalarimda olmadi tabi tup bebektede...:çok üzgünüm:
masallah canim azimle verdin kilolarini birde hamile kalirsan ne guzel olucak..bu arada sigarayi azaltmaya bak canim..
bende canim bende agliyorum.. aklima geldikce tutamiyorum kendimi...
oyyyyyyyyyy kıyamam ben sana canım arkadaşım Şenizbebeğini kaybettiğin zamanı biliyorum ben senden fazla üzülmüştüm inan tüm yazılarını ağlayarak okumuştum ama 1 defa olmuş bir yine olur ben hep negatif sonuç aldım hiç pozitif olmadı bazen diyorum hi mi yaşayamayacağım acabasenağlamasenağlama
bu arada yaşın kaç
tüp bebeğin tutmama sebebi olarak neyi öne sürdüler
bende 25 yaşındayım yaşımızın bize verdiği avantaj büyük ve gerçektende nasip işi
Geçen cumartesi günü aşılamam yapıldı. Ocağın 10'unda tahlıl yaptırmam gerekıyor ama kararsızım yaptırmakta.Çünkü zaten sonuç negatifse bi süre daha hayal kurarım.Offfff........
42 mılyon canım.Ikı tanede yumurtam vardı.Ama cok dusuk bı ıhtımal.Aşılama ıle gebe kalmak.Kısmet.
canım benımkıd emikroenjeksıyon.sanırım ben bılemeden yanlsı aktardım sana.pardon.tesekkurler canım.bol hamişli olur liste ınsaalaha.s.Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic
elsinore________________2. mikro enjeksiyon denemesi______mart ayi baslngic
tulay24________________tup bebek_______________________aralik veya ocak ayi basliyor tedaviye
ece-brc________________tup bebek_______________________tarihi belli degil
kaymaklim_____________tup bebek_______________________subat ayi baslangic
dryaaa22______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
a.acele________________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
reyyane_______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic sorun sperm azligi
myocean76____________tup bebek________________________ocak ayi baslangic spermlerde ileri hareketlilik sorunu
nisasum_______________tup bebek uzun protokol____________ocak ayi baslangic spermlerde morfoloji sorunu
akasya53_____________mikrienjeksiyon____________________ocak ayi baslangic
aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis
cafcafli____________hamis
acelya____________hamis
autocad___________hamis
pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...
Yeni yeni hamis adaylari hosgeldiniz :)):teytey::hooray:
merhaba bayanlar,
3 aşılamadan sonra 30.12.2008 itibariyle ilk tüp bebek denememe başlamış bulunuyorum. dün ilk iğnemi yaptım ama aynı zamanda ultrasonda bir kist de çıktı.bu sabah 8'de doktorum hastanede kistin içini boşalttı. tedaviye devam.. bakalım neler olacak. inşallah son tüp bebek tedavim olur ve bebişime kavuşurum. inşallah hepimizin son tedavileri olur da herkes 2009'da bebeklerine kavuşur.. iyi seneler hepinize.. yeni yıl bizi bebeklerimize kavuştursun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?